Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 959
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostalam e-maila w sprawie Napalma z Allegro...

Cytuje:

"jaki-jest-koszt-tego-PSIAKA-i-czy-jest-możliwość-przywiezienia-PSIAKA-Do-Lodzi...proszę-o-kontakt-e-mail-Lub-najlepiej-telefoniczny-pod-numer--5.......... pozdrawiam..."

Szczuroslawa, nie chcialam podawac nr. telefonu na watku. Wysle Ci go na PM... ;)

Posted

[quote name='Sabina02']Dostalam e-maila w sprawie Napalma z Allegro...

Cytuje:

"jaki-jest-koszt-tego-PSIAKA-i-czy-jest-możliwość-przywiezienia-PSIAKA-Do-Lodzi...proszę-o-kontakt-e-mail-Lub-najlepiej-telefoniczny-pod-numer--5.......... pozdrawiam..."

Szczuroslawa, nie chcialam podawac nr. telefonu na watku. Wysle Ci go na PM... ;)
nic nie napiszę żeby nie zapeszać...:cool1:

Posted

Mail nie brzmi jakoś hiper fajnie, więc w razie co to mamy Agnieszkę w Łodzi, która nam sprawdza domy przed adopcją. W razie co piszcie, bo lepiej tego człowieka sprawdzić.

Posted

dla mnie maile w sprawie adopcji są trochę dziwne...ale moze nie zawsze...może ktoś najpierw robi "rozeznanie"
ja w każdym razie bym zadzwoniła osobiście wypytać się wszystkiego o psiaku, którym bym była zainteresowana...ale pocichutku mam nadzieję-wiem, jestem trochę naiwna...

Posted

[quote name='Alicja']:razz::razz:i co .....dzwonił ??

dla mnie odpada - jak komuś zależy to dzwoni, a nie prosi, żeby ktoś oddzwonił:angryy: a potem dostawa do domu, karma na rok, kokardka itd

Posted

UWAGA !!!!
na niejakiego pana Andrzeja z Legionowa (i jego kolegi z Warszawy) szukają asta samca do rozmnażania jego nr tel. 5.. ... 107 i tel jego kolegi 7.. ... 391.
panowie robią bardzo dobre wrażenie, wiedzą, że niekastrowanego nie dostaną więc chcą szczeniaka lub paromiesięcznego przed kastracją.

Posted

jak wyglądają na dzień dzisiejszy te zmiany w schronisku?
czy już jest koniec wolontariatu tak jak było zapowiedziane?
czy napalma ktoś odwiedza...?
biedny ten psiak....tak mi smutno a jego sytuacja jest taka beznadziejna...:-(

Posted

Byłam tam wczoraj- odbierałam suke ze szczeniakami do mnie do hotelu.

To przytulisko składa sie z paru kojców i miesci sie w wiosce, gdzie bardzo trudno trafić.
Przytuliskiem opiekuje sie teraz taki dziadek...przyjał mnie dośc miło-sprawiał dobre wrażenie. Nie wiem czy taki jest czy tylko zamydlał oczy. Opowiadał o swoich psach i o tym jak sie reszta opiekuje. Wiadział astka...siedzi sam w boksie-nie szczekał , dał sie pogłaskać. Psiak miał słome w budzie i na chudego nie wyglądał. Dziadek im gotuje....szczeniaki jednak robia kupe zjakąs pszenica, wiec jedzenie tam nie jest zbyt wartościowe. Mysle ,że przydałaby sie tam pomoc z sucha karma.

Najgorsze,ze tam może przyjśc każdy po psa. Dziadek moze wydac astka kazdemu oszołomowi:-(

Nie wiem jak z tym zakazem z wolontariatem i zdjeciami....może dziadek nie zna internetu, zdjęc i tego w szusykiego i dlatego sie obawia:roll:Nie wiem ...

Posted

kolejny ambitny meil:

chce tego psa

Tengusia, Napalm nie jest wykastrowany.
W schronisku dostają śrut i kości, załatwiane przez gmine.

Nie byłam w schronisku, facet nie zgodził sie na wolontariuszenie, a obecnie mam takie zawirowania że nie jestem w stanie pomóc psom.
Tak więc psiaki cały czas w kojcach:-(