aresik Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Szczurosława napisał(a):podrzucam.... i ja...................... Quote
Alicja Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 .......................................... Quote
aresik Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 ...................................................... Quote
mariamc Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Samochód odmówił mi posłuszeństwa.:shake: Pamiętam , czy Izmir była w schronie w sobotę? Quote
Alicja Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 ....................................... Quote
Szczurosława Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 Na wątku Łatka narazie nic nie ma odnośnie Izmir Quote
jestem_wredna Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 mariamc napisał(a):Samochód odmówił mi posłuszeństwa.:shake: Pamiętam , czy Izmir była w schronie w sobotę? Nie mogła być - musiała pilnie wyjechać. Ma zajrzeć na początku tygodnia. Jesteśmy w kontakcie. Tak czy siak, jeśli możesz to też tam zajrzyj - Izmir może być zajęta głównie Łatkiem. Quote
Alicja Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 ...................................... Quote
Dana i Muszkieterowie Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Nie bardzo rozumiem to ,co się dzieje ...dlaczego nie można wyprowadzić psów na spacer i ich adoptować , kto o tym zdecydował i co na to samorząd oraz organizacje prozwierzęce ? Quote
andzia69 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 dana napisał(a):Nie bardzo rozumiem to ,co się dzieje ...dlaczego nie można wyprowadzić psów na spacer i ich adoptować , kto o tym zdecydował i co na to samorząd oraz organizacje prozwierzęce ? Dana - nie w każdym schronie mogą być wolontariusze...niestety:shake: często jest tak, że władni w schronie nie chce, żeby im patrzeć na ręce - czyt. na to co robią a czego nie robią....my w Kielcach o wolontariat walczyłyśmy parę lat...bezskutecznie - urzędasy powiedziały, zeby wolontariusze zajęli się psami na ulicy!:angryy: Quote
Szczurosława Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Byłam dziś w schronisku. Maffa nie ma, a Napalm który od samego początku w schronisku mieszkał SAM pysk ma cały w bliznach :-( To musiało być specjalanie bo luzy są i nie ma potrzeby upychania po kilka psów. Maff miał irytujący sposób bycia, no ale żeby tak postąpić... Ogólnie Napalm radocha wielka, później wrzuce zdjęcia. Quote
Alicja Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 [FONT=Arial]Smutno się to czyta że psiak musi takie rzeczy przechodzić :shake:...że jeszcze matka ziemia takich ludzi nosi którzy dopuszczają się takich występków [/FONT]...ale [FONT=Arial]znam takie działania , widziałam na własne oczy ...puste kojce a wrzucano psów ponad norme ..na 10 psów 7 misek i reszte można sobie dopisac[/FONT][FONT=Arial] :angryy:[/FONT] Quote
agaga21 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 włos się na głowie jeży!!! straszne że nic nie można zrobić, że człowiek taki bezsilny!co ci ludzie mają w głowach?gdzie ich serca?sumienie? normalnie ryczeć się chce... Quote
Alicja Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 [FONT=Arial]Kiedy do Napalmka uśmiechnie się los [/FONT]?? Quote
agaga21 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 :placz::placz::placz:boze drogi, jaki on pokancerowany!!! co oni wyczyniają z jego pomocą! przecież on nie miał wcale blizn!!!:angryy::placz::angryy::placz::angryy: Quote
ab-agnieszka Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Agag21 dziekuje za link do tego watku zaraz go przeczytam Quote
agaga21 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Szczurosława napisał(a): On się bezproblemu dogada z sukami, uległe psy tez teraz powinny przejść, teraz to wątpię:-( Szczurosława napisał(a):ale nie wiem czy facet nie niszczy mu trwale psychiki.... na pewno!!!:angryy::angryy::angryy: Quote
andzia69 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 ja p...e:angryy:...jeśli tego psa sie szybko stamtąd nie wyciągnie to niedługo nie będzie co wyciagać:-( Quote
Recommended Posts