agnieszka32 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 [quote name='agaga21']Z MOJEGO FILMOWEGO BAZARKU BĘDĄ CHŁOPAKI MIEĆ 215 ZŁ!!!:multi::multi: SUPERRRRR :multi::multi::multi: Quote
ab-agnieszka Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Kochane cioteczki i wujkowie dzisiaj doszly wplaty 150zl Ania Piaskowska nasza kochana i 30zl kochany Przec. :loveu: Quote
Sabina02 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 [quote name='ab-agnieszka']Kochana cioteczko czy przypadkiem nie dostalas zadnego meila w sprawie Napalma dzisiaj? Bo dzwonila do mnie dziewczyna i miala wyslac meil jest z Poznania i mialam jej podeslac pare bidulek z okolic Poznania. Nie, nie dostalam... :roll: Ale ja tez mam podobnego psiaka do Napalma. Psiak przebywa w schronisku w Koninie (kolo Poznania). Oto Sonet: Tylko ze psiak jest starszy od Napalma. Oto jego watek: http://www.dogomania.pl/forum/f28/polamany-z-ranami-w-takim-stanie-trafil-do-schronu-mix-boksera-czeka-za-dlugo-129426/ Jeli mozesz, to prosze podeslij tej dziewczynie tez Soneta. Quote
ab-agnieszka Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Dzisiaj mialam kolejny telefon w sprawie Napalma. Dzwonil pan z Boleslawca. Jego pierwsze pytanie brzemialo: Ile ten pies u nas kosztuje:angryy: Po wytlumaczeniu moim szybkim i zwiezlym ze szukamy domu odpowiedzialnego ze pies tylko do domu bo potrzebuje czlowieka Pan powiedzial acha:angryy: Pewnie kupi kolejnego szczeniaka.:angryy: Quote
agaga21 Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 fioneczka napisał(a): ostatnio podałam P.Ani link do wątku na dogo i oglądali zdjecia i czytali wszystko i...... muszę powiedzieć że jestem pod wrazeniem odpowiedzialności Państwa pozdrawiamy panią anię ;) może zarejestruje się pani i jeśli adopcja dojdzie do skutku, będzie nam pani pisać o psisku od czasu do czasu....?:cool3: Quote
fioneczka Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 dzisiaj rozmawiałam z P.Anią na temat sobotniej wizyty spotkanie musiałyśmy przełożyć na niedzielne popołudnie gdyz mąż P.Ani w sobotę pracuje a chciałby uczestniczyć w spotkaniu ostatnio podałam P.Ani link do wątku na dogo i oglądali zdjecia i czytali wszystko i...... muszę powiedzieć że jestem pod wrazeniem odpowiedzialności Państwa wiedza że Zeusek to nie zabaweczka i że jest to rasa wymagajaca dużo uwagi i pracy choćby ze względu na dotychczasowe przeżycia ... tak wiec Domek zapowiada się idealny, no ale zaczekajmy do niedzieli Quote
najdekanna Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Witam wszystkich serdecznie. Jastem i jeśli adopcja dojdzie do skutku to zapewne fotki i filmiki z zeusem będą często zasilać post. A tak przy okazji , czytałam czarne kwiatki i krew mi sie zagotowała. Na sznurek ,do drzewa i gumą niektórych zwyrodnialców. Mam też kąkretną propozycje pomocy finansowej dla psiaków (jest ich wielu ale niepomożemy wszystkim). Troszke handluje na allegro i zastanawiam sie czy zamieszczanie linków na mojich aukcjach do waszych z cegiełkami.Jeśli będzie zgoda allegro( już pisałam z zapytaniem i narazie czekam) mam dużą oglądalność więc i zainteresowanie wzrośnie. To pierwsza. Druga to raz w miesiącu jedna z aukcji na rzecz psiaków. Pozdrawiam wszystkie psiary. Quote
fioneczka Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 witamy Anię na dogo :multi: tu ciotki po imieniu sobie gadają ;) w niedzielę będziemy miały okazję poznać się osobiscie ... a reszta ciotek pęknie z ciekawości :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
fioneczka Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 no to do zobaczenia a tak swoją drogą proszę uszykować lampkę z dużą żarówką najlepiej 500 wat .... będzie potrzebna do przesłuchania :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
najdekanna Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Nie pękną. Poczta pantoflowa działa nadzwyczaj szybko.:p Wiec do niedzieli. A ja za prace ostro bo klijęci czekają. Pozdrawiam Quote
agaga21 Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 bardzo się cieszę że mamy potencjalną przyszłą mamę napalma już zalogowaną! ;):multi: Quote
Alicja Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 :multi:witamy p. Anię .... i teraz :kciuki: na niedzielkę Quote
ab-agnieszka Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Witam Cie Aniu serdecznie na watku Napalma. Trzymam kciuki. Mam nadzieje ze przezyjesz wizyte Fionki:evil_lol: Quote
mariamc Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Trzymam kciuki za Napalma.:loveu: Ten pies ma szczególne miejsce w moim sercu i jego biedy ,poraniony pysio i te oczy patrzące na człowieka z taką nadzieją...... Quote
ab-agnieszka Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Dzisiaj 28.03 termin zaplaty za hotel. Zrobilam przelew panu Markowi za Rokiego na przyszly miesiac a z Napalmem wstrzymalismy sie do poniedzialku zobaczymy jak nam sie sytuacja rozwinie. Quote
fioneczka Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 myślałam że pojadę dzisiaj do chłopaków ale chyba nici z tego wyjdą bo moja Fionka znowu sie drapie :-( znowu nie można nawet na chwilę spuścić jej z oka (kuracja antybiotykiem i streydami przerwana) moze jakoś się uda ale nie wiem :shake: ... myślałam że pobiega z Zeuskiem a przynajmiej spróbujemy ciekawe jak ja jutro z nią do P.Ani pojadę :hmmmm: ... coś trzeba wymyslić Quote
andzia69 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 fioneczka napisał(a):myślałam że pojadę dzisiaj do chłopaków ale chyba nici z tego wyjdą bo moja Fionka znowu sie drapie :-( znowu nie można nawet na chwilę spuścić jej z oka (kuracja antybiotykiem i streydami przerwana) moze jakoś się uda ale nie wiem :shake: ... myślałam że pobiega z Zeuskiem a przynajmiej spróbujemy ciekawe jak ja jutro z nią do P.Ani pojadę :hmmmm: ... coś trzeba wymyslić biedna Fionka:-( wiesz co...moze pomyśl o homeopatycznych lekach:razz: no i co z wizytą będzie?:cool3: Quote
fioneczka Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 andzia69 napisał(a):biedna Fionka:-( wiesz co...moze pomyśl o homeopatycznych lekach:razz: no i co z wizytą będzie?:cool3: wizyta jutro u P.Ani jak najbardziej się odbędzie, tylko nie wiem czy dam rade pojechać dzis do chłopaków ale "coś" myslę i mam nadzieję ze wymyślę :razz: Quote
agaga21 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 oj, ja to nie wiem czy wytrzymam do jutra....mam przeczucie jednak że wszystko będzie ok;)i nasz kochany napalm pozna wkrótce swoją i tylko swoją;):evil_lol: nową panią! Quote
ab-agnieszka Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Mialam kolejne dwa telefony w sprawie Napalma.:lol: Quote
Ada-jeje Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Ab-Agnieszka to moze moj Laki by sie zalapal. :roll: Quote
ab-agnieszka Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Ada-jeje napisał(a):Ab-Agnieszka to moze moj Laki by sie zalapal. :roll: Podaj mi namiar na niego. Jesli ma allegro to link do niego. Mam dziewczyne zainteresowana bardzo Napalmem ale wytlumaczylam jej ze jutro bedzie wizyta przedadopcyjna w jego sprawie . Dziewczyna konkretna o duzo rzeczy mnie pytala. Obiecalam jej podeslac pare psiakow jesli okarze sie ze Napalm ma domek. Quote
chita Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 czytam watek od poczatku,tak sie ciesze ze Zeusek moze bedzie mial domek!!trzymam kciuki baaaardzo mocno!!a jesli dzwonia o Zeuska to moze ktos pokochalby Maximusa...:roll: http://www.dogomania.pl/forum/f28/maximus-mlody-amstaffik-szuka-domu-poznan-124141/ Quote
Recommended Posts