kikou Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 dzwonilam do schroniska i zaklepalam obydwa, powiedzialam, ze szykuja sie dla nich domy tymczasowe.... Pani zapewniala mnie, ze na razie nic im nie grozi ....ze usypiaj atylko pieski nieuleczalnie chore...;) Quote
GoskaGoska Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 no nawet nie skomentuje, ciekawe na co byly chore te wszytskie co wyslali za TM. Ciekawe co np wpisali Romie, ze nagle z dnia na dzien i bez uprzedzenia zastrzyk jej wpakowali:-(. Ale oczywiscie pewnie oficjalnie cos w karté jej wpisali , zeby nie bylo ze lamiá prawa zwierzát Quote
kikou Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 martwi mnie tylko, ze w momencie jak wiadomo, ze szuka sie domow dla tych dwoch intensywnie i wiele osob sie nimi interesuje....to te dwa zostawiA W SPOKOJU; A "DO PIOTRA POLECI" JAKIS INNY STARY... na wszelki wypadek odrazu powiedzialam, ze cala 16tka, Nevio i stary Onek tez sa rozreklamowane...zeby ktorys z nich nie zniknal..... Quote
GoskaGoska Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 dlatego sunié i pieska szybko trzeba wyciágnác, zeby w boksie zrobilo sié miejsce i nie szukali zastépstwa Quote
Lionees Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Gdyby pati się rozmysliła,to mogę przyjąć psiaki do ocieplanych bud w kojcu z wybiegiem na ogrodzone podwórko.Cena za psiaka 10zł za dobę.Ale dopiero od 2-3 listopada no i musiałybyście je dowieźć Quote
ElzaMilicz Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 W razie czego z transportem Wrocław-Wawa nie powinno być problemu, tylko muszę wiedzieć wcześniej. Quote
Lionees Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Czekamy na odpowiedź od pati.Gdyby się nie zdecydowała przyjać psiaków,to transport podobny-mieszkam pod Wa-wą. Quote
kikou Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 a jakie sa ceny u Pati i u Renaty... bo nie widze nigdzie Quote
sati Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Renatka pisala strone wczesniej u niej 10zl za dobe a u Pati z tego co sie orientuje zalezy od wielkosci psa 10 maly, sredni 15 i tak dalej.. a moze je rozdzielic do Pati suke bo skoro ma problemy ze tsawami to lepiej jej by bylo w domu - a do Renatki psa do ocieplonej budy Quote
Lionees Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Mogę zapewnić jedynie miejsce w budzie(od góry,po bokach,od dołu styropian,oczywiście między deskami,czyli buda 3 warstwowa,w środku siano),bo w domu mam osobiste 2 psy i 3 krężlowskie sunie od ARKI,no i już jest "pełna chata". Quote
pixie Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Renata5 napisał(a):Mogę zapewnić jedynie miejsce w budzie(od góry,po bokach,od dołu styropian,oczywiście między deskami,czyli buda 3 warstwowa,w środku siano),bo w domu mam osobiste 2 psy i 3 krężlowskie sunie od ARKI,no i już jest "pełna chata". uffff w tym watku tez juz lepiej niz wczoraj wiecie co ja tylko ciagle mysle o tym by je wyciagnac jak najszyciej nie wierze w zapewnienia schroniskowych pracownikow, ze nie grozi, ze tylko chore.. kiedy moglby pojechac / Renata pisala ze 2 lub 3 listopada ...hmmm pati? Elza Milicz cudownie ze transport w razie czego w strone warszawy mozliwy.. uffff no i Bambino...jak widze ten nick..czasy dziecinstwa i pyszne lody Bambino...wspaniale skojarzenia...slodziutki nick:loveu: serdeczna postac:p... kikou:loveu:stoj na strazy by krzywda staruszkom sie nie stala :mad:by inne tez mogly liczyc na wyzwolenie Quote
GoskaGoska Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 cholera co się rozpiszę to mnie z dogo wywala :mad: sprawy na tą chwile mają się tak. z Uciechowal odpisali kikou, ze chcą 600zl za sunie:crazyeye: masakrycznie drogo, więc ta opcja niestety odpada. Renia cały czas bierzemy ciebie pod uwagę i dziękujemy za propozycje, ja wiem, ze dla sunie lepsza buda niż strzykawka, tylko troszkę boimi się , ze stan jej stawow w budzie będzie się pogarszac :( tym bardziej , ze idzie zima. Więc Renia musimy rozawazyc plusy i minusy. Usiłuję namowic jedną dogomaniaczkę , zeby zabrała sunię na płatny tymczas, ale ona jest bardzo zapsiona i do tego nie posiada za duzej przestrzen zyciowej. Jednak wtedy sunia trafila by do mieszkania - czekamy na odpowiedz, bo taká decyzje trzeba bardzo rozwazyc. W grę chodzi jeszcze jeden hoteliki, gdzie sunia moze byc w kojcu, ale i tu koszt to 450zl i trzeba dac odpowiedz do soboty. Mam nadzieję , ze będzie działac dogo. Wlasnie w razie czego daje swojego maila: najnaj1@interia.pl Poza tym innych wyjsc narazie brak. co do pieska- narazie na jego pobyt mamy deklaracji 170zl - podbyt u Reni trzeba liczyc ok 300zl - wiéc wciáz brakuje jeszcze 130zl. Quote
Slomka22 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Goska oczywiscie, ze podtrzymuje moje wplaty. Jezeli Bambino jest taka kochana i chce pomoc suni to moja malenka wplata ma byc na psiaka. Quote
sati Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 goska a co u Pati z suka tez chyba byloby 450 i to w domu??? Quote
Lionees Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Dla suni lepszy byłby domek,więc opcja pati,mimo,że droższa to dla suni lepsza.Jak chcecie zobaczyć moją adoptowaną bidę,to zapraszam na wątek "Pryszczyk po 7 latach w schronisku ma szanse na dom...",a watek moich tymczasowych suniek,to "Trzy dziewczynki z *piekła w Kreżelu*Fela,Tosia i Perełka" Quote
Slomka22 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 dorzucilam do profilu nk Logowanie do nasza-klasa.pl Quote
Koperek Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Negri jeżeli wejdziesz na wątek to napisz mi proszę coś bliżej o tej suczce i chlopaku, bo coś mi się wydaje, że ona tyćkę wrednowata do reszty w boksie... Chłopaka pierwsze na oczy widzę. Quote
Bambino Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='ElzaMilicz']W razie czego z transportem Wrocław-Wawa nie powinno być problemu, tylko muszę wiedzieć wcześniej. Witaj Królowo! Ty jak zawsze niezawodna, konkretna i w ogóle the best. Wiesz, że cię KOCHAMY !! Quote
Bambino Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 kikou napisał(a):martwi mnie tylko, ze w momencie jak wiadomo, ze szuka sie domow dla tych dwoch intensywnie i wiele osob sie nimi interesuje....to te dwa zostawiA W SPOKOJU; A "DO PIOTRA POLECI" JAKIS INNY STARY... na wszelki wypadek odrazu powiedzialam, ze cala 16tka, Nevio i stary Onek tez sa rozreklamowane...zeby ktorys z nich nie zniknal..... Kikou!! Ty ale musisz byc małpisko nieziemskie, :diabloti::diabloti: Quote
Koperek Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Bambino napisał(a):Kikou!! Ty ale musisz byc małpisko nieziemskie, :diabloti::diabloti: A wcale nie, bo to stworzenie kochane!:p Podeślę Panu, który zagaił mnie o starą owczarzycę (która dawno w domku) tą rudę, zobaczymy- może da się nabrać i od razu zabrać... Quote
Bambino Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='pixie']uffff w tym watku tez juz lepiej niz wczoraj wiecie co ja tylko ciagle mysle o tym by je wyciagnac jak najszyciej nie wierze w zapewnienia schroniskowych pracownikow, ze nie grozi, ze tylko chore.. kiedy moglby pojechac / Renata pisala ze 2 lub 3 listopada ...hmmm pati? Elza Milicz cudownie ze transport w razie czego w strone warszawy mozliwy.. uffff no i Bambino...jak widze ten nick..czasy dziecinstwa i pyszne lody Bambino...wspaniale skojarzenia...slodziutki nick:loveu: serdeczna postac:p... kikou:loveu:stoj na strazy by krzywda staruszkom sie nie stala :mad:by inne tez mogly liczyc na wyzwolenie Tak faktycznie ten nick, to od imienia mojej suni, ale za to ona jest taka, jak te lody i z wyglądu i z miziania ( kurcze, strasznie mi sie podoba to słowo ):lol: Quote
xmartix Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 moja deklaracja wpłat 40 zł niech idzie na którego trzeba pieska czy suczke ;) obojętnie Quote
GoskaGoska Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 to ja tak dla przypomnienia piszę , ze wciąz czekamy na deklaracje na psiaka, ktorego rowniez trzeba wyciągnąc narazie jest 170zl a to niestety zeby cos mu znalesc to za malo. Quote
Recommended Posts