Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a ja byłam u dzieci :eviltong:

Zeusek jak usłyszał mój głos mało z kojca nie wyskoczył ... on szalał z radosci a ja bardziej chyba od niego :evil_lol:
On jest cudowny !!!!!!!
Pomimo deszczu i wszechobecnego błota byliśmy na spacerku ... na smyczy :cool3: ... troszkę ciągnie ale tylko troszkę
Całym sobą pokazuje jak bardzo kocha człowieka i jak bardzo cieszy sie z życia.
Po spacerku z Zeuskiem przyszła pora na Rokiego ... oj kawał psa sie z niego zrobiło ... wielki piękny i zachowuje sie jak młody źrebak, biega i skacze i cięzko mu jest chwilkę ustać na miejscu
Zdjecia Zeuska mam chyba ze cztery a Rokiego w ogóle :shake:
Ciemnawo było i ten deszcz :angryy:

Poznałam jeszcze spaniela tylko zapomniałam jego imienia :oops: ale gdzies na dogo jest jego watek .. zaraz poszukam
i jeszcze Jaśko ... duzy mieszaniec którego P.Marek przyjął do siebie ... musiałam tłumić w sobie emocje żeby sie nie rozpłakać i nie krzyczeć z wsciekłości ... mam jego zdjęcie ... czarna rozpacz :-(

• Replies 959
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fioneczko, strasznie się cieszę że mimo wszystko dałaś radę odwiedzić chłopaczków.dziękuję:loveu::loveu::loveu:, mam nadzieję że fionka się w tym czasie nie zadrapała za bardzo-bida jedna...

Posted

[quote name='agaga21']fioneczko, strasznie się cieszę że mimo wszystko dałaś radę odwiedzić chłopaczków.dziękuję:loveu::loveu::loveu:, mam nadzieję że fionka się w tym czasie nie zadrapała za bardzo-bida jedna...

eeeee nieee - najpierw próbowała zagryźć Zeuska ;) a później latała na patyku który trzymał Łukasz ... se babsko kumpla znalazło :evil_lol:

Posted

[quote name='agaga21']ooo! :-oczyli było bliskie spotkanie psiaków?
jak reagował napalm na sunię?

najpierw piszczał i mało mu dupy ze szczęścia nie oberwało ale ta zołza postanowiła kąsać to olał sprawę i nie zwracał na nią uwagi ... mądry facet ;)

zaraz fotke wrzucę :p

proszę najpierw chiński szczęśliwy pies :evil_lol:

Posted

mariamc napisał(a):
Kiedy będzie już wiadomo co z Serduszkiem:loveu:

Czekam z niecierpliwością;)

o 14.30 wyjeźdźam ... na ok 16 jestem umówiona z P.Anią
tam myślę ok 1 - 1,5 godzinki czyli powrót do domu na ok 19
oj potrzymam Was w niepewności :evil_lol:
mam nadzieję ze Domek bedzie rewelacyjny

słuchajcie jeszcze pomysł pewien mam :razz:
mój lokalny vet dostał dotację na sterylizację bezpańskich psów i kotów - jutro jadę do niego i zagadam czy nam Zeuska ciachnie ... taka kastracja to chyba z 250 zł kosztuje wiec warto chyba spróbować zrobić to na koszt państwa naszego :roll:

Posted

no juz piszę ... uno momento :eviltong:

a więc ... byłam :eviltong:
i ........... emocje rosną :evil_lol:

słuchajcie ... dwoje przesympatycznych ludzi a własciwie czworo bo jest też dwoje dzieci ... no bo chciałam napisać dwoje ludzi i dwoje dzieci :cool3:

uważam, że to co może dostać w tym Domku nasze serduszko kochane to ogrom miłości i ciepła

okolica zalesiona wiec na spacerki jest gdzie chodzić, Zeusek zamieszkałby w domu - nie kojcu czy budzie, na spacerki na smyczce ... do długich spacerów póki co linka .... pan powiedział że jak potrzeba to i ze 30 metrów dostanie

martwie się tylko o koty ... a właściwie to o Zeusa bo jak będzie miał problem żeby je zaakceptować to ma przechlapane ... mojej Fionki się nie bały
cdn....

a wiec jezeli oczywiście OGÓŁ :eviltong: zatwierdzi to smiało mogę powiedzieć że za chwilę nasz Zeusek będzie miał prawdziwa rodzinę :multi::multi:

jutro jadę zapytać czy ta kastracja na koszt państwa polskiego ;) wchodzi w grę ... no i ustalę termin

poniewaz nowa rodzinka w zasadzie już mogłaby przyjąć Zeuska to myślę ze .... kastracja, kilka dni i mogą po niego przyjechać - zobaczymy czy przypadną sobie do gustu :razz:
jezeli tak podpisanie umowy i DOOOOO DOOOOOOMUUU

Posted

agaga21 napisał(a):
ojjjjjj...............z tymi kotami może być trudno :shake:
nie wiedziałam że koty są w domu.....nie wiemy jak napalm reaguje na kociska

koty nie sa w domu :shake: one sa przydomowe i nadachowe i naparapetowe :evil_lol: