Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 959
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ab-agnieszka']Kochana cioteczko czy przypadkiem nie dostalas zadnego meila w sprawie Napalma dzisiaj? Bo dzwonila do mnie dziewczyna i miala wyslac meil jest z Poznania i mialam jej podeslac pare bidulek z okolic Poznania.

Nie, nie dostalam... :roll:

Ale ja tez mam podobnego psiaka do Napalma. Psiak przebywa w schronisku w Koninie (kolo Poznania).

Oto Sonet:

Tylko ze psiak jest starszy od Napalma.

Oto jego watek:

http://www.dogomania.pl/forum/f28/polamany-z-ranami-w-takim-stanie-trafil-do-schronu-mix-boksera-czeka-za-dlugo-129426/

Jeli mozesz, to prosze podeslij tej dziewczynie tez Soneta.

Posted

Dzisiaj mialam kolejny telefon w sprawie Napalma. Dzwonil pan z Boleslawca. Jego pierwsze pytanie brzemialo:
Ile ten pies u nas kosztuje:angryy:
Po wytlumaczeniu moim szybkim i zwiezlym ze szukamy domu odpowiedzialnego
ze pies tylko do domu bo potrzebuje czlowieka
Pan powiedzial acha:angryy:
Pewnie kupi kolejnego szczeniaka.:angryy:

Posted

fioneczka napisał(a):

ostatnio podałam P.Ani link do wątku na dogo i oglądali zdjecia i czytali wszystko i...... muszę powiedzieć że jestem pod wrazeniem odpowiedzialności Państwa

pozdrawiamy panią anię ;)
może zarejestruje się pani i jeśli adopcja dojdzie do skutku, będzie nam pani pisać o psisku od czasu do czasu....?:cool3:

Posted

dzisiaj rozmawiałam z P.Anią na temat sobotniej wizyty
spotkanie musiałyśmy przełożyć na niedzielne popołudnie gdyz mąż P.Ani w sobotę pracuje a chciałby uczestniczyć w spotkaniu

ostatnio podałam P.Ani link do wątku na dogo i oglądali zdjecia i czytali wszystko i...... muszę powiedzieć że jestem pod wrazeniem odpowiedzialności Państwa

wiedza że Zeusek to nie zabaweczka i że jest to rasa wymagajaca dużo uwagi i pracy choćby ze względu na dotychczasowe przeżycia ... tak wiec Domek zapowiada się idealny, no ale zaczekajmy do niedzieli

Posted

Witam wszystkich serdecznie.
Jastem i jeśli adopcja dojdzie do skutku to zapewne fotki i filmiki z zeusem będą często zasilać post.
A tak przy okazji , czytałam czarne kwiatki i krew mi sie zagotowała. Na sznurek ,do drzewa i gumą niektórych zwyrodnialców.
Mam też kąkretną propozycje pomocy finansowej dla psiaków (jest ich wielu ale niepomożemy wszystkim). Troszke handluje na allegro i zastanawiam sie czy zamieszczanie linków na mojich aukcjach do waszych z cegiełkami.Jeśli będzie zgoda allegro( już pisałam z zapytaniem i narazie czekam) mam dużą oglądalność więc i zainteresowanie wzrośnie. To pierwsza. Druga to raz w miesiącu jedna z aukcji na rzecz psiaków.

Pozdrawiam wszystkie psiary.

Posted

witamy Anię na dogo :multi:
tu ciotki po imieniu sobie gadają ;)
w niedzielę będziemy miały okazję poznać się osobiscie ... a reszta ciotek pęknie z ciekawości :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

no to do zobaczenia

a tak swoją drogą proszę uszykować lampkę z dużą żarówką najlepiej 500 wat .... będzie potrzebna do przesłuchania :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:

Posted

Trzymam kciuki za Napalma.:loveu:
Ten pies ma szczególne miejsce w moim sercu i jego biedy ,poraniony pysio i te oczy patrzące na człowieka z taką nadzieją......

Posted

myślałam że pojadę dzisiaj do chłopaków ale chyba nici z tego wyjdą bo moja Fionka znowu sie drapie :-( znowu nie można nawet na chwilę spuścić jej z oka (kuracja antybiotykiem i streydami przerwana)
moze jakoś się uda ale nie wiem :shake: ... myślałam że pobiega z Zeuskiem a przynajmiej spróbujemy
ciekawe jak ja jutro z nią do P.Ani pojadę :hmmmm: ... coś trzeba wymyslić

Posted

fioneczka napisał(a):
myślałam że pojadę dzisiaj do chłopaków ale chyba nici z tego wyjdą bo moja Fionka znowu sie drapie :-( znowu nie można nawet na chwilę spuścić jej z oka (kuracja antybiotykiem i streydami przerwana)
moze jakoś się uda ale nie wiem :shake: ... myślałam że pobiega z Zeuskiem a przynajmiej spróbujemy
ciekawe jak ja jutro z nią do P.Ani pojadę :hmmmm: ... coś trzeba wymyslić

biedna Fionka:-( wiesz co...moze pomyśl o homeopatycznych lekach:razz:

no i co z wizytą będzie?:cool3:

Posted

andzia69 napisał(a):
biedna Fionka:-( wiesz co...moze pomyśl o homeopatycznych lekach:razz:

no i co z wizytą będzie?:cool3:

wizyta jutro u P.Ani jak najbardziej się odbędzie,
tylko nie wiem czy dam rade pojechać dzis do chłopaków ale "coś" myslę i mam nadzieję ze wymyślę :razz:

Posted

oj, ja to nie wiem czy wytrzymam do jutra....mam przeczucie jednak że wszystko będzie ok;)i nasz kochany napalm pozna wkrótce swoją i tylko swoją;):evil_lol: nową panią!

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Ab-Agnieszka to moze moj Laki by sie zalapal. :roll:

Podaj mi namiar na niego. Jesli ma allegro to link do niego. Mam dziewczyne zainteresowana bardzo Napalmem ale wytlumaczylam jej ze jutro bedzie wizyta przedadopcyjna w jego sprawie . Dziewczyna konkretna o duzo rzeczy mnie pytala. Obiecalam jej podeslac pare psiakow jesli okarze sie ze Napalm ma domek.