agaga21 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 tekst od majqi będzie pod koniec tygodnia więc cegiełki będzie można wystawić....ciotki, może jeszcze jakimś bazarkiem wspomożecie psiaki...? mój bazarek kończy się 25 marca, coś tam uzbieramy ale na pewno jeszcze sporo braknie. Quote
fioneczka Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 agaga21 napisał(a):tekst od majqi będzie pod koniec tygodnia więc cegiełki będzie można wystawić....ciotki, może jeszcze jakimś bazarkiem wspomożecie psiaki...? mój bazarek kończy się 25 marca, coś tam uzbieramy ale na pewno jeszcze sporo braknie. mam na bazarek dużo płyt z muzyczką ... chyba ze 100 ... ale trzeba zdjecia zrobić ... chwilę to potrwa nie możemy bazować na bazarkach i allegro psiaki są w hoteliku więc nikogo już zbytnio ich los nie rusza :shake: ... bo to jest tak ... póki pies w schronie wszyscy biadola "wyciągnijcie go, on taki biedny, nie moze tam zostać, pomocy" a później nawet na watek nie zaglądają bo przecież w schronie kolejna bida do wyciągniecia pisałam na wątku Rokiego ... może ktos zaczepi ciotki od deklaracji na Ajsi ... moze któraś choć dyszkę przeznaczy na Rokiego qrcze czarno to wszystko widzę ... co będzie kiedy nasze "pierdoły" na bazarki się skończą ? SCHRON ????????????? Quote
andzia69 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 ja się zadeklaruję 50 zł - czy wysłać na konto Agi? Quote
fioneczka Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 andzia69 napisał(a):ja się zadeklaruję 50 zł - czy wysłać na konto Agi? Anitka :calus: dziękuję w imieniu Zeuska to jednorazowe czy na stałe :razz: Tak na konto Agi ... jest w pierwszym poście (chyba) Quote
andzia69 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 fioneczka napisał(a):Anitka :calus: dziękuję w imieniu Zeuska to jednorazowe czy na stałe :razz: Tak na konto Agi ... jest w pierwszym poście (chyba) jednorazowo to wcześniej wpłaciłam 100:eviltong: Quote
fioneczka Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 andzia69 napisał(a):jednorazowo to wcześniej wpłaciłam 100:eviltong: no i 50 też mogło być jednorazowo :eviltong: Quote
agaga21 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 dzięki andzia! to wielka pomoc.wpłac na agi konto-na pierwszej stronie jest podane. Quote
ab-agnieszka Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Andzia dzieki sliczne za deklaracje. Dzisiaj przyszlo 10zl z allegro. Jutro dopisze na pierwszej stronie. Dzisiaj byl jeden z najgorszych dni w moim zyciu. Padam pa pysk. Jutro rowniez wstawie reszte zdjec. Quote
ab-agnieszka Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Dziekujemy Mariamc pieniazki weszly na konto.:loveu: Quote
andzia69 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Fioneczka - a jakie masz te muzyki? kiedy wystawisz bazarek?:p Quote
ab-agnieszka Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Kolejna wplata na konto 50zl Andzia69 dziekujemy:loveu: Quote
fioneczka Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 andzia69 napisał(a):Fioneczka - a jakie masz te muzyki? kiedy wystawisz bazarek?:p a dzisiaj sie postaram wystawić bo wczoraj czasu brakło a muzyczek oj dużo różnych .... a coś konkretnie :razz: Cię interesi ??? EDIT dochód z bazarku podzielę równiutko na pół pół na hotelik dla chłopaków a pół .... w hoteliku pod skrzydłami Fundacji AST jest Nuka zapomniana prawie przez wszystkich ... a jej dług rosnie ... ona jest bardzo chora :-( Quote
zuzlikowa Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 [quote name='fioneczka']a dzisiaj sie postaram wystawić bo wczoraj czasu brakło a muzyczek oj dużo różnych .... a coś konkretnie :razz: Cię interesi ??? EDIT dochód z bazarku podzielę równiutko na pół pół na hotelik dla chłopaków a pół .... w hoteliku pod skrzydłami Fundacji AST jest Nuka zapomniana prawie przez wszystkich ... a jej dług rosnie ... ona jest bardzo chora :-( Podnoszę! Wrzuć linka do Nuki!:oops: Quote
agaga21 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 [quote name='zuzlikowa'] Podnoszę! Wrzuć linka do Nuki!:oops: ja wrzucę: http://www.dogomania.pl/forum/f28/pilne-skatowana-mlotkiem-przez-wlasciciela-potrzebny-hotel-dt-ds-112310/ Quote
fioneczka Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 cioteczki na bazarek zapraszam :p http://www.dogomania.pl/forum/f99/duzo-muzyki-roznej-na-hotelik-dla-astkow-zeuska-rokiego-nuki-do-10-kwietnia-133893/#post11989150 Quote
ab-agnieszka Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Ale te nasze chlopaki sa wysportowane:lol::loveu::evil_lol: Oczywiscie chodzi mi o Zeusa i Rokiego ;) Quote
ab-agnieszka Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Asta17 napisał(a):A jakie zadowolone pychole mają :loveu: Anulka ja podjade jakos na dniach z tymi umowami:oops: Nie mialam kiedy moze uda mi sie jutro nawet ale nie obiecuje. Quote
Recommended Posts