Sara_i_Aris Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 O czym wy mówicie? U mnie już od piątku prawdziwa wiosna :loveu: Quote
Martunia Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Dzisiaj było pięknie i ciepło. :D Rano tylko trochę zimowo. ;) Quote
martitaa Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Ku-Ku:lol:ja tez kukam.A wiosny tu dotad jakos u mnie nie bylo,dzisiaj to co innego,juz troszke lepiej:loveu:przypelzla i tu:) Quote
jbk Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Witanko piątkowe ;-) Pięknie wiosennie nam się zrobiło, nic, tylko iść na spacerek ;-) Quote
Genesis Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 No czekam i czekam na jakieś zdjęcia Hipolita, a jeszcze bardziej jego przyjaciółek. Stęskniłam się za tymi mordkami.... Marta, moja siostra, która zakochała się w labkach odkąd adoptowaliśmy Kenię marzy teraz, żeby również adoptować sunię. Jeśli usłyszysz o labce/goldence szukającej domu to wspomnij o mnie:lol:. Sunia byłaby przyjacielem mojej siostry, która mieszka sama, więc ma szansę stać się oczkiem w głowie. Pozdrawiamy wiosennie. P.S. Kenia wczoraj rozdeptała ropuchę:shake: Quote
martitaa Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 Witam Was!!!!Wspaniale,wiosennie i cudna pogoda!Cieszymy sie i my i laby i Hipek:)))))po prostu spacerom nie ma konca,wesolo sie zrobilo po tej przepaskudnej koncowce zimy deszczowo-blotnej papki i lap odbitych wszedzie w domu.Uffff,odetchnelam i wcale mnie nie ma prawie w domu:)))))zycze wiosennych wspanialych spacerkow i duzo ruchu na swiezym powietrzu:diabloti:ja musze gdzies w lesie z 5kg zgubic co ich w zimie przed kompem nabylam:evil_lol:zdjecia beda,tylko...czas,czas.. Quote
Martunia Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Oj tak, trzeba korzystać z pięknej pogody. :) Ostatnio zrobiło się jak w lecie. :) A na zdjęcia cierpliwie poczekamy. :) Quote
martitaa Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 Swieta:)fajnie bylo:))))teraz spacery z pupilami,by pozbyc zbednych KG:::))))a i u mnie i u labek,bo tez nadliczbowo pojadly:evil_lol:Naprawde wpadam jak moge najczesciej,ale to rzadko wypada.Glowne powody-Wiosna Duzo pracy Duzo spacerow +inne:evil_lol: ale to tak jak u wiekszosci pewnie:loveu: Pozdrawiamy,Hipolit ma sie dobrze,je,spi,je,spi,je,drzemie,hmmmm...kupony robi,znow je,czasem zmienia intonacje glosu,ma dostep do swiezej trawki i mleczy i po swojemu jest HAPPY a my i laby-spacery,spacery,spacery.... Quote
bonsai_88 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 To może jakieś zdjęcia byś dołożyła :cool3:... Zwłaszcza Hipicia :loveu: Quote
martitaa Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 OK:)aparat do wymiany,ale mysle,ze sie uporam z tym w krotkim czasie:lol:bo zyc nijak bez tego;) Quote
Bartiśkowa_ Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Witamy :loveu: jak tam wasza gromadka?? Quote
martitaa Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 Witam:)gromadka ma sie dobrze:)Hipolit jest nadal kqawalerem:loveu:,teraz szalenstwo swiezych trawek,mleczy,wiec od rana mnie meczy gwizdami zeby go w plener wyprowadzic.I je,je,je:evil_lol: Quote
jbk Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Spacery to dobra rzecz ;)) A jeszcze z taką gromadką, to już w ogóle ;) Quote
Martunia Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Ostatnio taka ładna pogoda jest, przyjemnie sobie pochodzić z psiakami i prosiątkiem. :) O ile czas na to pozwoli, ale czego się nie robi dla spacerów z ulubieńcami. :) Czekamy na fotki, dawno ich nie było. ;) Quote
martitaa Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 Witam:)Wiem,wiem:))))ale tak malo czasu mamy ostatnio!Czekam za zime chyba:loveu:bo wtedy przesiaduje calymi dniami przed kompem,cieple dni to moj zywiol:)w koncu urodzilam sie w lipcu!Pozdrawiam,nioedlugo wpadne na dluzej! Quote
martitaa Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 Kochane moje wpadlam jak po przyslowiowy "ogien",duzo sie dzieje u nas ostatnio:)wszyscy zdrowi,Hipolit nadal kawalerem:evil_lol:,ale apetyt mu dopisuje,troszke sie podziebil na spacerkach po trawce,ale to juz przeszlosc:)jest ok.Poza tym aparat new juz jest,tylko czasu wciaz malo,coraz mniej,wciagnelo mnie hasanie po lasach z nasza psia ekipa.Mamy tez w domu od dzis labke Zare-tatus CH.Pl,moze z niej cos wyrosnie:);)wpadne niedlugo,moze na dluzej.Pozdrawiam wszystkich! Quote
bonsai_88 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Znaczy sie co? Czwartego psiaka macie :crazyeye:? Quote
Recommended Posts