Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dzięki Kamila za zainteresowanie wysłala juz privat, a czy moglabys w razie czego zdeklarowac co miesiąc choc 5 zl?
Naprawdę cioteczki pieski mogą na WAS ZAWSZE LICZYC .
Czekamy na dobre dusze dalej

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GoskaGoska napisał(a):
dzięki Kamila za zainteresowanie wysłala juz privat, a czy moglabys w razie czego zdeklarowac co miesiąc choc 5 zl?
Naprawdę cioteczki pieski mogą na WAS ZAWSZE LICZYC .
Czekamy na dobre dusze dalej

Gosiu,tak moge zdeklarowac 5 zl miesiecznie!!!
prosze tylko o przypomnienia,gdzy mam juz kilka pieskow z deklaracjami i nie chcialabym zapomniec...;)

Posted

wyslalam tez link z pieskami do Beatki,ktora ma wielkie konto na profilu n-k...dzis da tam pieski....juz nie raz tam znalalzy sie domki,wiec moze tym razem....
ja tez mam tam profil,ale dzis musze dac Misie,kora zostala skatowana przez wlasciciela...

Posted

napisalam rowniez do hoteliku w Siechnicy , ale z tego co wiem tam koszt psa bez karmy to 18zl za dzien i juz ze zniazka. A narazie z deklaracji mam 150zl. Ktora ciotka jeszcze odpowie na apela o pomoc?

Posted

[quote name='GoskaGoska']napisalam rowniez do hoteliku w Siechnicy , ale z tego co wiem tam koszt psa bez karmy to 18zl za dzien i juz ze zniazka. A narazie z deklaracji mam 150zl. Ktora ciotka jeszcze odpowie na apela o pomoc?
GosiaGosia deklaruję co miesiąc taką wpłatę, żeby starczyło na opłatę całego miesiąca dla suni- jeżeli nie znajdziecie niczego tańszego, to nawet ten w Uniechowie ( czy jakoś tak - w każdym razie tam, gdzie jest tak kolorowo ) :lol:To, co zbierzecie poza mną zostawcie na tego psiaka. Kurcze,ale mi wali serce jak przeczytałam, że po prostu je uśpią. Kontakt z ElząMilicz jak najbardziej wskazany, ona ma kontakt z siłami pozaziemskimi. Czyli 1 słowem deklaruję comiesiąc zapłatę za miesięczny pobyt suni. Niech z tymi łapkami jest w dobrym miejscu. proszę o numer konta na priwa. Najwyżej nie zapłacę za chatę, ale zawsze coś wykombinuję. Bierzcie te psy jak najszybciej. A tak chciałam polubić Wrocław.:angryy:

Posted

[quote name='Bambino']GosiaGosia deklaruję co miesiąc taką wpłatę, żeby starczyło na opłatę całego miesiąca dla suni- jeżeli nie znajdziecie niczego tańszego, to nawet ten w Uniechowie ( czy jakoś tak - w każdym razie tam, gdzie jest tak kolorowo ) :lol:To zbierzecie poza mną zostawcie na tego psiaka. Kurcze,ale mi wali serce jak przeczytałam, że po prostu je uśpią. Kontakt z ElząMilicz jak najbardziej wskazany, ona ma kontakt z siłami pozaziemskimi. Czyli 1 słowem deklaruję comiesiąc zapłatę za miesięczny pobyt suni. Niech z tymi łapkami jest w dobrym miejscu. proszę o numer konta na priwa. Najwyżej nie zapłacę za chatę, ale zawsze coś wykombinuję. Bierzcie te psy jak najszybciej. A tak chciałam polubić Wrocław.:angryy:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:Bambino,a gdzie sa klony takiej osoby jak Ty??????:crazyeye::loveu::loveu:

Posted

a z tego podeskcytownia dopiero sié doczylam :)
Rozumiem Babnion , ze zdeklarowala sopnsorowanie suni, a te deklaracje ktore sá mamy przeznaczyc na pieska.
W taki razie szukamy czegos by jak nabardziej oszczédzic twojá kieszen

Posted

GoskaGoska napisał(a):
a z tego podeskcytownia dopiero sié doczylam :)
Rozumiem Bambino , ze zdeklarowala sopnsorowanie suni, a te deklaracje ktore sá mamy przeznaczyc na pieska.
W taki razie szukamy czegos by jak nabardziej oszczédzic twojá kieszen

Gosieńka najpierw je stamtąd zabierzcie, a potem martwcie się o moją kieszeń, OK?
Wczoraj Agata69 mi powiedziała, że najważniejsze że w ogóle jesteśmy, coś robimy i jesteśmy tak silne razem wszystkie, że bez kija nie podchodź. :mad:

Posted

wysylam wlasnie maile z zapytaniami o miejsce dla sunie narazie do Uciechowa i jeszcze do Niepolomic.
W miedzy czasie odpisali mi z Siechnicy , ze owszem jest miejsce ale za 35zl za dobé:crazyeye: nawet jakbym chciala negocjowac to nie wiem do 25 moze byc sie udalo zejsc ale to wciáz za duzo.
No nic ide dalej szukac czego dla suni. I prosze nie zapominajcie o chlopczyku. Moze ktos chcialby zaoferowac Platny Dom tymaczasowy?