kosu32 Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 [quote name='kosu32']Ja też chętnie dorzucę parę złotych dla naszych czworonogów. Proszę o info na private z wytycznymi. Rozmawiałm wczoraj z Elzą i wypytuję wszystkich znajomych o transport na trasie Wrocław-Warszawa. Jak ktoś będzie w stanie mi przypominać co miesiąc o wpłacie-stanę na głowie a pomogę;) Chyba Agata69 ściągnęła mnie na wątek Czara. Mój pierwszy post napisałam 17 X 2008 i od tamtej pory wpłacałam pieniądze na jego utrzymanie w DT. Często zastanawiałam się nad tym czy Czar zamieszka w DS. Nigdy nie spotkałam Czara osobiście. Byłam pełna podziwu że jest grono osób które walczy o tego czworonoga (to były moje początki na Dogo). Teraz już wiem że takich osób jest sporo, ale jednak wciąż zbyt mało. Czar, Czarek, Czarodziej – śpij słodko kochana psinko. Zawsze będę pamiętać o Tobie… Quote
xmartix Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 Czaruś odszedł kochany i zadbany. Słomko Twoja wpłata doszła, przekazuję na Czilę: http://www.dogomania.pl/threads/217248-GONIA-Czila-ze-stresu-odgryz%C5%82a-sobie-ogon.-Sunia-ju%C5%BC-w-hoteliku!-NA-CITO-DEKLARACJE Quote
Recommended Posts