ab-agnieszka Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 ab-agnieszka napisał(a):Napisz do panstwa z prosba o nr telefonu. ale jestem zakrecona przeciez sama moge do nich napisac. Quote
ab-agnieszka Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 A wiec porozmawialam bardzo przyjemnie z pania domu ktora sie stara o naszego Napalma:loveu: Osoba bardzo przyjemna i sympatyczna. Mieszkaja na wiosce mieli dwie rotwailerki ktore niestety niezyja z powodu swojego wieku. Mieszkaja kolo Zielonej Gory czyli calkiem niedaleko Bogatyni. Chetni na wizyte przedadopcyjna. Nie maja nic przeciwko kastracji w domku nie ma innych zwierzat maja dwojke dzieci syna 12 lat i corke 7lat Dzieci wychowane ze zwierzetami. Napalm byly w domu a nie na podworku Czekam na meila z danymi adresowymi i mozemy szukac jakiejs cioteczki ktora moze pojechac na wizyte. Quote
Sabina02 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 ab-agnieszka napisał(a):ale jestem zakrecona przeciez sama moge do nich napisac. Ten e-mail w Allegro to Twoj? Quote
ab-agnieszka Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Sabina02 napisał(a):Ten e-mail w Allegro to Twoj? Tak moj.:eviltong: Quote
Alicja Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 no to Napalmek ...masz zielone światło :kciuki: Quote
ab-agnieszka Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Cioteczki kochane wizyta jest potrzebna w miejscowosci (K O T O W I C E) Pod Nowogrodem Bobrzańskim woj lubuskie koło Zielonej Góry Quote
fioneczka Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 cioteczki ja jadę jak trzeba ..... tj ok 90 km ode mnie a od Bogatyni jakieś 125 :cool3: kiedy co i jak trzeba ustalić - najlepiej sobota lub niedziela - jak nie ta to nastepna - Aga pytaj Panią kiedy jej pasuje jak coś podaj jej nr do mnie Quote
ab-agnieszka Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 fioneczka napisał(a):cioteczki ja jadę jak trzeba ..... tj ok 90 km ode mnie a od Bogatyni jakieś 125 :cool3: kiedy co i jak trzeba ustalić - najlepiej sobota lub niedziela - jak nie ta to nastepna - Aga pytaj Panią kiedy jej pasuje jak coś podaj jej nr do mnie Kochana jestes juz wysylam Ci PW i dzwon do niej jeszcze dzisiaj. To fajna babka Quote
ab-agnieszka Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 agaga21 napisał(a):o kurcze!!! ale musimy go wykastrować najpierw!!! Agata sprawdzimy domek i wykastrujemy Napalmika naszego kochanego. Quote
agaga21 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 o kurcze!!! ale musimy go wykastrować najpierw!!! Quote
fioneczka Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 słuchajcie dzisiaj już troche późno ... zadzwonie do tej Pani jutro rano ustalę kiedy możemy się spotkać - kiedy mogę ich odwiedzić ale słuchajcie moze jest ktoś doświadczony w prześwietlaniu domków bardziej ode mnie - bo ja "świeża" jestem i nigdy tego nie robiłam :shake: Quote
ab-agnieszka Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 fioneczka napisał(a):słuchajcie dzisiaj już troche późno ... zadzwonie do tej Pani jutro rano ustalę kiedy możemy się spotkać - kiedy mogę ich odwiedzić ale słuchajcie moze jest ktoś doświadczony w prześwietlaniu domków bardziej ode mnie - bo ja "świeża" jestem i nigdy tego nie robiłam :shake: Asiu to nie jest takie strasznie trudne. Pojedziesz zobaczysz porozmawiasz poznasz ludzi popytasz i jak stwierdzisz ze zostawilabys u nich spokojnie psiaka to super. Jesli cos Ci sie niespodoba to pytaj ale nie tak jak na przesluchaniu bo sie jeszcze wystrasza:eviltong: Ja porozmawialam chwile z pania Ania i jak dla mnie to konkretna osoba nie rozmawiala ze mna o bajkach tylko co moze zaoferowac Napalmowi Nie boi sie problemow bo jak stwierdzila pies jest po przejsciach psychicznych i nad nimi trzeba bedzie popracowac Ja jej opowiedzialam historie Napalna. Mysle ze jest to odpowiedzialan osoba ale zawsze jest niepewnosc wiec trzeba to sprawdzic. Dasz sobie radde. Quote
ab-agnieszka Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 agaga21 napisał(a):to wszystko brzmi obiecująco....jak napalm pójdzie do domku to....aga, ty wiesz co!:evil_lol:;) Wiem wiem:evil_lol:;) Quote
agaga21 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 to wszystko brzmi obiecująco....jak napalm pójdzie do domku to....aga, ty wiesz co!:evil_lol:;) Quote
fioneczka Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 agaga21 napisał(a):to wszystko brzmi obiecująco....jak napalm pójdzie do domku to....aga, ty wiesz co!:evil_lol:;) ja tez chcę wiedzieć co :eviltong: ciotki tak nie wolno co to za tajemnice ????????? Quote
fioneczka Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 agaga21 napisał(a):niech najpierw pręgus idzie sobie do domu:evil_lol::diabloti: :eviltong::eviltong::eviltong: najchetniej to ja bym go zabrała bo to cudne psisko, ale nie mogę :-( wiec domek prześwietlę oj prześwietlę :evil_lol: Quote
andzia69 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Fioneczka - a najlepiej na wizytę zabierz Fionkę:p zobaczysz ich reakcje na psa i pomyśl czy oddałabyś im swoją niunię - jak tak tzn., ze to dobry dom:eviltong: Quote
agaga21 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 fioneczka napisał(a):ja tez chcę wiedzieć co :eviltong: ciotki tak nie wolno co to za tajemnice ????????? niech najpierw pręgus idzie sobie do domu:evil_lol::diabloti: Quote
fioneczka Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 andzia69 napisał(a):Fioneczka - a najlepiej na wizytę zabierz Fionkę:p zobaczysz ich reakcje na psa i pomyśl czy oddałabyś im swoją niunię - jak tak tzn., ze to dobry dom:eviltong: czyli domek odpada ;) bo mojej niuńki to ja nikomu nie oddam :evil_lol::eviltong: a tak poważnie to rozmawiałam z Panią Anią - umówione jesteśmy wstępnie na wizytę w sobotę po południu, ale jeszcze w piątek będe dzwonić żeby potwierdzić na którą godzinę wiecie co :p pogadałyśmy chwilke i powiem że Pani Ania super konkretna babka Quote
andzia69 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 fioneczka napisał(a):czyli domek odpada ;) bo mojej niuńki to ja nikomu nie oddam :evil_lol::eviltong: no to mamy pozamiatane:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ab-agnieszka Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 fioneczka napisał(a):czyli domek odpada ;) bo mojej niuńki to ja nikomu nie oddam :evil_lol::eviltong: a tak poważnie to rozmawiałam z Panią Anią - umówione jesteśmy wstępnie na wizytę w sobotę po południu, ale jeszcze w piątek będe dzwonić żeby potwierdzić na którą godzinę wiecie co :p pogadałyśmy chwilke i powiem że Pani Ania super konkretna babka No to widze ze obie po rozmowie z pania Ania mamy podobne wrazenia Quote
ab-agnieszka Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Sabina02 napisał(a):Dostalam e-mail z Allegro w sprawie adopcji Napalma. Przeslalam go na e-mail bmwaga@interia.pl. Prosze odpiszcie Panstwu... ;) Kochana cioteczko czy przypadkiem nie dostalas zadnego meila w sprawie Napalma dzisiaj? Bo dzwonila do mnie dziewczyna i miala wyslac meil jest z Poznania i mialam jej podeslac pare bidulek z okolic Poznania. Quote
zuzlikowa Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 No to nie zostaje nic innego jak mocno trzymać kciuki za szczęśliwy dom dla ...pręguska(wolę tak niż...Napalm:oops:)! To trzymam!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
agaga21 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Z MOJEGO FILMOWEGO BAZARKU BĘDĄ CHŁOPAKI MIEĆ 215 ZŁ!!!:multi::multi: Quote
Recommended Posts