Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziewczyny pzrepraszam ze nie weszłam tu wczesniej.

Jeśli chodzi o sunie to zawsze jestem chetna do pomocy strszemu psiakowi.
Mam juz u siebie dwa o ktore NIKT nie dzwoni a sa juz u mnie 9mc. Zdajecie sobie sprawe z tego ze z wasza sunia moze byc podobnie?

Posted

[quote name='GoskaGoska']kosu32 bardzo dziékujé juz zapisujé. Kasé zaczniemy zbierac przed przewiezieniem pieska, tylko sié bojé ze akurat dogo nie bédzie dzialac.
Czy osoby , ktore sié zadeklarowaly moglby by mi podac moze swoje gg, abym w razie awarii dogo mogla sié kontaktowac.

{ ciach...}
Gosieńka, po podliczeniu z 1 postu wyszło mi 210,00 zł.
Chyba lepiej by to wyglądało, gdybyś zrobiła w słupeczku-bardziej przejrzyście. Wtedy też można dopisywać wpłaty w kolejnych miesiącach, przy kim nie będzie kwoty, to będzie znaczyć, że zapomniał wrzucić do skarbonki.:evil_lol: Sorry, że się czepiam - jestem analitykiem bankowym:diabloti:

Posted

na chwile obecna mamy wstepnie zaklepany hotelik-kojec dla chlopczyka za 200,- zl

a w sprawie suczki Ulv bedzie sprawdzac jutro czy sunia zgodzi sie z Jej innymi tymczasami... jesli sie pogodza to wezmie ja za 350,-
( u Ulv jest malo miejsca ale warunki domowe i 1000% gwarancja ze bedzie suczke leczyc u najlepszych specjalistow:loveu:)

super pomysl, ze pozbieralyscie maile i gg bo juz pare razy nam sie zdazylo, ze byly deklaracje finansowe, a po dwoch miesiacach sponsorzy znikali i stawiali nas w bardzo trudnej sytuacji.......

Posted

to ja cioteczki powoli będę prosic o wplaty. Jesli wszystko dobrze pojdzie piesek będzie jechac za tydzien.
Z deklaracji mamy 210zl a piesek bedzie najprawdopodobniej za 200zl, wiec 10zl nie wiem jak to rozwiązac, co wy na to zeby np dawac te 10zl na wyroznione ogloszenia psa? Im szybciej znajdzie domek tym krocej trzeba by bylo placi , ale to tylko propozycja do rozwazenia.

Posted

albo jeśli by była jakaś jeszcze nadwyżka to proponowałabym wspomóc Bambino... w opłatach na sunie .....przecież 350 zł. miesięcznie to bardzo duże obciążenie finansowe dla jednej osoby... a suczka nie jest psiakiem, który w tydzień znajdzie dom(duża, starsza i z chorymi nóżkami)...może nawet dt okaże się domem dożywotnim?

co sądzicie?
dzisiaj miałam telefon, jedna Pani zbiera też u siebie w pracy deklaracje...jeszcze nic konkretnego ale chyba dobrze by było gdyby ktoś jednak wspomógł w opłatach na sunie...

Posted

to moje konto [FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman]mBanku[/FONT][/FONT]: [FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman]95[/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman]1140[/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman]2004[/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman]0000[/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman]3302[/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman]3635[/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman]1228 Małgorzata Kowal-Luber ,[/FONT][/FONT]
[FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman][SIZE=3]jakby komus był potrzebny do przelewu adres to na privat, ale to do przelewu internetowych nr konta, imię i nazwisko powinny starczyc. Proszę bardzo o zaznaczenie w tylule przelewu waszego nicki i haslo : Czar. [/FONT][/FONT]

Posted

kikou tez racja 350zl to bardzo duzo jak na jedną osobę, a sunia moze byc tam dozywotnio. Wiec prosimy teraz kiedy wiadomo ze mamy juz na pieska tymczas za 200zl , o jakas pomoc wsparcia finansowego dla Bambiono, zeby jej psiaki glodne nie chodzily i zeby choc troszkę ją odciązyc.

Posted

[quote name='GoskaGoska']to moje konto [FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman]mBanku[/FONT][/FONT]: [FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman]95[/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman]1140[/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman]2004[/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman]0000[/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman]3302[/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman]3635[/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman]1228 Małgorzata Kowal-Luber ,[/FONT][/FONT]
[FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman][SIZE=3]jakby komus był potrzebny do przelewu adres to na privat, ale to do przelewu internetowych nr konta, imię i nazwisko powinny starczyc. Proszę bardzo o zaznaczenie w tylule przelewu waszego nicki i haslo : Czar. [/FONT][/FONT]

Wysłałam Ci maila na private. Możesz go odczytać i odpisać?. Czekam i pozdrawiam.

Posted

Gosia podeslij mi pw albo przez gg z adresem i poniedzialek pojdzie przelew. Ja poki co ine moge zadeklarowac wiecej, jak tylko bede miala nadmiar gotowki to po prostu przeleje ;)

Posted

kikou napisał(a):
na chwile obecna mamy wstepnie zaklepany hotelik-kojec dla chlopczyka za 200,- zl

a w sprawie suczki Ulv bedzie sprawdzac jutro czy sunia zgodzi sie z Jej innymi tymczasami... jesli sie pogodza to wezmie ja za 350,-
( u Ulv jest malo miejsca ale warunki domowe i 1000% gwarancja ze bedzie suczke leczyc u najlepszych specjalistow:loveu:)

super pomysl, ze pozbieralyscie maile i gg bo juz pare razy nam sie zdazylo, ze byly deklaracje finansowe, a po dwoch miesiacach sponsorzy znikali i stawiali nas w bardzo trudnej sytuacji.......

To trzymajmy kciuki, żeby piesy z tymczasa się dogadały. :thumbs:

Posted

no dzis sobota więcej ludzi przed netem więc robię pakiet ogloszeniowy jesli ktos by mogl się dołączyc, bo nie wszędzie mam załozone konto , albo nie mogę się zalogowac ( np kokosy.pl nie mogę wejść:( ). Robię dziś ogloszenia osobno i na pierwszy ogien leci sunia. Proszę jesli ktos moze to tez ją jeszcze gdzie wystawi. Zaraz będę podawać gdzie sunia jest.
1. gumtreekrakow:
SUNIA - OCAL JĄ PRZED ŚMIERCIĄ MA WYROK EUTANAZJI PILNE - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Kraków
ORAZ gumtree TROJMIASTO, ŁODZ, POZNAN, KATOWICE, WARSZAWA, WROCŁAW
2.drobne.centrumofert.pl - małopolska , mazowieckie,
3.ojej.pl
4.aleokazja.pl
5 eoferty.com.pl - mazowieckie,
6.kupiepsa.pl - mazowieckie, malopolskie,
7. adin.pl bez zdjęcia
8. poszukiwane.pl - mazowieckie
9. bono
10.etablica - mazowieckie, malopolskie
11. gielda.bai.pl - mazowieckie
12. rozglos.net