Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a cos wiecej o psie?? jakies zdjecia, infrmacje cokolwiek???
gdzie On w ogole przebywa....nie podoba mi sie, ze watek sluzy wylacznie rozliczaniu - informacji o psie praktycznie zero
On ma jakies ogloszenia aktualne??

Posted

dostalam fotki z dt ,

i info :

''
Niestety zrobienie zdjęć portretowych jest w tej chwili absolutnie niemożliwe ponieważ Czar na widok aparatu popada w totalną panikę i ucieka przed siebie na oślep. Tutaj zresztą też widać że dyszy i usiłuje uciec za wszelką cenę, jednak jest na smyczy i nie jest to możliwe.

Generalnie to grzeczny starszy pan, niestety bardzo widać na pysiu że się mocno postarzał.
Jest zdrowy, ma doskonaly apetyt, po ostatnich uwagach że jest tłuściutki został trochę odchudzony, jest w dobrej formie.
Ciągle aktywny, lubi spacery ale niezbyt długie bo po jakichś 30 minutach zaczyna zdecydowanie ciężej dyszeć i okazywać zmęczenie.''

• 4 weeks later...
Posted

Jejku wreszcie udało mi się zalogować - zapomniałam hasła na dogo a oni mi na mail nie wysłali , na szczęście w mozilla mialam zapamiętane.
do tego mam dziecko które nie spi całym dniami i obecnie totalny brak czasu :( a jak jest chwila to padam. Jeszcze tylko dodam na koniec usprawiedliwiania się, że ostrzegałam, ze tak będzie i prosiłam, zeby ktoś przejął finanse Czarka.
LuGosiak - co do tego , ze tylko się rozliczamy, to nie zgadzam się, bo jak miałam czas to robiłam Czarowi ogłoszenia i miał też pakiety po 50 szt wykupywane , ale nikt się nie oddzywał.
Na razie się tylko odmeldowuję, bo zeby dojść do ładu i składu w rozliczanie to z 2h mi potrzebne a w tej chwili córka to mi tyle raczej nie da, ale dziś zasiądę do tego.
a jak ktoś by był ciekawy, to przyczyna mej nieobecności na dogo: http://www.ingaluber.com/

Posted

xmartix napisał(a):
Gosia ja z chęcią przejmę jego finanse, potrzebuję tylko rozliczenia aktualnego :)

juz zrobilam :) na 1 str jest wszystko:)
z grudnia jest -50zl ( brak 10zl gissel, brak 40zl xmartix)
styczen -40zl
luty - 40zl

Posted

GoskaGoska napisał(a):
juz zrobilam :) na 1 str jest wszystko:)
z grudnia jest -50zl ( brak 10zl gissel, brak 40zl xmartix)
styczen -40zl
luty - 40zl

myslalam ze mam zapłacone do marca
sorry
zaraz poszuklam wpłat...

Posted

GoskaGoska napisał(a):
gisellko mozesz sprawdzic u siebie, ostatnio bylo stycz, luty, marzec i tak zapisalam tylko w grudniu nie bylo - ale moze sprawdz jeszcze u siebie

Gosiu ,wstyd nawet spawdzac ...zawaliłam i uzupelnie:)

Posted

Marta wiesz co na Czara chyba sporo dziewczyn ma zlecenia stałe na moje konto, szczerze to wolalabym , abys Fabia przejęła, bo tam , ze tak powiem ciotki nie są wszystkie zdyscyplinowane i trzeba pisać a do tego jest masę drobnych wpłat i Fabio jest bardziej czasochłonny - więc jeśli by ci nie sprawialo różnicy to jakbyś mogła zaopiekować się drugim chłopakiem to bylaby wdzięczna a ja już u Czara postaram sie byc systematycznie to już tyłów nie powinna miec no i 1 łatwiej będzie.

Ja opłacalam grudzień, styczen po 200zł - więc jak Marta będziesz mogła to proszę uzupełnil i przelej mi na konto za te 3mce - bo na luty zaplacilam tylko 100zl - bo niestety ale nie ma teraz za bardzo kasy, aby zakładać

Posted

Gosia to jak? bo już dwóm dziewczynom bo napisalam nowe konto.. hmm. daj mi namiar na Fabia, mi obojętnie kogo przejme, już Ci wpłacam te pieniądze

edit: wpłacone 120 zł

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

tak już wszystko zapisalam na 1 stronie wygląda to tak obecnie:
na marzec:
10.02 Yana 20zl
14.02 Kosu 20zl
18.02 slomka 15zl
07.02 Gissel 10zl =65zl
01.03 kikou20zl=85zl
28.02 Monika 5zl =90zl