kosu32 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Bezuniu Ty Nasz Kochana !!! Jak miło Cię widzieć w tak wspamiałej formie :lol: Aż się serce raduje jak Cię oglądam. Pozdrawiam słodką dziewczynkę i zasyłam dla niej i nowych właścicieli 1000-ce buziaków.:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
xmartix Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 no super Bezunia wygląda :multi: Quote
Koperek Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Bezunia na dywanie- BOBMOWO!:multi::multi::multi: Quote
GoskaGoska Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 no super ze mamy foto Bezy :loveu: jak milo widziec , zejest jest ok:) Dzis wplacialam na Czara 200zl, zrobie porzadek w przelewach, ale mialam utrudniony dostep do netu Quote
marysia55 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 miło widzieć Beze w takim eleganckim wyrku ( z kołderką i kocykiem) :loveu::loveu: Quote
GoskaGoska Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 ktora z Was ma jakies chody lub zdolnosci nadprzyrodzone i Czarowi dom wyczaruje?? Kikou moze jakies nowe foty Czarowi by się udało załatwic? Tak przy okazji sporo psów jednak odeszło za TM :shake: te dwa psiaki udało się uratować w sumie miały ogormne szczęście , ze udało się im i znałazły swoich wirtualnych opiekunów, bo niestety grupka psiakow pożegnała się życiem, ale juz nowa partia psów w dziale narażonych , to jedne z nich: http://www.dogomania.pl/forum/f28/piekny-owczarek-niemiecki-zycie-wisi-na-wlosku-help-130840/ zapraszam cioteczki do odwiedzania, jesli nic nie możecia zrobic to podnoszenie mile widzane ;) trzeba walczyc o jego życie. Udalo się uzbierac całą kwotę na luty , dziękuję :) i narazie daje wam odetchnąć finansowo :) Quote
kosu32 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Ja niestety takich nie posiadam - aczkolwiek nie mnie jedynej z pewnością by się przydały. Życie byłoby wtedy piękniejsze i ciekawsze. Psinko do góry - niech ktoś Cię wypatrzy i da Ci kochający domek !!!:multi: Quote
giselle4 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 ...nie mam zdolnosci tylko wiarę....:shake:podniose:multi: Quote
GoskaGoska Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Kikou jak znajdziesz chwilke to moglaby jezyka zaciągnąc o Czarze, a moze jakas ciotka do gazety by poslala:roll: Quote
Slomka22 Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 GoskaGoska napisał(a):Kikou jak znajdziesz chwilke to moglaby jezyka zaciągnąc o Czarze, a moze jakas ciotka do gazety by poslala:roll: posyla co tydzien :evil_lol: Quote
xmartix Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 Słomka Ciebie to podziwiam za ten upór wstawiania do gw i ww ogłoszeń! i tyle cierpliwości! Quote
Slomka22 Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 GoskaGoska napisał(a):slomka to psi aniol :) Moja droga ja aniolom to do pięt n ie dorastam ja raczej uparta jak osiol jestem :diabloti: Quote
kikou Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 coś "czarowych" fotek na razie jeszcze ciągle nie ma ale mam za to "bezowe": (być może pojawiły się one już wcześniej, a ja nie zauważyłam... jeśli tak to przepraszam ale to chyba też nie szkodzi....) Quote
GoskaGoska Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 dziwczynki narazie jest wplata od Slomka 15zl oraz 10zl giselleli, od Yana Quote
kosu32 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Przelew na Czara poszedł dziś rano. Pozdrawiam wszystkie cioteczki ...:loveu: Quote
kikou Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='GoskaGoska']dziwczynki narazie jest wplata od Slomka 15zl oraz 10zl giselleli, od Yana a to jest króciutki miesiąc.... już za dwa dni jest marzec!!!! Quote
xmartix Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 o zapomniałam.. :oops::oops: dopiero w pn wpłacę... bo nie mam Quote
GoskaGoska Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 dziewczynki wplaty naplywaja, wszytsko napisze dokladnie po 8 marca, bo teraz z netem u mnie kiepsko, ale oczywiscie na Czara bedzie zrobiony przelew na koniec miesiaca, bo ma przelew zdefinowany na niego , wiec sie nie martwcie , ze cos nie tak. Wiec te ciotki co jeszcze nie wplacil prosze o wplaty :) Quote
kikou Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 sa nowe wiesci o naszym chlopczyku: "....nie moge go z³owiæ aparatem, bardzo boi siê flesza a poza tym stawia sobie za punkt honoru byc dokladnie PRZY mnie wiêc pomimo starañ mam tylko to... Jest ju¿ bardzo grzeczny, nie szczeka w domu.Ciagle niestety osikuje co popadnie, ale sadzê ze to po prostu samcza koniecznosc "znaczenia" terenu. Nie atakuje kotów, w zasadzie moglyby dla niego nie istniec....." Quote
Recommended Posts