ab-agnieszka Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Fioneczka to pojdzie do nieba na 1000% A wiec Ania nie dojechala poniewaz auto sie zepsulo. Ale Fionka pojechala po Napalma zapakowala go do auta i wlasnie sa w drodze do Ani!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 :multi::multi::multi:...teraz trzymam żeby już został :kciuki: Quote
ab-agnieszka Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Napalm juz w nowym domku :loveu::multi::multi::multi::multi::loveu::multi::multi::multi::loveu::multi::multi::multi::loveu::multi::multi::multi::loveu: Quote
zuzlikowa Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 [quote name='ab-agnieszka']Napalm juz w nowym domku :loveu::multi::multi::multi::multi::loveu::multi::multi::multi::loveu::multi::multi::multi::loveu::multi::multi::multi::loveu: ...czy są już jakieś wieści? Fioneczko...z butami do nieba! Ciebie wpuszczą!:loveu::loveu::loveu: Quote
ab-agnieszka Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Asienka do mnie dzwonila. Napalm zostal wycalowany jak bedzie Fioneczka w domu to doda zdjecia i zda pelna relacje. Quote
fioneczka Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 już jesteśmy ... zaraz wkleję fotki i napiszę co i jak ale .... chwila cierpliwości :eviltong: bo zjesć musimy cosik i psinę swoją tez nakarmić Quote
fioneczka Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 a więc Ania zadzwoniła z drogi ... auto niestety odmówiło posłuszeństwa szybka decyzja ... zabraliśmy Fionke i odebraliśmy Ziutka od P.Marka to przekochane stworzonko tuliło się całą drogę dojechaliśmy na miejsce a tam cała rodzina w komplecie już na nas czekała z nowiuśkimi szelkami :multi: (lekko za duże ale nowy tato powiedział ze tylko przez chwilkę za duze :evil_lol:) ogólna radość ... dzieciaki zachwycone ... Zeusek też Krzysztof zabrał go na spacer po przydomowym terenie od Ani dostał buziaka :multi: on już jest przez nich kochany umowe podpisałysmy, książeczkę przekazałam no i kazałam zapłacić za psa całe 1 zł, to taki jakiś zabobon, ale zeta wziełam i wyślę go do Agnieszki razem z umową i już wklejam zdjęcia nowej rodziny Zeuska Quote
fioneczka Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 ja też pożegnałam się z Zeuskiem i dostał buziaczki od wszystkich cioteczek Quote
ab-agnieszka Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Ale sie ciesze :multi: Asiu dziekuje Ci ogromnie za pomoc.:loveu: Kochana kobitka z Ciebie:loveu: No to teraz czekamy na wiadomosci z nowego domku. Quote
fioneczka Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 prosiłam Anię o regularne relacje na dogo no i fotki wiecie cichaczem Wam powiem że to będzie chyba taki "syneczek tatusia" :evil_lol: a kto zmieni tytuł ??? trzeba napisać że ... że już w domku i że skończyła się jego tułaczka Quote
ab-agnieszka Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Cioteczki z akualizowalam finanse. Na dzien dzisiejszy mamy 592zl do dyspozycji. Quote
agaga21 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 a mi się jakoś strasznie oczy spociły:oops:dawno się tak nie wzruszyłam...ten psiak odkąd go zobaczyłam i przeczytałam jego historię(nawet jeszcze przed zmianą kierownictwa w tym pseudoschronisku)bardzo zapadł mi w serce.....a teraz widzę że on trafił do cudownej rodziny która pokochała go od pierwszego wejrzenia....kochany psiaczek! już zawsze będzie szczęśliwy!!!!:loveu::loveu::loveu::placz::loveu::loveu::loveu: Quote
zuzlikowa Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 haha...groźny Napalm....babska wzięły chłopaka w obroty...całować zaczęły i skończyć nie umiały...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...groźny...oj,groźny:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....nie wiedział jak im nawiać!To facet musiał się nad nim zlitować i przejąć pałeczkę!Nic dziwnego,że męski pakt się kroi! Szczęścia Zeusku!:loveu: Quote
Alicja Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 :loveu::loveu::loveu: szczęścia na Nowej drodze Serduszko Nasze Kochane :loveu::loveu: Czyli ściągamy banerki z Zeusko- Napalmem ;) Quote
fioneczka Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 a ja nie wytrzymałam i zadzwoniłam do Ani :oops: i co słyszę ... byli na bardzo długim spacerku, Ania weszła do sklepu na co Ziutek (zdrobniłam od Zeuska :evil_lol:) położył się i w płacz ... zdrajca mały ;) a myslałam że będzie tesknił no teraz śpi pod stołem przy którym siedzi sobie Rodzinka i co robi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: chrapie oj głośno :evil_lol: no i już zaliczył lezakowanie na łóżeczku :eviltong: i zaraz bedę miała zdjecia ze spacerku :multi: ... sprawdziłam pocztę - jeszcze nie mam :shake: Quote
agaga21 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 jestem pewna że on wie, że to jest jego rodzina, że tam zostaje i że go w końcu kochają ludzie!!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 :multi::multi::multi::multi: superowo Quote
fioneczka Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 zeus - Fotosik.pl tu sa fotki ze spacerku mam nadzieję że link zadziała :cool1: Quote
Alicja Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 [quote name='fioneczka']zeus - Fotosik.pl tu sa fotki ze spacerku mam nadzieję że link zadziała :cool1: :multi::multi:zadziałał Quote
agaga21 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 fioneczko, wielkie dzięki za wszystko!!!:loveu: Quote
ab-agnieszka Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Supcio ale jestem szczesliwa. Tak sie ciesze ze ma rodznke:loveu: Quote
agaga21 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 fioneczka napisał(a):nie ma za co bo to dla niego nie dla Was :eviltong::evil_lol::eviltong::evil_lol::eviltong::evil_lol: hehe, w sumie racja;) ale i tak jestem ci wdzięczna:eviltong: Quote
Recommended Posts