Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dokumenty wypisane, jeść też nie powinien już dostać, aczkolwiek radzę przygotować się na wszystko!:evil_lol:

Chlopak przemily do ludzi, choć zadziora niesamowita i zazdrośnik do psów i trzeba uważać! Jest najstarszy na boksie, mimo to żaden młodziak nie podchodzi do krat, bo kawaler zaraz "przekazuje" mu swoje niezadowolenie.

Posted

[quote name='ElzaMilicz']To szkoda, że dopiero teraz dowiadujemy się o takich zachowaniach w stosunku do innych psów, bo obaj mają jechać razem.
Nie mogę odwiedzać wszystkich wątków, więc i się nie spodziewałam, że promując psa nikt o tym nie wie.

WAŻNA RZECZ! Chłopak nie atakuje psów po omacku i zawzięcie gryzie. Jemu się nie podoba ich towarzystwo przy człowieku, bo to on powinien być pępkiem świata i wtedy straszy: nie zbliżajcie się.

CZORT jest aż za bardzo w porządku do psów, więc będzie dobrze, jak oba w kagańcach pojadą ;)

Posted

[quote name='ElzaMilicz']Dobrze, mam nadzieję, że Kikou sobie poradzi.

Kasiu, nie wiem gdzie posiałam nr tel. do Ciebie. :niewiem:
Elzunia! powodzenia w powożeniu psim zaprzęgiem. :loveu:Zresztą masz pomoc - Medusia im wyłuszczy jak mają sie przyzwoicie zachowywac. :evil_lol:

Posted

psiuńki jeszcze w drodze...

pierwsze dwa etapy przebiegły bez zakłoceń....
no "duży"(z innego wątka) sobie siknął na siedzenie w moim aucie:evil_lol:
ale przynajmniej nie wymiotowały..miały puste brzuszki

ale Czarek był bardzo grzeczny....
jest zdecydowanie młodszy niż 10 latek, ma śliczne ząbki, jest bardzo witalny i wesoły... taki ruchliwy szałaput, ciągnie smycz jak dzikus, wszystko go interesuje ale jest naprawde słodki, na spacerku nawet polizał mnie po policzku, ciągle chciał wskakiwac na kolana...

chyba teraz powinnam sie w całości, razem z autem, wrzucic do pralki...

Posted

:lol: Witam , chciałabym przyłączyc sie do wsparcia finansowego na rzecz suni . deklaruje co miesięczną wpłatę na ten cel w kwocie 50,- . Niestety nie mam konta bankowego więc potrzebuje pełny adres do przelewu. Pozdrawiam serdecznie

Posted

Czarek jest od dzisiaj w hoteliku....

a sunia jeszcze w schronisku.. Ulv, która ma ją do siebie wziąć.. była u niej juz pare razy... sunia może by się i zgodziła z innymi psami ale pojawił się inny problem, suczka kompletnie nie potrafi chodzić na smyczy... Ulv mieszka w samym centrum, ma kilka piesków, które jakoś wyprowadza mniej lub bardziej grupowo... musi zaczekać, aż chociaż jej tymczasowiczka Gapcia znajdzie dom... bo inaczej nie da sobie rady z całą bandą.

Ale suczka jest "zamówiona" w schronie, ma zapisane w karcie, że idzie na dt, więc chwilowo jest bezpieczna...

Posted

[quote name='marysia55']:lol: Witam , chciałabym przyłączyc sie do wsparcia finansowego na rzecz suni . deklaruje co miesięczną wpłatę na ten cel w kwocie 50,- . Niestety nie mam konta bankowego więc potrzebuje pełny adres do przelewu. Pozdrawiam serdecznie

adres podamy jak suńka w końcu trafi do dt

witamy!
:loveu::loveu:i dziekujemy z całego serca!:loveu::loveu:

Posted

giselle4 napisał(a):
...Gosiu ,nie przyszedł przekaz?
Dzisiaj wysyłam drugi i nic nie rozumiem?:shake:

wielkie dzieki , przelew sie zaksiegowal, ale jak pisalam pare razy wszysko uaktualniam od 2.11 teraz jestem na wyjezdzie i nie mam mozliwosci siedzenia na dogo. Ale wplata sie zaksiegowala, teraz jestem w gosciach, gdzie mam lepszy net to moge napisac. Wiec prosze o cierpliwosc

Posted

Kikou to Cie przystojniak wycalowal a Ty tak grymasisz - no nieladnie :cool3:
Ciesze sie ze psiak juz na miejscu i ze podroz przebiegla bez wiekszych zaklocen :)
No to teraz kolej na Beze :)

Posted

Slomka22 napisał(a):
Kikou to Cie przystojniak wycalowal a Ty tak grymasisz - no nieladnie :cool3:
Ciesze sie ze psiak juz na miejscu i ze podroz przebiegla bez wiekszych zaklocen :)
No to teraz kolej na Beze :)

I tak trzymać :loveu:

Posted

Tę część drogi, którą pokonały z nami, psy zniosły bardzo dobrze.
Nie było wycia, skomlenia ani rozkładania auta na części pierwsze. :)

Tu uśmiechają się do p.Krysi z wieluńskiego schronu.

Posted

Wszystkim osobom zaangażowanym tak mocno całym sercem w losy tych biednych psinek najchętniej dołożyłabym do profilu taki znak ostrzegawczy:
" Uwaga !!!! nisko latające anioły" :p