Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cioteczki

A jak tak sobie nadal po cichu marzę że jednak ten mój "gwiazdkowy prezent" o którym wcześniej pisałam w postaci nowego domku dla Bezy wkrótce spełni się...
Będę nadal trzymać kciuki-teraz tym bardziej i tym mocniej.

Bezuniu nasza kochana ...
HOPS DO NOWEGO DOMKU NA ŚWIĘTA !!!

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kosu32']Cioteczki

A jak tak sobie nadal po cichu marzę że jednak ten mój "gwiazdkowy prezent" o którym wcześniej pisałam w postaci nowego domku dla Bezy wkrótce spełni się...
Będę nadal trzymać kciuki-teraz tym bardziej i tym mocniej.

Bezuniu nasza kochana ...
HOPS DO NOWEGO DOMKU NA ŚWIĘTA !!!

kosu ,moge skubnac ten plakacik i troche go rozreklamowac??:cool3:

Posted

Kamila_s napisał(a):
kosu ,moge skubnac ten plakacik i troche go rozreklamowac??:cool3:

No nie wiem - nie wiem ... Plakat był specjalnie projektowany na tą zbiórkę. Pogadamy - zobaczymy. Napisz do mnie maila (zgadamy się na spokojnie).

Posted

cioteki mam prosbę oczywiście te które mogą, aby zaczęly wpłacac na Czara, ja wiem ze do stycznia jest 2 tyg, ale ja jadę do PL i będę miala sporo rzeczy do zrobienia, nie wiem jak będzię z netem i nie bardzo wypada mi jak tam jadę siedziec tyle przed kompem, tym bardziej, ze gorą rzeczy do załatwienia itd....
W kazdy razie jeśli możecie to prosze powpłacajcie na Czara wasze deklaracje- juz 3 cioteczki zapłaciły, a ja bym zrobiła przelew przed wigiliją, oczywiście jesli tylko macie taką mozliwości jesli nie, to nic , mam nadzięję ze net jakos będzie w miarę hulać :roll:

Posted

Negri napisał(a):
Suka na 100% jedzie 21, w niedziele idę robić paszport ;)

Brak mi słów ...
Jak Beza trafi już na miejsce do swojego nowego domku - to prześlę Ci z milion buziaków na Dogo !!!:loveu:

Posted

kosu32 napisał(a):
Brak mi słów ...
Jak Beza trafi już na miejsce do swojego nowego domku - to prześlę Ci z milion buziaków na Dogo !!!:loveu:

Ode mnie też. Tym bardziej, że mój stan finansów będzie radośniejszy, jeśli nie dla mnie, to na pewno dla innych czterołapów :loveu:

Posted

wszytskie wplaty zapisane sá w pierwszy poscie , jeszcze 40zl brakuje od 2 ciotek :cool3: i będzie komplecik, bo jedna ciotka z pierwszy deklaracji się wycofala więc mamy na styk 200zl na Czarusia .

Co do Bezy ulv prosimy odrazu o info jak niunia by do domku jechała, rozparcelujemy pieniązki z Bezy. parę osob zdeklarowało się przy zakupie karmy dla Bezu za co pięknie dziękujemy.
Gdyby Beza pojechała, to tak wspomnę , ze mamy jeszcze 2 psy ochronione od eutanazji w schronisku - jeden jest to Rudzik u wiosny - który potrzebuję karmę na serce ,
poza tym stały deklaracji nawet 5zl : utrzymanie Rudzika to 200zl miesięcznie , lub 150zl + karm wet. Na stycznie jest 65zl brakuje 135zl :
http://www.dogomania.pl/forum/f28/serduszko-wiecej-nie-wytrzyma-prosi-o-karme-early-cardiac-wplaty-na-hotelik-116722/

- drugi to Agat z chorymi nerkami - tez potrzebuje specjalistycznej karmy :roll: i jakis wplat stały oto jego wątek: koszt jego utrzymania 200zl + karma narazie karma jest gdzieś na miesiąc lub więcej:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/agatek-ma-szanse-na-dt-potrzebne-wsparcie-124420/

Posted

Jutro wielki dzień :cool3: Bezulka, Bessi wyjeżdża!!!!
Przyznam, że pokochałam mordeczkę, chociażby za ta nieśmiałą radość na mój widok... Merdanie ogonem w pozycji leżącej... no ona ogólnie jest strasznie słodka i kochana:loveu:
Teraz mam nadzieję że ją dalej podleczą i podtuczą w nowym domu, bo ciagle jeszcze wygląda jak przecinek.

Posted

Bezia pojechała :p Teraz trzymam kciuka za udaną podróż i nowy domek!!!!! No i za zdrowie Bezulki....

Niespodzianek, mam nadzieję, nie uskuteczni w drodze, bo dałam ją głodną, a wysiusiała się i wykupkała przed podróżą solidnie :evil_lol: Razem z Bess pojechała jej karma i leki (prawie całe pudełko essentiale, bo wcześniej zużywałam resztę od Pałka).

Posted

oby była szczęsliwa i zdrowa, trochę się boję - ale wierzę, ze będzie dobrze - Bezunia nasza na stare lata okazała się wielką szczęściarą :loveu:, pewnie przez całe życie nikogo nie obchodziła, a naraz znalazło się tyle ciotek , które ją pokochały , wyciągnęły ze schroniska, ocaliły od smierci , dały zdrowe papu i znalazły domek.
Cieżko by bylo wymianieć każdą ciotekę osobno, w kazdy razie JESZCZE RAZ DZIĘKUJĘ W IMIENIU BEZY.
Została kasa z funduszy na karmę Bezy 208zl
proponuję kupic tą karmę dla Rudzika : http://www.krakvet.pl/royal-canin-early-cardiac-14kg-p-862.html za 225zl, brakuje 17zl czy jakaś ciotka wspomagając zakupy karmy na Beze dołozylam by te 17zl?

Posted

jest troche kasy z bazarkow od Monisi...tylko samej Moniki w tej chwili nie ma na dogo wiec jeszcze nie wiem ktore na kogo ale bazarki byly na wroclawskie biedaki wiec Rudzik jak najbardziej do nich nalezy.... na pewno znajdzie sie 17 zlotych... wiec jesli ofirodawczynie Bezy sie zgodza to Rudzik mialby dwa miesiace dobrego zarelka wspomagajacego chore serduszko....