Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dzwonilam do schroniska i zaklepalam obydwa, powiedzialam, ze szykuja sie dla nich domy tymczasowe....
Pani zapewniala mnie, ze na razie nic im nie grozi
....ze usypiaj atylko pieski nieuleczalnie chore...;)

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no nawet nie skomentuje, ciekawe na co byly chore te wszytskie co wyslali za TM. Ciekawe co np wpisali Romie, ze nagle z dnia na dzien i bez uprzedzenia zastrzyk jej wpakowali:-(.
Ale oczywiscie pewnie oficjalnie cos w karté jej wpisali , zeby nie bylo ze lamiá prawa zwierzát

Posted

martwi mnie tylko, ze w momencie jak wiadomo, ze szuka sie domow dla tych dwoch intensywnie i wiele osob sie nimi interesuje....to te dwa zostawiA W SPOKOJU; A "DO PIOTRA POLECI" JAKIS INNY STARY...

na wszelki wypadek odrazu powiedzialam, ze cala 16tka, Nevio i stary Onek tez sa rozreklamowane...zeby ktorys z nich nie zniknal.....

Posted

Gdyby pati się rozmysliła,to mogę przyjąć psiaki do ocieplanych bud w kojcu z wybiegiem na ogrodzone podwórko.Cena za psiaka 10zł za dobę.Ale dopiero od 2-3 listopada no i musiałybyście je dowieźć

Posted

Renatka pisala strone wczesniej u niej 10zl za dobe a u Pati z tego co sie orientuje zalezy od wielkosci psa 10 maly, sredni 15 i tak dalej..

a moze je rozdzielic do Pati suke bo skoro ma problemy ze tsawami to lepiej jej by bylo w domu - a do Renatki psa do ocieplonej budy

Posted

Mogę zapewnić jedynie miejsce w budzie(od góry,po bokach,od dołu styropian,oczywiście między deskami,czyli buda 3 warstwowa,w środku siano),bo w domu mam osobiste 2 psy i 3 krężlowskie sunie od ARKI,no i już jest "pełna chata".

Posted

Renata5 napisał(a):
Mogę zapewnić jedynie miejsce w budzie(od góry,po bokach,od dołu styropian,oczywiście między deskami,czyli buda 3 warstwowa,w środku siano),bo w domu mam osobiste 2 psy i 3 krężlowskie sunie od ARKI,no i już jest "pełna chata".

uffff w tym watku tez juz lepiej niz wczoraj

wiecie co ja tylko ciagle mysle o tym by je wyciagnac jak najszyciej nie wierze w zapewnienia schroniskowych pracownikow, ze nie grozi, ze tylko chore..

kiedy moglby pojechac / Renata pisala ze 2 lub 3 listopada ...hmmm
pati?

Elza Milicz cudownie ze transport w razie czego w strone warszawy mozliwy..

uffff

no i Bambino...jak widze ten nick..czasy dziecinstwa i pyszne lody Bambino...wspaniale skojarzenia...slodziutki nick:loveu: serdeczna postac:p...

kikou:loveu:stoj na strazy by krzywda staruszkom sie nie stala :mad:by inne tez mogly liczyc na wyzwolenie

Posted

cholera co się rozpiszę to mnie z dogo wywala :mad:

sprawy na tą chwile mają się tak. z Uciechowal odpisali kikou, ze chcą 600zl za sunie:crazyeye: masakrycznie drogo, więc ta opcja niestety odpada.
Renia cały czas bierzemy ciebie pod uwagę i dziękujemy za propozycje, ja wiem, ze dla sunie lepsza buda niż strzykawka, tylko troszkę boimi się , ze stan jej stawow w budzie będzie się pogarszac :( tym bardziej , ze idzie zima. Więc Renia musimy rozawazyc plusy i minusy.
Usiłuję namowic jedną dogomaniaczkę , zeby zabrała sunię na płatny tymczas, ale ona jest bardzo zapsiona i do tego nie posiada za duzej przestrzen zyciowej. Jednak wtedy sunia trafila by do mieszkania - czekamy na odpowiedz, bo taká decyzje trzeba bardzo rozwazyc.
W grę chodzi jeszcze jeden hoteliki, gdzie sunia moze byc w kojcu, ale i tu koszt to 450zl i trzeba dac odpowiedz do soboty. Mam nadzieję , ze będzie działac dogo. Wlasnie w razie czego daje swojego maila: najnaj1@interia.pl
Poza tym innych wyjsc narazie brak.

co do pieska- narazie na jego pobyt mamy deklaracji 170zl - podbyt u Reni trzeba liczyc ok 300zl - wiéc wciáz brakuje jeszcze 130zl.

Posted

Dla suni lepszy byłby domek,więc opcja pati,mimo,że droższa to dla suni lepsza.Jak chcecie zobaczyć moją adoptowaną bidę,to zapraszam na wątek "Pryszczyk po 7 latach w schronisku ma szanse na dom...",a watek moich tymczasowych suniek,to "Trzy dziewczynki z *piekła w Kreżelu*Fela,Tosia i Perełka"

Posted

Negri jeżeli wejdziesz na wątek to napisz mi proszę coś bliżej o tej suczce i chlopaku, bo coś mi się wydaje, że ona tyćkę wrednowata do reszty w boksie...

Chłopaka pierwsze na oczy widzę.

Posted

[quote name='ElzaMilicz']W razie czego z transportem Wrocław-Wawa nie powinno być problemu, tylko muszę wiedzieć wcześniej.
Witaj Królowo! Ty jak zawsze niezawodna, konkretna i w ogóle the best. Wiesz, że cię KOCHAMY !!

Posted

kikou napisał(a):
martwi mnie tylko, ze w momencie jak wiadomo, ze szuka sie domow dla tych dwoch intensywnie i wiele osob sie nimi interesuje....to te dwa zostawiA W SPOKOJU; A "DO PIOTRA POLECI" JAKIS INNY STARY...

na wszelki wypadek odrazu powiedzialam, ze cala 16tka, Nevio i stary Onek tez sa rozreklamowane...zeby ktorys z nich nie zniknal.....

Kikou!! Ty ale musisz byc małpisko nieziemskie, :diabloti::diabloti:

Posted

Bambino napisał(a):
Kikou!! Ty ale musisz byc małpisko nieziemskie, :diabloti::diabloti:

A wcale nie, bo to stworzenie kochane!:p

Podeślę Panu, który zagaił mnie o starą owczarzycę (która dawno w domku) tą rudę, zobaczymy- może da się nabrać i od razu zabrać...

Posted

[quote name='pixie']uffff w tym watku tez juz lepiej niz wczoraj

wiecie co ja tylko ciagle mysle o tym by je wyciagnac jak najszyciej nie wierze w zapewnienia schroniskowych pracownikow, ze nie grozi, ze tylko chore..

kiedy moglby pojechac / Renata pisala ze 2 lub 3 listopada ...hmmm
pati?

Elza Milicz cudownie ze transport w razie czego w strone warszawy mozliwy..

uffff

no i Bambino...jak widze ten nick..czasy dziecinstwa i pyszne lody Bambino...wspaniale skojarzenia...slodziutki nick:loveu: serdeczna postac:p...

kikou:loveu:stoj na strazy by krzywda staruszkom sie nie stala :mad:by inne tez mogly liczyc na wyzwolenie
Tak faktycznie ten nick, to od imienia mojej suni, ale za to ona jest taka, jak te lody i z wyglądu i z miziania ( kurcze, strasznie mi sie podoba to słowo ):lol: