Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Slomka ten usmiech to Czorta ( tez z wroclawskiego schronu) a Czar z tego wátku w klatce siedzi:cool3:...
Kurcze czy ktos moze ma pomysl jeszcze na platny tymczas dla suni? Idealnie , zeby sunia byla w domowych warunkach nie w budzie, ani kojcu.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GoskaGoska napisał(a):
Slomka ten usmiech to Czorta ( tez z wroclawskiego schronu) a Czar z tego wátku w klatce siedzi:cool3:...
Kurcze czy ktos moze ma pomysl jeszcze na platny tymczas dla suni? Idealnie , zeby sunia byla w domowych warunkach nie w budzie, ani kojcu.

:oops::oops::oops: no mnie zawstydzilas, ale w takim razie Czorcik sliczny usmiech ma

A widzialam dzis Bezunie bo wedrowalam po schronie

Posted

sluchajcie kto suni zrobi wyroznione za 12 zl + 4 zl podswietlone na zolto allegro, moze z pieska pokryje sie koszty? I moze ktos sie jednak zlituje. w tytule wazne zeby bylo ze do eutanazji , trzeba tez zaznaczyc ze sunia nie bardzo umie chodzi na smyczy. moze jednak cos sie tak dla niej znajdzie :( bo z tym DT ciezko

Posted

GoskaGoska napisał(a):
sluchajcie kto suni zrobi wyroznione za 12 zl + 4 zl podswietlone na zolto allegro, moze z pieska pokryje sie koszty? I moze ktos sie jednak zlituje. w tytule wazne zeby bylo ze do eutanazji , trzeba tez zaznaczyc ze sunia nie bardzo umie chodzi na smyczy. moze jednak cos sie tak dla niej znajdzie :( bo z tym DT ciezko

a da sie to przez sms zaplacic?

Posted

GoskaGoska napisał(a):

Nie umiem robić takich rzeczy na allegro ale chętnie pokryję koszty.
Każdy sposób jest dobry jesli wiedzie do celu ;)

Posted

NO TO JUZ JESTEM.
W pierwszym poscie jest aktualizacja , co się zaksięgowało. Suni narazie dziewczyny trzeba intensywnie szukac domku przez ogloszenia, bo jakos dt na horyzoncie nie ma. Pomimo środkow finansowych nikt sunie nie chce na płatny tymczas :-(, prosze koniecznie rozgladajcie się za PDT tylko w domowych warunkow .
Widzę , ze nikt nie chcial się zająć ogloszeniami suni :diabloti: coz więc sama teraz postaram się usiąść i cos wymyslec.
Marysia55 zaraz cię zapisuje do stały deklaracji i jak tylko coś bedzie wiadomo, podamy resztę danych.

NARAZIE SUNI ZROBILAM PONOWNIE OGLOSZENIA NA gumtree
Wiec co robie suni ogloszenia płatne?

Posted

GoskaGoska napisał(a):
NO TO JUZ JESTEM.
W pierwszym poscie jest aktualizacja , co się zaksięgowało. Suni narazie dziewczyny trzeba intensywnie szukac domku przez ogloszenia, bo jakos dt na horyzoncie nie ma. Pomimo środkow finansowych nikt sunie nie chce na płatny tymczas :-(, prosze koniecznie rozgladajcie się za PDT tylko w domowych warunkow .
Widzę , ze nikt nie chcial się zająć ogloszeniami suni :diabloti: coz więc sama teraz postaram się usiąść i cos wymyslec.
Marysia55 zaraz cię zapisuje do stały deklaracji i jak tylko coś bedzie wiadomo, podamy resztę danych.

NARAZIE SUNI ZROBILAM PONOWNIE OGLOSZENIA NA gumtree
Wiec co robie suni ogloszenia płatne?

Gosieńka rób, jeśli potrafisz!!!!
Myślę,że dziewczyny się zgodzą, że z nadwyżki wpłat na Czara ( czyli ok. 15 zł. m-c ) można wziąć na ogłoszenia dla Bezy. Jeśli nie, to daj znać, czy coś potrzeba. Może któraś zrobiłaby jakieś allegro dla Bezy ( ja niestety jestem bez bazy, jeśli chodzi o takie rzeczy ). Ostatnio Muszka ( wątek Muszki-Marzena1313, Wtatara, Agata69) znalazła dom przez allegro.
Może w 1 poście dobrze byłoby wpisać, że Czaruś ma dt? Gdyby był potrzebny jakiś tekst, to może bym mogła się na coś przydać?

Posted

Bambino napisał(a):
Gosieńka rób, jeśli potrafisz!!!!
Myślę,że dziewczyny się zgodzą, że z nadwyżki wpłat na Czara ( czyli ok. 15 zł. m-c ) można wziąć na ogłoszenia dla Bezy. Jeśli nie, to daj znać, czy coś potrzeba. Może któraś zrobiłaby jakieś allegro dla Bezy ( ja niestety jestem bez bazy, jeśli chodzi o takie rzeczy ). Ostatnio Muszka ( wątek Muszki-Marzena1313, Wtatara, Agata69) znalazła dom przez allegro.
Może w 1 poście dobrze byłoby wpisać, że Czaruś ma dt? Gdyby był potrzebny jakiś tekst, to może bym mogła się na coś przydać?

Bambiono to napisz tutaj propozycje tekstu do ogloszen dla suni zresztą dla pieska tez, bo i jego trzeba oglaszac. I w sumie te nadwyzka to na jego ogloszenia powinna pojsc, tak sobie pomyslam. Bo przeciez i jemu sie ds nalezy. Ale marysia 55 zadeklarowala pomoc. wlasnie Marysiu ile moglabys przenaczyc pieniazkow na wyroznienie ogloszen?

SLOMKA nie mogę do Ciebie wyslac privat więc piszę tu, sms za allegro się nie da zapłacic, ale moze zrob suni wyroznienie na alegratce. Proszę napisz ile to kosztuje, bo ja jakos na alegratce to specjalnie nie robię ogloszen i się nie znam MOze teraz po 1.11 ludzie jakos chętniej będą myslec o adpocji.

Posted

Goska ok zrobie mu dzis alegratke i jej tez - zreszta razem juz mialy :)
Co do kosztow to nie pamietam, a ja mam troche nadwyzki na telefonie mojego malza wiec wyroznie im sama ;)

Posted

GoskaGoska napisał(a):
Bambiono to napisz tutaj propozycje tekstu do ogloszen dla suni zresztą dla pieska tez, bo i jego trzeba oglaszac. I w sumie te nadwyzka to na jego ogloszenia powinna pojsc, tak sobie pomyslam. Bo przeciez i jemu sie ds nalezy. Ale marysia 55 zadeklarowala pomoc. wlasnie Marysiu ile moglabys przenaczyc pieniazkow na wyroznienie ogloszen?

SLOMKA nie mogę do Ciebie wyslac privat więc piszę tu, sms za allegro się nie da zapłacic, ale moze zrob suni wyroznienie na alegratce. Proszę napisz ile to kosztuje, bo ja jakos na alegratce to specjalnie nie robię ogloszen i się nie znam MOze teraz po 1.11 ludzie jakos chętniej będą myslec o adpocji.

Właściwie Gośka masz rację, przecież Czaruś szuka DS. Dane o piesach poszukam na całym wątku, ewentualnie skontaktuję się z Kikou. Myślę, że wieczorem powinnam dać radę, chyba że net będzie chodził tak,że :angryy::angryy:

Posted

dostałam maila o ew. domku stałym dla suni....
oczywiście nic to jeszcze pewnego...

dla Czarka zrobiłam allegro osobno....

tylko zmieniłam mu imię....tylko mi łba nie urwijcie....ale on jest taki szlachetniejszy niż Czarek, a znowu Czar to się kiepsko woła .......

Posted

a kikou jemu zrobilas moze wyroznione allegro??
Jesli nie to prosze wyroznij je, ja przeleje ci kase za wyroznienie i podswietlenie razem 14zl z tego co zostalo i marysia pisala ze tez na suni ogloszenia sie dolozy wiec suni moze tez takie wyroznienie.

Posted

Gosiu tak jak obiecałam mogę dać 50,- nawet jutro mogłabym ci przelać te pieniążki gdybym miała pełny adres. Ja już wliczyłam tę kwotę w moje wydatki za m-c październik ;) a mamy juz listopad więc są to wolne środki którymi możecie dysponować "po uważaniu" , ważne żeby były pomocne ,a w jakiej formie to wykorzystacie pozostawiam WAM. Macie takie doświadczenie z Kikuo w tych sprawach, że ja moge tylko pozazdrościć i uczyć sie od mistrzów:lol:

Posted

Gosiu , w międzyczasie zdążyłam się zorientować że nie będzie mi potrzebny pełny adres. Wystarczą dane jakie są na pierwszej stronie ponieważ zrobie przelew przez agencje PKO. Wyślę ci 50,- na ogłoszenia dla Bezy i Czarka ( piszę Czarek bo nie wiem jak go teraz ochrzciła Kikou , ale przecież wiemy o jakie pieseczki chodzi ;)) Trzymam kciuki za te psiaczki!!!!

Posted

[quote name='GoskaGoska']a kikou jemu zrobilas moze wyroznione allegro??
Jesli nie to prosze wyroznij je, ja przeleje ci kase za wyroznienie i podswietlenie razem 14zl z tego co zostalo i marysia pisala ze tez na suni ogloszenia sie dolozy wiec suni moze tez takie wyroznienie.

Gosia wstrzymajmy sie może z wyróżnieniem, az będą jakieś porządne foty
Artur umknął śmierci, szuka swojej przystani! (472708743) - Aukcje internetowe Allegro
obawiam sie, że te informacje są ciągle takie niepełne....
(a poza tym wystawiam teraz psiaki na 3 dni i ciągle odnawiam, to są często na początku...)

Posted

[quote name='kikou']Gosia wstrzymajmy sie może z wyróżnieniem, az będą jakieś porządne foty
Artur umknął śmierci, szuka swojej przystani! (472708743) - Aukcje internetowe Allegro
obawiam sie, że te informacje są ciągle takie niepełne....
(a poza tym wystawiam teraz psiaki na 3 dni i ciągle odnawiam, to są często na początku...)
Kikou, ja mam napisany tekst o Bezie, na razie na brudno, po pracy wrzucę na dogo, poproszę o korektę.:roll:

Posted

marysia55 napisał(a):
Gosiu , w międzyczasie zdążyłam się zorientować że nie będzie mi potrzebny pełny adres. Wystarczą dane jakie są na pierwszej stronie ponieważ zrobie przelew przez agencje PKO. Wyślę ci 50,- na ogłoszenia dla Bezy i Czarka ( piszę Czarek bo nie wiem jak go teraz ochrzciła Kikou , ale przecież wiemy o jakie pieseczki chodzi ;)) Trzymam kciuki za te psiaczki!!!!

to ja CI Marysiu 55 wysyla reszte do konta danych ; i mysle, ze trzeba porobic jej rozne ogloszenia wyroznione.

Posted

Gosiu , dzisiaj a właściwie patrząc na zegarek to wczoraj:razz: wpłaciłam na twoje konto kasiorkę do "zagospodarowania" zgodnie z bieżącymi potrzebami odnośnie Bezy i Czarka. Na wasze lepsze życie pieseczki:p:p:p

Posted

xmartix napisał(a):
trzeba juz wplacac na nast m-c?

teraz za listopad jest zaplacone za psiaka, wiec jeszcze jest czas:) . Postaram się przysiąść nad ogloszeniami ponownie moze tak sie suni uda.