giselle4 Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 ...trzymamy całą rodzinka-3 razy dwie nogi płus cztery łapy;):evil_lol: Quote
Koperek Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Dokumenty wypisane, jeść też nie powinien już dostać, aczkolwiek radzę przygotować się na wszystko!:evil_lol: Chlopak przemily do ludzi, choć zadziora niesamowita i zazdrośnik do psów i trzeba uważać! Jest najstarszy na boksie, mimo to żaden młodziak nie podchodzi do krat, bo kawaler zaraz "przekazuje" mu swoje niezadowolenie. Quote
ElzaMilicz Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 To szkoda, że dopiero teraz dowiadujemy się o takich zachowaniach w stosunku do innych psów, bo obaj mają jechać razem. Quote
Koperek Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='ElzaMilicz']To szkoda, że dopiero teraz dowiadujemy się o takich zachowaniach w stosunku do innych psów, bo obaj mają jechać razem. Nie mogę odwiedzać wszystkich wątków, więc i się nie spodziewałam, że promując psa nikt o tym nie wie. WAŻNA RZECZ! Chłopak nie atakuje psów po omacku i zawzięcie gryzie. Jemu się nie podoba ich towarzystwo przy człowieku, bo to on powinien być pępkiem świata i wtedy straszy: nie zbliżajcie się. CZORT jest aż za bardzo w porządku do psów, więc będzie dobrze, jak oba w kagańcach pojadą ;) Quote
ElzaMilicz Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Dobrze, mam nadzieję, że Kikou sobie poradzi. Kasiu, nie wiem gdzie posiałam nr tel. do Ciebie. :niewiem: Quote
Bambino Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='ElzaMilicz']Dobrze, mam nadzieję, że Kikou sobie poradzi. Kasiu, nie wiem gdzie posiałam nr tel. do Ciebie. :niewiem: Elzunia! powodzenia w powożeniu psim zaprzęgiem. :loveu:Zresztą masz pomoc - Medusia im wyłuszczy jak mają sie przyzwoicie zachowywac. :evil_lol: Quote
kikou Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 psiuńki jeszcze w drodze... pierwsze dwa etapy przebiegły bez zakłoceń.... no "duży"(z innego wątka) sobie siknął na siedzenie w moim aucie:evil_lol: ale przynajmniej nie wymiotowały..miały puste brzuszki ale Czarek był bardzo grzeczny.... jest zdecydowanie młodszy niż 10 latek, ma śliczne ząbki, jest bardzo witalny i wesoły... taki ruchliwy szałaput, ciągnie smycz jak dzikus, wszystko go interesuje ale jest naprawde słodki, na spacerku nawet polizał mnie po policzku, ciągle chciał wskakiwac na kolana... chyba teraz powinnam sie w całości, razem z autem, wrzucic do pralki... Quote
kikou Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Czarek dojechał już szczęśliwie na miejsce.... DZIĘKUJEMY ELZIE I KARI ZA POMOC W TRANSPORCIE!!! :iloveyou::iloveyou::iloveyou: a tutaj takie pustki.... Quote
marysia55 Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 :lol: Witam , chciałabym przyłączyc sie do wsparcia finansowego na rzecz suni . deklaruje co miesięczną wpłatę na ten cel w kwocie 50,- . Niestety nie mam konta bankowego więc potrzebuje pełny adres do przelewu. Pozdrawiam serdecznie Quote
sati Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 nie mogłam śledzić ostatnio całego wątku napiszcie prosze co z tymi 2 psiakami gdzie pojechały w końcu?? Quote
kikou Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Czarek jest od dzisiaj w hoteliku.... a sunia jeszcze w schronisku.. Ulv, która ma ją do siebie wziąć.. była u niej juz pare razy... sunia może by się i zgodziła z innymi psami ale pojawił się inny problem, suczka kompletnie nie potrafi chodzić na smyczy... Ulv mieszka w samym centrum, ma kilka piesków, które jakoś wyprowadza mniej lub bardziej grupowo... musi zaczekać, aż chociaż jej tymczasowiczka Gapcia znajdzie dom... bo inaczej nie da sobie rady z całą bandą. Ale suczka jest "zamówiona" w schronie, ma zapisane w karcie, że idzie na dt, więc chwilowo jest bezpieczna... Quote
kikou Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='marysia55']:lol: Witam , chciałabym przyłączyc sie do wsparcia finansowego na rzecz suni . deklaruje co miesięczną wpłatę na ten cel w kwocie 50,- . Niestety nie mam konta bankowego więc potrzebuje pełny adres do przelewu. Pozdrawiam serdecznie adres podamy jak suńka w końcu trafi do dt witamy! :loveu::loveu:i dziekujemy z całego serca!:loveu::loveu: Quote
kikou Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='xmartix']a jest gdzies wątek Gapci? podaje wątek Gapci... psinka jest już coraz silniejsza i piekniejsza... może faktycznie jakbyś mogła pomóc z ogloszeniami...to znalazłaby szybciej dobry dom.. http://www.dogomania.pl/forum/f28/wychudzona-gapcia-potrzebna-pilnie-karma-post-77-a-120350/ Quote
giselle4 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 ...Gosiu ,nie przyszedł przekaz? Dzisiaj wysyłam drugi i nic nie rozumiem?:shake: Quote
GoskaGoska Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 giselle4 napisał(a):...Gosiu ,nie przyszedł przekaz? Dzisiaj wysyłam drugi i nic nie rozumiem?:shake: wielkie dzieki , przelew sie zaksiegowal, ale jak pisalam pare razy wszysko uaktualniam od 2.11 teraz jestem na wyjezdzie i nie mam mozliwosci siedzenia na dogo. Ale wplata sie zaksiegowala, teraz jestem w gosciach, gdzie mam lepszy net to moge napisac. Wiec prosze o cierpliwosc Quote
Bambino Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Gosieńka, mam nadzieję, że mojego maila i priwa dostałaś. Z góry przepraszam za poczatek wiadomości :evil_lol: Quote
Slomka22 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Kikou to Cie przystojniak wycalowal a Ty tak grymasisz - no nieladnie :cool3: Ciesze sie ze psiak juz na miejscu i ze podroz przebiegla bez wiekszych zaklocen :) No to teraz kolej na Beze :) Quote
Bambino Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Slomka22 napisał(a):Kikou to Cie przystojniak wycalowal a Ty tak grymasisz - no nieladnie :cool3: Ciesze sie ze psiak juz na miejscu i ze podroz przebiegla bez wiekszych zaklocen :) No to teraz kolej na Beze :) I tak trzymać :loveu: Quote
ElzaMilicz Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Tę część drogi, którą pokonały z nami, psy zniosły bardzo dobrze. Nie było wycia, skomlenia ani rozkładania auta na części pierwsze. :) Tu uśmiechają się do p.Krysi z wieluńskiego schronu. Quote
Fredzia:) Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 :loveu:Kochane dziewczyny jesteście takimi aniołkami, które zawsze czuwają nad potrzebującymi stworzeniami:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:wielkie buziaki:loveu: Quote
giselle4 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 ..One są szczęsliwe:lol: Dobrze sie stało ze zauwazylas te bidy niech zyją i wiedza ze ludzie nie są tacy żli;) Quote
marysia55 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Wszystkim osobom zaangażowanym tak mocno całym sercem w losy tych biednych psinek najchętniej dołożyłabym do profilu taki znak ostrzegawczy: " Uwaga !!!! nisko latające anioły" :p Quote
Recommended Posts