Negri Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Zaaklimatyzowała się bardzo dobrze. nie ma z nią żadnych problemów. lubi swojego psiego kolegę i dzieci. Pani sie śmiała że schodów nie lubi ale na szczęście nie musi po nich chodzić - zarówno w domu jak i gdy idzie z Panią do pracy. Zdjęcia mam obiecane ale Pani nie ma neta w domu:roll: I muszę czekać jak wyśle je z pracy lub od znajomych :roll: Quote
Koperek Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Same wieści "pisane" świetnie się czyta! :) Nawet bez tych zdjęć mi ulżyło, choć przyznaję... nie na długo:diabloti: Quote
Negri Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Będą zdj będą ale psy od Magdy mają szczęście trafiać do ludzi bez neta :evil_lol: Facet od Didy też neta nie ma, listy pisze z Sylwią, ma podesłać wywołane zdj i Sylwia je zeskanuje ;) Quote
Negri Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 No imię sie zmieniło mocno :evil_lol::evil_lol: teraz wabi się "Runa" Quote
kosu32 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Jakoś wytrzymamy ... Najważniejsze by Beza była szczęśliwa :cool3: Czy Ona nadal tak się wabi, czy jednak zmieniła imię (no wiecie nowe życie itd...). Quote
kosu32 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Wysłałam wpłatę na Czara. Co u niego słychać? Quote
kikou Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Czar-Arturek jest w bardzo dobrej kondycji... ma się znakomicie.. Pani opiekunka ma dużo zdięć ale chwilowo zepsuty komputer wiec troche to potrwa zanim coś obejrzymy.... psiunio jest cudowny dla ludzi, troche zaczepia inne samce, wiec do domu z innymi psami sie nie nadaje... a w ogóle to ten biedak nie ma żadnych nowych ogłoszeń.... bez pomocy ogłoszeń nigdy nie znajdzie domu!!! do tej pory nie było ani jednego telefonu w jego sprawie...:shake: Quote
kosu32 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 kikou napisał(a):Czar-Arturek jest w bardzo dobrej kondycji... ma się znakomicie.. Pani opiekunka ma dużo zdięć ale chwilowo zepsuty komputer wiec troche to potrwa zanim coś obejrzymy.... psiunio jest cudowny dla ludzi, troche zaczepia inne samce, wiec do domu z innymi psami sie nie nadaje... a w ogóle to ten biedak nie ma żadnych nowych ogłoszeń.... bez pomocy ogłoszeń nigdy nie znajdzie domu!!! do tej pory nie było ani jednego telefonu w jego sprawie...:shake: \ Ja niestety nie pomogę. Dla mnie ogłoszenia to czarna magia. Czy ktoś pomoże wypromować CZARA ??? Czekamy na chętnych - ino migusiem bo pisa już chciałby iść do własnego domku ... Quote
Slomka22 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Kikou jak to nie ma :mad: - ostatnio go oglaszalam z tydzien albo 2 tygodnie temu a poza tym poszlo jego ogloszenie do gazet. Quote
GoskaGoska Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 pojawily sié nowe wplaty na Czara to dopiszé, ale jakos ciotka nicku z dogo nie podala :roll: Sluchajcie nie wiem co sié dzieje , ale prawie totalnie zostal olany przez ciotki wátek dwoch suniek w typie onka - sunie babcie mogą dośtać strzykawki , bo nikt a nikt się nimi nie interesuje: http://www.dogomania.pl/forum/f28/ratunku-dwie-owczarki-starszanki-porzucone-z-cieplych-mieszkan-malo-czasu-w-w-128151/ Quote
Yana Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 GoskaGoska napisał(a):pojawily sié nowe wplaty na Czara to dopiszé, ale jakos ciotka nicku z dogo nie podala :roll: to ja zapomniałam podać nicku :oops: Quote
GoskaGoska Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 ciotczki dzis 26 stycznia - narazie jest 145zl proszę pozostale ciotki o wplaty Quote
GoskaGoska Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 brakuje 35zl zostaly jeszcze 2 cioteczki z deklaracji : 30zl jutynak, i Monika20 5zl, jak ciotki przeleja to bedzie akurat Quote
giselle4 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 ...Gosia luknij na naszego MYSIASTEGO -Miska i pomóz troche Tys przebojowa laska:evil_lol: Quote
GoskaGoska Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 a ja nie wiem ktory to psiak :crazyeye: a ja czemu niby przebojawa:crazyeye: Quote
monika083 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Gosia to ten: ONEK-skóra i kości- POMOCY w opłaceniu hotelika!!! - DT/DS ->Wrocław Quote
xmartix Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 [quote name='GoskaGoska']a ja nie wiem ktory to psiak :crazyeye: a ja czemu niby przebojawa:crazyeye: przebojawa od bać się czy przebojowa ?? :razz: :diabloti: hehheh Quote
GoskaGoska Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 ani bojowa ani przebojowa :eviltong: choc czasami :mad: Quote
Slomka22 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 GoskaGoska napisał(a):ani bojowa :mad: oj bojowa :evil_lol: Czarus poslalam cie do gazet - obys mial szczescie i cie wydrukowali - bo ja wiem ze hotelik fajny - ale domek tez mozesz miec fajny Quote
Recommended Posts