Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GoskaGoska napisał(a):
Kikou ale co myslisz zeby kupic w Niemczech i w czw zawiesc do ulv? Ile jest tansza w Niemczech?

w tej chwili zlotowka oslabla wiec cena jest taka sama..... tylko tak sie zastanawiam czy to byłoby szybciej gdybym ją kupila, a potem spokojnie poczekałoby sie az sie bazarki pokonczą..... czy zbiórka bedzie szybciej?

Posted

kosu to rowniez nasz sponsor co się sklada z ciotkami na Czara - zresztą na wątku same slowne ciotki :p
kosu twoje 20zl moj bazatek 75 to mamy 95zl + 40 + 135 zl mamy narazie -- jesli kikou mozesz kupic karme to mam nadzieję resztę dozbieramy i jak sie nie boisz w ciemno to moze kup tą karmę dla Bezuni, a my tu bedziemie sie starac co by jeszcze 135zl dozbierac

Posted

Jak Reks mial alergie i podejrzewal wet ze to moze byc od watroby to powiedzial zeby mu odawac Raphacholin - tansza wersja essentiale

Moze by zapytac weta czy Beza moglaby to dostawac.

Posted

....jak znam Ulv..... to nie ma mowy o żadnych tańszych wersjach....
Essentiale...to produkt sztandarowy, który prędzej u Niej znajdziesz niż paczke mleka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

GoskaGoska napisał(a):
kosu to rowniez nasz sponsor co się sklada z ciotkami na Czara - zresztą na wątku same slowne ciotki :p
kosu twoje 20zl moj bazatek 75 to mamy 95zl + 40 + 135 zl mamy narazie -- jesli kikou mozesz kupic karme to mam nadzieję resztę dozbieramy i jak sie nie boisz w ciemno to moze kup tą karmę dla Bezuni, a my tu bedziemie sie starac co by jeszcze 135zl dozbierac

Kasę prześlę za chwilę do Ciebie - tylko napisz mi czy w tytule przelewu mam napisać Beza - czy tak jak było to do tej pory - hę :cool3:

Posted

kikou napisał(a):
....jak znam Ulv..... to nie ma mowy o żadnych tańszych wersjach....
Essentiale...to produkt sztandarowy, który prędzej u Niej znajdziesz niż paczke mleka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

nie twierdze, ze nie tylko tak naprawde czy warto placic za firme jezeli okaze sie ze jest to samo?
a wiedzialam to napisalam ;)

Posted

GoskaGoska napisał(a):

Wydaje mi się że to dobra propozycja. Trzeba teraz szybko działać a kasę jakoś się uzbiera. Co Wy na to ?

Posted

to fakt ze czasami w lekach są identyczne sklady a ceny rozne , trzeba najlepiej sklad porownac. Ciotka od 6 puszek i 1,5kg karmy dorzuci tez Essentiale tylko co ma, wiec skromna wyprawdka będzie :p tylko dobrze zeby sunia juz na dzien dobry miala dobre papu - tak liczę , ze zobaczę Bezę jeszcze usmiechniętą i z pelnymi boczkami. Wkoncze sie emocjolanie na dogo :roll: tak mi Beza za skorę zaszla
przelew moze napisac Beza karma :) dziękuję

Posted

Kasa poszła... w tytule-wpłata na Bezę.
Kurcze - zaglądam wciąż na ten wątek z nadzieją że stanie się cud. Wiele bym dała by zobaczyć jakąś radosną wiadomość "Beza dostała prezent na Święta-nowy kochany dom". Niech tak się w końcu stanie !!!

Posted

[quote name='kikou']....jak znam Ulv..... to nie ma mowy o żadnych tańszych wersjach....
kikou, ale nie ma co się rzucać na droższy odpowiednik tego samego, tymbardziej, że działanie ma identyczne! Przepraszam, za to stwierdzenie, ale... przeznaczajcie tą kasę trochę rozsądniej!

Posted

ja nie jestem wcale zwolenniczką drogich rozwiązań...kiedy są tańsze pod ręką... wręcz przeciwnie, oszczędzam wściekle...i bardzo się złoszcze jak tu na dogo ludzie tego nie szanują....za zebrane pieniądze na jedzenie i leki kupują jakieś drogie posłanka i szeleczki kiedy można dać pieskowi ciepły stary kocyk i równie funkcjonalne ale dwa razy tańsze szeleczki....itd... przykłady można mnożyć.... w takich wypadkach moja oszczędna natura cierpi...ale skoro sponsorzy sie na to godzą (przy czym absolutnie mówię teraz o Bezie...tylko o innych przypadkach z dogo) to ja się nie odzywam....

stwierdziłam tylko, że widywałam u Ulv essentiale, więc napewno go używa dla swoich sierot.....

Posted

Slomka22 napisał(a):
Ja proponuje zapytac weta - nasz mi wtedy powiedzial, ze nie ma powodu kupowac Essentiale, a ja mu wierzylam i Reksiowi pomagal

No więc właśnie! Ja swojemu ['] na prostatę też kupowałam zamiennik za 100 zł, zamiast oryginału za 200 zł- różnica jest, prawda? A skład taki sam!

Posted

bardzo dobry jest Sylimaron,nie mylić z Sylimarolem, i nie jest drogi.
Mozna zastosować też leki homeopatyczne,które nie są drogie ,a bardzo skuteczne.

Posted

sprawdzalam na niemieckiej stronie ile kosztueje royal canic hepatic 12 kg to 62 euro czyli 229 zl to chyba tyle co w polsce? a puszka kosztuje 2.90euro, nie wiem co chcecie jej kupic ,moge porownac ceny tu w niemczech i jak bedzie taniej to przywioze na swieta,tymczasem robie bazarki na sunke

Posted

GoskaGoska napisał(a):

Gosia , 'kurczę blade' pamietaj o mnie :cool3::cool3::cool3: przeciez żyje Bezą od początku jej wątku ... oferowałam 50 zł. m-cznie na DT lub hotelik...skoro go nie ma ... to wyłożę tę kasiorke na karme dla Bezy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: tylko pisz do mnie , że jeste potrzebna...czasami jakis wątek moze mi umknąć mimo woli:p:p:p

Posted

Tak Marysiu Ty i Bambiono jestescie sponsorkami Bezuni i juz od przyszlego tygodnia zaczną się opłaty za nią, dlatego szukamy jeszcze gdzie indziej sponsorow co by nieobciązyc calkowicie waszych porfeli

Posted

marysia55 napisał(a):
Gosia , 'kurczę blade' pamietaj o mnie :cool3::cool3::cool3: przeciez żyje Bezą od początku jej wątku ... oferowałam 50 zł. m-cznie na DT lub hotelik...skoro go nie ma ... to wyłożę tę kasiorke na karme dla Bezy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: tylko pisz do mnie , że jeste potrzebna...czasami jakis wątek moze mi umknąć mimo woli:p:p:p

przecież Beza idzie do dt na poczatku nowego tygodnia

Posted

kikou napisał(a):
przecież Beza idzie do dt na poczatku nowego tygodnia

no i stało sie to co przewidywałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: uciekła mi ta informacja...:p:p:p dzieki cioteczki , że mi to uświadomiłyście :buzi::buzi:

Posted

to przejrzyj cioteczka wątek , bo ciotka Koperek z "naszej Bezuni" zrobila fotomodelkę i mamy nowe zdjęcia.
A ja będę monotematyczna i zapytam ponownie, ktora ciotka jeszcze by mogla wspomoc w zakupie karmy, lub moze na taką karmę niepotrzebną w domu :oops: