Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

fioneczka napisał(a):
będzie będzie jutro po południu .... tylko czeka jeszcze na adres tej mófci czy jak jej tam było coby kasiorkę odebrać psiową
:mad::mad::mad: oj odbiorę ...

fioneczko...odbierz;) także w moim imieniu:mad::mad::mad::angryy::angryy::angryy:

:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

• Replies 959
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
Nie poginely tylko dogo nawala i strony sie otwieraja strasznie powoli:mad:

oj tak - wczoraj i dzisiaj do południa działało fatalnie:mad::mad:

Fioneczka - czekamy na wieści :p

Posted

wróciłam ... fotki się zmniejszają :razz:

kasiory nie odebrałam :shake: aż wstyd się przyznać dlaczego :oops:
najpierw pojechałam do chłopaków ... u Pana Marka podwórko i wybieg pływa ... po spacerku byłam cała w błocie, TZ też ... wstyd było do baby jechać ... przepraszam

ale w najbliższym czasie się wybiorę ... niech wie że kasę odbierzemy

zdjęcia wystawię po powrocie ze spacerku z lalą bo tam sobie nie pobiegała

Posted

dogo ostatnio nadaje się "pod młotek"

ale już piszę i wklejam zdjęcia

Na miejscu bardzo serdecznie powitał nas Pan Marek z Łukaszem.
Dzisiaj w ciągu dnia chłopaki były w boksach na zewnątrz. Psiaki oszalały jak weszliśmy na podwórko. Zarówno Zeusek słoneczko kochane jak i Roki skakały na siatkę ... a to dziwne bo w dniu kiedy chłopaki jechały do hoteliku, Roki widział mnie tylko przez chwilę.
Najpierw wypuścili z kojca Rokiego i o dziwo nie rzucił się na boksy innych psów tylko zaczął szaleć jak szczeniak, biegać skakać (również na nas :mad:)
Pan Marek mówi że Roki zrobił duże postepy przez te dwa tygodnie jednak nie może zrozumieć ze jedzenia jest pod dostatkiem i podczas karmienia nie wolno do niego podchodzić gdyż reaguje agresywnie, ale już z nim nad tym pracują. Będzie dobrze.
Roki to piękny psiak ... i dla kogoś kto ma doświadczenie z tą rasą będzie wspaniałym przyjacielem.

Posted

wiem że zdjecia Rokiego powinnam wkleić na jego watku ale jakoś tak wyszło ze sa tutaj :oops:
u Rokusia napiszę że jak cioteczki chcą popatrzeć to zapraszamy tu :razz:

Jak Rokiś zakończył gonitwy i odbijanie łapek na naszych ubrankach .... Łukasz przyniósł Zeuska .... tak tak przyniósł :evil_lol:

Posted

ta mała iskierka kiedy wypada na posesję to jest chwilami w dziesięciu miejscach na raz .... Zeusek jest przekochany ja to wiem ale Pan Marek i Łukasz tez tak mówią.
Na początku reagował agresywnie na psiaki - teraz one praktycznie go nie obchodzą.
Interesuje go tylko człowiek i krzaczki do podsiusiania :evil_lol:
A jego radość wyglądała tak

Posted

a na koniec specjalnie dla wszystkich cioteczek ... najsłodszy ozorek na świecie

on jest niesamowity i ma w sobie, w swoim spojrzeniu coś takiego że ..... lepiej nie mówię bo mi TZ zabroni tam pojechać :evil_lol:

Powiem Wam jeszcze że i Roki i Zeusek kochają tych ludzi ... wiedza że dzięki nim ich życie jest - jakie jest.
Psiury przytyły, Zeusek wygląda o niebo lepiej, sierść jest grubsza, miękka ... no słodziak normalnie

Posted

fioneczko, co mówił pan marek? jaki jest napalm? jak zareagował na twoją sunbię?czemu był przyniesiony?dlaczego psy były w kojcu a nie w pokoikach? hehe, trochę tych pytań mam:oops:

a w ogóle to SUUUUUPER że tam pojechałaś odwiedzić chłopaczków! dziękuję ci i piękne foteczki porobiłaś!

Posted

agaga21 napisał(a):
fioneczko, co mówił pan marek? jaki jest napalm? jak zareagował na twoją sunbię?czemu był przyniesiony?dlaczego psy były w kojcu a nie w pokoikach? hehe, trochę tych pytań mam:oops:

a w ogóle to SUUUUUPER że tam pojechałaś odwiedzić chłopaczków! dziękuję ci i piękne foteczki porobiłaś!

Zeusek jak już powiedziałam jest cudowny ... jego agresja do innych psiaków się wycisza, do mojej suńki piszczał jednak ona miała tylko jedną myśl w łepetynie - to moja pani jest , spadaj bo za chwilę zatopię swoje zęby w twojej dupie :evil_lol:
poza ty tam było bardzo mokro a lalka nie moze być w takich miejscach ... uczulenie na grzyby pleśniowe itp
Chłopaki były w kojcach na zewnatrz z innymi psiakami bo było bardzo ciepło - szkoda je było kisić w domu .... jak wyjeżdżaliśmy to do domku poszły. Zeusek mieszka w pokoju Ajsi bo jest idealnym chłopcem ... Rokiś troszkę zaczął demolować no i czasem zdarza mu się załatwić w pokoju :oops:

a fotki nie ja tylko nadworny fotograffff :evil_lol:

Posted

nad posłuszeństwem pracują z nimi świetni szkoleniowcy ... jeszcze trochę pracy potrzeba ale już widać postępy

chcę powiedzieć że Zeus nie jest juz tak zainteresowany innymi psiakami, jednak Roki niestety tak ... ale to wszystko da się jakoś ogarnąć

Wiesz myślę że dobrze by było dać im trochę czasu pod okiem Pana Marka i Łukasza ... ogłaszać można jednak do adopcji dopiero za jakiś czas

Roki musi pozyć się agresji podczas jedzenia przede wszystkim