Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 959
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A wiec porozmawialam bardzo przyjemnie z pania domu ktora sie stara o naszego Napalma:loveu:
Osoba bardzo przyjemna i sympatyczna.
Mieszkaja na wiosce mieli dwie rotwailerki ktore niestety niezyja z powodu swojego wieku.
Mieszkaja kolo Zielonej Gory czyli calkiem niedaleko Bogatyni.
Chetni na wizyte przedadopcyjna.
Nie maja nic przeciwko kastracji
w domku nie ma innych zwierzat
maja dwojke dzieci syna 12 lat i corke 7lat Dzieci wychowane ze zwierzetami.
Napalm byly w domu a nie na podworku
Czekam na meila z danymi adresowymi i mozemy szukac jakiejs cioteczki ktora moze pojechac na wizyte.

Posted

cioteczki ja jadę jak trzeba ..... tj ok 90 km ode mnie a od Bogatyni jakieś 125 :cool3:

kiedy co i jak trzeba ustalić - najlepiej sobota lub niedziela - jak nie ta to nastepna - Aga pytaj Panią kiedy jej pasuje

jak coś podaj jej nr do mnie

Posted

fioneczka napisał(a):
cioteczki ja jadę jak trzeba ..... tj ok 90 km ode mnie a od Bogatyni jakieś 125 :cool3:

kiedy co i jak trzeba ustalić - najlepiej sobota lub niedziela - jak nie ta to nastepna - Aga pytaj Panią kiedy jej pasuje

jak coś podaj jej nr do mnie

Kochana jestes juz wysylam Ci PW i dzwon do niej jeszcze dzisiaj. To fajna babka

Posted

słuchajcie dzisiaj już troche późno ... zadzwonie do tej Pani jutro rano
ustalę kiedy możemy się spotkać - kiedy mogę ich odwiedzić

ale słuchajcie moze jest ktoś doświadczony w prześwietlaniu domków bardziej ode mnie - bo ja "świeża" jestem i nigdy tego nie robiłam :shake:

Posted

fioneczka napisał(a):
słuchajcie dzisiaj już troche późno ... zadzwonie do tej Pani jutro rano
ustalę kiedy możemy się spotkać - kiedy mogę ich odwiedzić

ale słuchajcie moze jest ktoś doświadczony w prześwietlaniu domków bardziej ode mnie - bo ja "świeża" jestem i nigdy tego nie robiłam :shake:

Asiu to nie jest takie strasznie trudne. Pojedziesz zobaczysz porozmawiasz poznasz ludzi popytasz i jak stwierdzisz ze zostawilabys u nich spokojnie psiaka to super. Jesli cos Ci sie niespodoba to pytaj ale nie tak jak na przesluchaniu bo sie jeszcze wystrasza:eviltong:
Ja porozmawialam chwile z pania Ania i jak dla mnie to konkretna osoba nie rozmawiala ze mna o bajkach tylko co moze zaoferowac Napalmowi
Nie boi sie problemow bo jak stwierdzila pies jest po przejsciach psychicznych i nad nimi trzeba bedzie popracowac Ja jej opowiedzialam historie Napalna. Mysle ze jest to odpowiedzialan osoba ale zawsze jest niepewnosc wiec trzeba to sprawdzic. Dasz sobie radde.

Posted

agaga21 napisał(a):
to wszystko brzmi obiecująco....jak napalm pójdzie do domku to....aga, ty wiesz co!:evil_lol:;)

ja tez chcę wiedzieć co :eviltong:
ciotki tak nie wolno co to za tajemnice ?????????

Posted

agaga21 napisał(a):
niech najpierw pręgus idzie sobie do domu:evil_lol::diabloti:

:eviltong::eviltong::eviltong: najchetniej to ja bym go zabrała bo to cudne psisko, ale nie mogę :-(
wiec domek prześwietlę oj prześwietlę :evil_lol:

Posted

fioneczka napisał(a):
ja tez chcę wiedzieć co :eviltong:
ciotki tak nie wolno co to za tajemnice ?????????

niech najpierw pręgus idzie sobie do domu:evil_lol::diabloti:

Posted

andzia69 napisał(a):
Fioneczka - a najlepiej na wizytę zabierz Fionkę:p zobaczysz ich reakcje na psa i pomyśl czy oddałabyś im swoją niunię - jak tak tzn., ze to dobry dom:eviltong:

czyli domek odpada ;) bo mojej niuńki to ja nikomu nie oddam :evil_lol::eviltong:

a tak poważnie to rozmawiałam z Panią Anią - umówione jesteśmy wstępnie na wizytę w sobotę po południu, ale jeszcze w piątek będe dzwonić żeby potwierdzić na którą godzinę

wiecie co :p pogadałyśmy chwilke i powiem że Pani Ania super konkretna babka

Posted

fioneczka napisał(a):
czyli domek odpada ;) bo mojej niuńki to ja nikomu nie oddam :evil_lol::eviltong:

a tak poważnie to rozmawiałam z Panią Anią - umówione jesteśmy wstępnie na wizytę w sobotę po południu, ale jeszcze w piątek będe dzwonić żeby potwierdzić na którą godzinę

wiecie co :p pogadałyśmy chwilke i powiem że Pani Ania super konkretna babka

No to widze ze obie po rozmowie z pania Ania mamy podobne wrazenia

Posted

Sabina02 napisał(a):
Dostalam e-mail z Allegro w sprawie adopcji Napalma. Przeslalam go na e-mail bmwaga@interia.pl. Prosze odpiszcie Panstwu... ;)

Kochana cioteczko czy przypadkiem nie dostalas zadnego meila w sprawie Napalma dzisiaj? Bo dzwonila do mnie dziewczyna i miala wyslac meil jest z Poznania i mialam jej podeslac pare bidulek z okolic Poznania.