Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 959
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ab-agnieszka']Napalm juz w nowym domku
:loveu::multi::multi::multi::multi::loveu::multi::multi::multi::loveu::multi::multi::multi::loveu::multi::multi::multi::loveu:

...czy są już jakieś wieści?

Fioneczko...z butami do nieba! Ciebie wpuszczą!:loveu::loveu::loveu:

Posted

a więc
Ania zadzwoniła z drogi ... auto niestety odmówiło posłuszeństwa
szybka decyzja ... zabraliśmy Fionke i odebraliśmy Ziutka od P.Marka
to przekochane stworzonko tuliło się całą drogę
dojechaliśmy na miejsce a tam cała rodzina w komplecie już na nas czekała z nowiuśkimi szelkami :multi: (lekko za duże ale nowy tato powiedział ze tylko przez chwilkę za duze :evil_lol:)
ogólna radość ... dzieciaki zachwycone ... Zeusek też
Krzysztof zabrał go na spacer po przydomowym terenie
od Ani dostał buziaka :multi:
on już jest przez nich kochany

umowe podpisałysmy, książeczkę przekazałam no i kazałam zapłacić za psa całe 1 zł, to taki jakiś zabobon, ale zeta wziełam i wyślę go do Agnieszki razem z umową

i już wklejam zdjęcia nowej rodziny Zeuska

Posted

prosiłam Anię o regularne relacje na dogo no i fotki

wiecie cichaczem Wam powiem że to będzie chyba taki "syneczek tatusia" :evil_lol:

a kto zmieni tytuł ???
trzeba napisać że ... że już w domku i że skończyła się jego tułaczka

Posted

a mi się jakoś strasznie oczy spociły:oops:dawno się tak nie wzruszyłam...ten psiak odkąd go zobaczyłam i przeczytałam jego historię(nawet jeszcze przed zmianą kierownictwa w tym pseudoschronisku)bardzo zapadł mi w serce.....a teraz widzę że on trafił do cudownej rodziny która pokochała go od pierwszego wejrzenia....kochany psiaczek! już zawsze będzie szczęśliwy!!!!:loveu::loveu::loveu::placz::loveu::loveu::loveu:

Posted

haha...groźny Napalm....babska wzięły chłopaka w obroty...całować zaczęły i skończyć nie umiały...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...groźny...oj,groźny:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....nie wiedział jak im nawiać!To facet musiał się nad nim zlitować i przejąć pałeczkę!Nic dziwnego,że męski pakt się kroi!

Szczęścia Zeusku!:loveu:

Posted

a ja nie wytrzymałam i zadzwoniłam do Ani :oops:

i co słyszę ... byli na bardzo długim spacerku, Ania weszła do sklepu na co Ziutek (zdrobniłam od Zeuska :evil_lol:) położył się i w płacz ... zdrajca mały ;) a myslałam że będzie tesknił

no teraz śpi pod stołem przy którym siedzi sobie Rodzinka i co robi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: chrapie oj głośno :evil_lol:

no i już zaliczył lezakowanie na łóżeczku :eviltong:

i zaraz bedę miała zdjecia ze spacerku :multi: ... sprawdziłam pocztę - jeszcze nie mam :shake:

Posted

fioneczka napisał(a):
nie ma za co bo to dla niego nie dla Was :eviltong::evil_lol::eviltong::evil_lol::eviltong::evil_lol:

hehe, w sumie racja;) ale i tak jestem ci wdzięczna:eviltong: