Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jest mozliwosc transportu dla Czarka z Wroclawia do Lodzi we wtorek 28 pazdziernika,

trzebaby pieska odebrac o 13 w Lodzi..i zawiesc do Warszawy
czy ktos moze pomoc?

nie wiadomo kiedy powtorzy sie taka mozliwosc... pozniej jest wszystkich swietych, Boze Narodzenie...itd

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PROSZE O POMOC!!!!!

jest miejsce, sa pieniadze.... przeciez nie moze byc tak ze z powodu braku transportu na kilkadziesiat kilometrow wszystko przepadnie i pies straci szanse na nowe zycie:shake::shake:

Posted

ElzaMilicz napisał(a):
W razie czego z transportem Wrocław-Wawa nie powinno być problemu, tylko muszę wiedzieć wcześniej.

A z ElząMilicz ktoś się kontaktowała w sprawie transportu?
Jak by co to ja mam do nie numer telefonu...

Posted

[quote name='kikou']jest mozliwosc transportu dla Czarka z Wroclawia do Lodzi we wtorek 28 pazdziernika,

trzebaby pieska odebrac o 13 w Lodzi..i zawiesc do Warszawy
czy ktos moze pomoc?

nie wiadomo kiedy powtorzy sie taka mozliwosc... pozniej jest wszystkich swietych, Boze Narodzenie...itd

Rozmawiałam właśnie z Elzą. Oba psy mogą jechać w czwartek do Łodzi (zmiana terminu z wtorku na czwartek). W Łodzi ktoś musi je od niej odebrać koło godziny 13.00. Elza jest dostępna jedynie pod telefonem komórkowym prosiła by nie słać do niej maili.

Posted

[quote name='kikou']to zmieniam tekst na transportowym...

super, moze z czwartkiem nam sie lepiej poszczesci....

zaraz zaraz

co z czwartkiem ? w najblizszy czwartek? z Lodzi do Warszawy!?????
czy moze byc pozniej nic o 13tej? o 18tej..tzn musialby ktos ew je przetrzymac w Lodzi do wieczora / je czy jego / ja bo nie wiem czy jeden czy dwa

zaraz mam pomysl

maaaaaaaaaaaaaaaaam chyba maaaaaaaam rozwiązanie!!!!!!!!

napiszcie prosze krociutko...kto skad dokad...

Posted

Czwartek 30.10 , Łódź najpóźniej ok. godz 13-tej.
Jadę osobiście to mogę wziąć oba psiaki. Pojadą na pace bo w środku będzie moja Meda.
Więc średniaczkowi przydałaby się klatka. "3" mam.

Jesli to nie wypali to psiaki pojadą osobno, ale już w listopadzie, bo w sobotę mamy Święto.

Posted

[quote name='ElzaMilicz']Czwartek 30.10 , Łódź najpóźniej ok. godz 13-tej.
Jadę osobiście to mogę wziąć oba psiaki. Pojadą na pace bo w środku będzie moja Meda.
Więc średniaczkowi przydałaby się klatka. "3" mam.

Jesli to nie wypali to psiaki pojadą osobno, ale już w listopadzie, bo w sobotę mamy Święto.

Jest mozliwosc transportu, pisalam juz Kikou na pw lecz pod warunkiem zwrotu za paliwo / niestety w ten czwartek nie ma wyjazdy sluzbowego ze wzgl na wszystkich swietych/ .
W ten czwartek wyjazd do Lodzi bylby specjalnie po te psiaki.
Najwczesniej na 14ta, bo z Warszawy nie moze ze wzgledow zawodowych wyjechac wczesniej jak 11h30-12 hmmmm ale o tym juz bedzie pisac dogomaniaczka ktora pojechalaby po nie do Lodzi.

Pytanie czy znajdzie sie 120 zlotych / za paliwo w obie strony/ na ten transport?

Po drugie odbior w Warszawie przez DT / czy z DT juz ustalone ze odbiora/przyjma wlasnie w czwartek/?

Czy tez odwiezc je trzeba bedzie gdzies pod Warszawe, jesli tak to jak daleko?

Posted

dom tymczasowy dla suni ma byc we Wroclawiu.... niestety Ulv nadal nie miala czasu zapoznac suni z Jej pozostalymi zwierzetami... prawdopodobnie dojdzie do tego we wtorek

jesli chodzi o transport to mamy w tej chwili jeszcze jedno zgloszenie od Cioteczki Karim, ktora zawiezie psy z Lodzi do W-wy bezplanie... tylko prawdopodobnie przydaloby sie gdyby ktos je przypilnowal kilka godzin w Lodzi... bo transport moze byc dopiero po poludniu....
transport jest dla dwoch pieskow... tj. Czara z tego watka i jeszcze jednego z innego

Posted

[quote name='kikou']dom tymczasowy dla suni ma byc we Wroclawiu.... niestety Ulv nadal nie miala czasu zapoznac suni z Jej pozostalymi zwierzetami... prawdopodobnie dojdzie do tego we wtorek

jesli chodzi o transport to mamy w tej chwili jeszcze jedno zgloszenie od Cioteczki Karim, ktora zawiezie psy z Lodzi do W-wy bezplanie... tylko prawdopodobnie przydaloby sie gdyby ktos je przypilnowal kilka godzin w Lodzi... bo transport moze byc dopiero po poludniu....
transport jest dla dwoch pieskow... tj. Czara z tego watka i jeszcze jednego z innego

to trzeba teraz poszukac hmmm przetrzymania pieskow

zwroccie sie pilnie do Modliszka84..przetrzymala szczesliwie przez kilka godzin Adepta nim pojechal doWarszawy

moze ta sama osoba moglaby przetrzymac psiaki - tylko ze tam jest rotek o ile pamietam, wiec jesli sa srednio zgodne moze byc problem

ale tak czy inaczej chyba nalezy zmienic tytul watku i rozeslac pw wg Mapy Pomocy Dogo na przyklad

niezaleznie pisze do majqa ma dobre rozeznanie wsrod lodzian

Posted

ja przypominam ze jak cos jestem dostepna od 2.11 teraz niestety zeby wejsc na dogo to trwa bardzo dlugo jesli trzeba przelac kase prosze piszcie na moja skrzynke nie na privat, bo niestety z iplus dogo otwiera mi sie bardzo bardzo bardzo dlugo. Jesli napiszecie na skrzynke magoko@interia.pl to na pewno odczytam.

Posted

nadal prosze o pomoc!

mamy transport z Wrocławia do Milicza,
z Milicza do Lodzi,
z Lodzi do Warszawy

wiele zaangażowanych osób

Brakuje kogos kto przetrzyma pieski w czwartek 30tego od 13tej do jakiejś 16-17tej w Lodzi

bez tego cala akcja weźmie w łeb:shake::shake:

Posted

kikou napisał(a):
transport jako tako dograny.....
jest już lokum na brakujace godziny w transporcie

prosze trzymajcie kciuki żeby nic nie wyskoczyło niespodziewanego....

kciuki zacisniete

Posted

kikou napisał(a):
transport jako tako dograny.....
jest już lokum na brakujace godziny w transporcie

prosze trzymajcie kciuki żeby nic nie wyskoczyło niespodziewanego....

Trzymamy, aż do bólu - 2 ręce i 8 łap:multi: