Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czesiol się ostatnio bardzo intensywnie udziela towarzysko - miałam nadzieję że po takich spotkaniach będzie w domu spokojnie regenerował siły - niestety mam wrażenie że im większy wysiłek tym więcej cześ ma energii... jak akumulator ;)

mamy takie fajne miejsce gdzie spotykają się psiaki z całego miasta

cdn ;)

Posted

tak patrzę na stare zdjęcia i nie mogę uwierzyć że ten mój piechol już tak urósł:shake:
a takie było maleństwo:

a teraz to już prawie 7 miesięczny bykol ;)

Posted

śliczniasty :loveu: z całego miotu Czesiu był moim ulubieńcem. Ta jego niewinna mordka :evil_lol: mam nadzieję że jeszcze kiedyś będę miała okazję go pomiziać :loveu:.

Pozdrawiam. Ola

Posted

[quote name='Olynda'] mam nadzieję że jeszcze kiedyś będę miała okazję go pomiziać :loveu:.[/quote]
na pewno ;) babka Marta wezwie na zjazd rodzinny to sie stawimy ;)
pozdrawiam

Posted

[quote name='agnethka']ten kudłaty to mi briarda przypomina....:razz: u nas swego czasu mieszkało coś podobnego ;)
to jest briard z uwalonymi nózkami czyli skye terrierka ;) najlepszy mop na świecie, zbiera wszystko i potem w domu masz tonę piasku, trawę patyczki, kapsle itp;)

Posted

[quote name='agnethka']sky terrier? a one nie mają sterczących ucholi? a może znowu mi się coś poplątało....:roll:
wszystko się zgadza :lol: tyle że Tolka jest wyjątkowa... pod każdym względem;)

Posted

:multi::multi:witam się z Tobą z rogalikiem w garści przy kawusi ;)

Planowałam dziś wypad do Żor :cool1:i miałam się wczoraj z Tobą kontaktować czy planujesz psacerek z piesem w godinach popołudniowych ale Rodzina zmieniła Nam planyi jadę w przeciwnym kierunku :roll: więc poznanie Czesia odwlecze się ...a tak chciałam poznać chłopaczka :p

Posted

[quote name='Alicja']
poznanie Czesia odwlecze się ...a tak chciałam poznać chłopaczka :p
co się odwlecze to nie uciecze ;)
będziemy cierpliwie czekać..

Posted

anilla napisał(a):
teraz to już wogóle nie przyjedziecie bo właśnie drogi zasypuje :cry:

nieee no spoko ...w taką pogodę to do Międzybrodzia zajechaliśmy ...wprawdzie z góry potem z duszą na ramieniu zjeżdżaliśmy ale dało się ;)...podobno ma się znów pojawić słonko ;)przyjedziemy na pewno ;)...

Posted

Alicja napisał(a):

nieee no spoko ...w taką pogodę to do Międzybrodzia zajechaliśmy ...wprawdzie z góry potem z duszą na ramieniu zjeżdżaliśmy ale dało się ;)...podobno ma się znów pojawić słonko ;)przyjedziemy na pewno ;)...

cieszę się ;)

pogoda pod psem a w czasie deszczu dzieci się nudzą więc...

pobaw się ze mną...

mam nosorożca patrz jaki fajny...

niee to sam się zajmę sobą :diabloti:

ups...

Posted

Alicja napisał(a):
:placz::placz::placz:jaki smutny Czesiu :evil_lol:

smutny bo nie ma co mordować - wszystkie maskotki pozbawione wnętrzności, poszarpane pozostały same skórki.....
muszę zrobić większy zapas sztucznych futrzaków dla mojego killera;)
u nas pięknie dzisiaj zasypało - zobaczymy jak się Cześkowi spodoba tak duuuuużo śniegu...

Posted

anilla napisał(a):
smutny bo nie ma co mordować - wszystkie maskotki pozbawione wnętrzności, poszarpane pozostały same skórki.....
muszę zrobić większy zapas sztucznych futrzaków dla mojego killera;)
u nas pięknie dzisiaj zasypało - zobaczymy jak się Cześkowi spodoba tak duuuuużo śniegu...

ja kupowałam w ciucholandach ... po 2 zł ... wyprałam i miałam cały wór

:evil_lol: od samego rana lepimy bałwana
http://images32.fotosik.pl/404/09c3c90b0be62f13.jpg