Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

z dzisiejszych ogloszen dostalam juz dzis maila, niestety nie w sprawie adpocji, ale jakis mily Pan się zapytal czy moze jakos pomoc w inny sposob. Napisalam czy by ewentualnie chcial jakos wsprzec finansowo sunie. Hm zobaczymy

Posted

GoskaGoska napisał(a):
z dzisiejszych ogloszen dostalam juz dzis maila, niestety nie w sprawie adpocji, ale jakis mily Pan się zapytal czy moze jakos pomoc w inny sposob. Napisalam czy by ewentualnie chcial jakos wsprzec finansowo sunie. Hm zobaczymy

Gosieńka, a czy wiemy już jak pieski Ulv zareagowały na Bezę i gdyby nie, to czy Pati wzięłaby Bezę?:crazyeye:

Posted

Wpłaciłam wczoraj 10zł na konto podane na pierwszej stronie. Mogę zadeklarować miesięcznie 5zł. Jak będę miała więcej to będę wpłacała więcej. Bierzcie to na pieska do którego będzie brakowało, bo czytałam ten wątek tak na szybko i nie wiem teraz dla kogo brakuje. Mój nr gg: 10940240

Posted

Monika wielkie dziéki, wlasnie dzis widzialam , ze sié zaksiégowalo 10 zl , ale nick z dogo nic mi nie mowil i miala sié pytac czy ktoras ciotka niku nie pomylila :roll: Bardzo dziékujemy :multi: milo cié widziec na wátku :loveu:

Posted

kikou a nikt nie zadzwonil przez sob - niedziele :-( w sprawie suni?
Tragedia, ludzie mają gdzis za przeproszeniem sunie. Ogloszenie zrobilam dramtycze i cisza :mad: moze przed samymi swiętami , by kogos ruszlo.
No nic to czekamy dalej na wiesci z DT i moze stanie się cud ze jednak jakis telefon zadzowni. Generalnie na samy gumtree przez 2 dni sunie obejrzalo ponad 250 osob i nikt nie zadzwonil no nic moze jeszcze będą dobre wiesci.

Posted

ja w pierwszym poscie wpisuje co sié zaksiegowalo, wiec mozna sprawdzac - uwaga od srode do 01.11 bede na wyjezdzie, i moj komp dziala jak czolg, wiec nie wiem czy bede mogla swobodnie pisac na dogo. Przez ten czas ewentualne pytania kierujcie do kikou . Mam jednak nadziejé, ze jakos dam radé na dogo. Kurcze, a w sprawie suni dalej cisza, chyba zaczne paznokcie obgryzac :-(.

A to mam pytanie czy jest ktos kto jezdzi np z Warszawy do Trojmiasta?
Jednen z psiakow jest w moim podpisie Ralf, moze jechac do Gdyni, ale trzeba transport Wroclaw - Gdynia zorganizowac.

Posted

Goska przelew ma sie zrobic dzis i do konca roku jest ustawiony u nas na koncie na 21 kazdego miesiaca. Od nowego roku gdyby mi umknelo to scignij mnie w styczniu :) jak najbardziej slusznie

Posted

Ja jestem na wątku Aronka po wylewie, Adry chorej na trzustkę która znalazła dom, Tesli, Sati, teraz Czara i Bezy. Mało piszę ale przejmuję się tymi biednymi psiakami :-( pomagam finansowo tyle ile jestem w stanie.

Posted

GoskaGoska napisał(a):

A to mam pytanie czy jest ktos kto jezdzi np z Warszawy do Trojmiasta?
Jednen z psiakow jest w moim podpisie Ralf, moze jechac do Gdyni, ale trzeba transport Wroclaw - Gdynia zorganizowac.

w watku transportowym napisalas?

trzeba dac wszystkie mozliwe polaczenia wroclaw warszawa, wroclaw lodz warszawa, warszawa-trojmiasto

nikogonie potrzebujesz do wizyty przedadopcyjnej czy tez raczej jest juz po...skoro ma juz jechac ..no tak...cos mysle na opak, pozna pora glowa nie ta:roll:

Posted

Kochani!!!!!!!!! Dostałam na priva wiadomość od Pati, że niestety nie ma już miejsca dla Bezy:placz::placz:
Jak z Ulv się nie uda, to nie wiem co.:-(
U nas tylko kojce i to też tak raczej niezbyt chętnie.
Boję się, że nie będziemy miały jej gdzie umieścić:shake::shake:

Posted

jak sie spodziewalam internet dziala mi jak czolg, zeby ta strona sie otworzyla musialam 10min czekac :mad:.
Coz narazie ulv miala klopty z autem, musimy trzymac kciuki.
Zaksiegowala sie wplata od jutyny, ale wybaczcie zaktualizuje 2.11 bo ten internet mnie wykonczy. jka tylko bedzie cos wiadomo na pewno kikou cos napisze.
Wszystkim dziekuje za zaintersowanie. Adpocja Ralfa monituruje Negri