Małgośka z Boksą Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 dobry wieczór wesoła kompanija :) pozdrawiamy sąsiadów Quote
anilla Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 witamy i wspólnego spacerku się domagamy ;) Quote
anilla Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 Czesiol się ostatnio bardzo intensywnie udziela towarzysko - miałam nadzieję że po takich spotkaniach będzie w domu spokojnie regenerował siły - niestety mam wrażenie że im większy wysiłek tym więcej cześ ma energii... jak akumulator ;) mamy takie fajne miejsce gdzie spotykają się psiaki z całego miasta ***** ***** ***** ***** cdn ;) Quote
Marta Chmielewska Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 :loveu: Czesi się socjalizuje :evil_lol: mam nadzieję, że ofiary to przeżyją ;) Quote
anilla Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 tak patrzę na stare zdjęcia i nie mogę uwierzyć że ten mój piechol już tak urósł:shake: a takie było maleństwo: ***** ***** ***** a teraz to już prawie 7 miesięczny bykol ;) Quote
anilla Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 dzień doberek;) Cześkowy dzisiaj kończy 7 mcy :BIG: Quote
Olynda Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 śliczniasty :loveu: z całego miotu Czesiu był moim ulubieńcem. Ta jego niewinna mordka :evil_lol: mam nadzieję że jeszcze kiedyś będę miała okazję go pomiziać :loveu:. Pozdrawiam. Ola Quote
anilla Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 [quote name='Olynda'] mam nadzieję że jeszcze kiedyś będę miała okazję go pomiziać :loveu:.[/quote] na pewno ;) babka Marta wezwie na zjazd rodzinny to sie stawimy ;) pozdrawiam Quote
anilla Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 Cześkowy wątek porasta kurzem.... to damy coś nowego: Julka kiwaczek ;) podwozie ozorek pies z liściem na głowie Quote
anilla Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 [quote name='agnethka']ten kudłaty to mi briarda przypomina....:razz: u nas swego czasu mieszkało coś podobnego ;) to jest briard z uwalonymi nózkami czyli skye terrierka ;) najlepszy mop na świecie, zbiera wszystko i potem w domu masz tonę piasku, trawę patyczki, kapsle itp;) Quote
anilla Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 [quote name='agnethka']sky terrier? a one nie mają sterczących ucholi? a może znowu mi się coś poplątało....:roll: wszystko się zgadza :lol: tyle że Tolka jest wyjątkowa... pod każdym względem;) Quote
Alicja Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 :roll::oops::oops:dopiero dotarłam .....gapa jestem :roll: Prawdziwy Bullowaty ....pies pogromca ...........poduszek :evil_lol: http://images40.fotosik.pl/11/af838ab0cc182a08.jpg Quote
Alicja Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 :multi::multi:witam się z Tobą z rogalikiem w garści przy kawusi ;) Planowałam dziś wypad do Żor :cool1:i miałam się wczoraj z Tobą kontaktować czy planujesz psacerek z piesem w godinach popołudniowych ale Rodzina zmieniła Nam planyi jadę w przeciwnym kierunku :roll: więc poznanie Czesia odwlecze się ...a tak chciałam poznać chłopaczka :p Quote
anilla Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 [quote name='Alicja'] poznanie Czesia odwlecze się ...a tak chciałam poznać chłopaczka :p co się odwlecze to nie uciecze ;) będziemy cierpliwie czekać.. Quote
Alicja Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='anilla']co się odwlecze to nie uciecze ;) będziemy cierpliwie czekać.. muszę się uwinąć póki mój kierowca ma wolne ;) Quote
anilla Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 Alicja napisał(a):muszę się uwinąć póki mój kierowca ma wolne ;) teraz to już wogóle nie przyjedziecie bo właśnie drogi zasypuje :cry: Quote
Alicja Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 anilla napisał(a):teraz to już wogóle nie przyjedziecie bo właśnie drogi zasypuje :cry: nieee no spoko ...w taką pogodę to do Międzybrodzia zajechaliśmy ...wprawdzie z góry potem z duszą na ramieniu zjeżdżaliśmy ale dało się ;)...podobno ma się znów pojawić słonko ;)przyjedziemy na pewno ;)... Quote
anilla Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 Alicja napisał(a): nieee no spoko ...w taką pogodę to do Międzybrodzia zajechaliśmy ...wprawdzie z góry potem z duszą na ramieniu zjeżdżaliśmy ale dało się ;)...podobno ma się znów pojawić słonko ;)przyjedziemy na pewno ;)... cieszę się ;) pogoda pod psem a w czasie deszczu dzieci się nudzą więc... pobaw się ze mną... mam nosorożca patrz jaki fajny... niee to sam się zajmę sobą :diabloti: ***** ***** ups... Quote
Alicja Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 :placz::placz::placz:jaki smutny Czesiu :evil_lol: http://images42.fotosik.pl/33/e9517df0f3a768ae.jpg Quote
anilla Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 Alicja napisał(a)::placz::placz::placz:jaki smutny Czesiu :evil_lol: smutny bo nie ma co mordować - wszystkie maskotki pozbawione wnętrzności, poszarpane pozostały same skórki..... muszę zrobić większy zapas sztucznych futrzaków dla mojego killera;) u nas pięknie dzisiaj zasypało - zobaczymy jak się Cześkowi spodoba tak duuuuużo śniegu... Quote
anilla Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 sezon zimowy rozpoczęty: ***** ***** ***** ***** cdn... Quote
anilla Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 cd... latający Czehó :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ***** ***** ***** Quote
Alicja Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 anilla napisał(a):smutny bo nie ma co mordować - wszystkie maskotki pozbawione wnętrzności, poszarpane pozostały same skórki..... muszę zrobić większy zapas sztucznych futrzaków dla mojego killera;) u nas pięknie dzisiaj zasypało - zobaczymy jak się Cześkowi spodoba tak duuuuużo śniegu... ja kupowałam w ciucholandach ... po 2 zł ... wyprałam i miałam cały wór :evil_lol: od samego rana lepimy bałwana http://images32.fotosik.pl/404/09c3c90b0be62f13.jpg Quote
Recommended Posts