agaga21 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 u mnie na bazarku też zebrało się kilka zł...ale liczyłam na więcej...cioteczki, zapraszam na bazarek z mojego podpisu!!! Quote
fioneczka Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 jest juz 90 zł :multi::multi::multi::multi: Quote
Dyzia Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Psiak był zmuszany do walk z innymi psami?! O Boziu... Co za człowiek mógł tak zrobić...?????!!!!! Boziuniu piesio kochany!!:loveu: Quote
agaga21 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 pewnie w czwartek aga będzie miała nowe informacje o chłopakach:cool3: Quote
ab-agnieszka Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Przyszlo 50zl od naszej anonimowej astcioteczki :loveu: Dziekujemy :multi: Stan finansowy na stronie pierwszej post drugi. Quote
fioneczka Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Agnieszka a może warto w Twoim poście z rozliczeniem wpisać liste cioteczek od "stałych deklaracji" ... bo tak naprawde to ile mamy mieć na Zeuska miesiecznie??? Quote
agaga21 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 taka lista jest na stronie 25 w moim poście-aga skopiuj w wklej w swój post na str.1 Quote
ab-agnieszka Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 agaga21 napisał(a):taka lista jest na stronie 25 w moim poście-aga skopiuj w wklej w swój post na str.1 Dzieki juz wkleilam. Agaga21 mozesz mi znalesc taka liste na watku Rokiego bo moj unternet strasznie wolno chodzi i strony otwieraja sie w zolwim tempie. Bardzo prosze:cool3: Quote
fioneczka Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 czyli ze stałych deklaracji trochę nam brakuje na hotelik ... hmmm ale jakoś chyba damy radę .... bazarki, allegro, NK za sprawą agaga21:loveu: Quote
Alicja Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 :roll:...9 kwietnia TZ ma rozprawe w Sądzie Pracy ...trzymajta kciukasy za miesiąc ...jak wygra to będę mogła dołożyć troszkę więcej :oops: Quote
agaga21 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 aga, u rokiego jest 15zł od kana i nieokreślona suma od basiagk. Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 ab-agnieszka napisał(a):Dzieki juz wkleilam. Agaga21 mozesz mi znalesc taka liste na watku Rokiego bo moj unternet strasznie wolno chodzi i strony otwieraja sie w zolwim tempie. Bardzo prosze:cool3: U mnie z DOGO jest podobnie , niestety...:shake: Co nowego u Zeuska ? :loveu: Quote
fioneczka Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 jeszcze dwie doby i pójdziemy na spacerek :multi: ciekawe jak teraz zareaguje Zeusek na moją Fionkę ... mam nadzieję że się dogadaja dzieciaki Quote
zuzlikowa Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Ciekawam tego spacerku! Zeus...zachowaj się...dama do Ciebie się wybiera!:razz: Quote
mariamc Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Ja deklarowaną stówę wpłacę po 20.03. Czy będą nowe zdjęcia "Serduszka naszego kochanego":lol: Quote
fioneczka Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 mariamc napisał(a): Czy będą nowe zdjęcia "Serduszka naszego kochanego":lol: jasne ze bedą - nawet swojego nadwornego fotografa zabieram :evil_lol: wiecie co .... ja sie za tym małym normalnie steskniłam :oops: Quote
zuzlikowa Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Cioteczki najdroższejsze...koffane...(przymilam się:evil_lol:)... jakbym zapomniała wpłacić te swoje grosze:oops:...możecie nawet obsobaczyć,ale przypomnijcie mi :oops::oops::oops: plissssssssssss Chłopaki...trzymajcie się i nie słuchajcie głupich gadek ,że jesteście złe...groźne...to przecież nie Wy!:loveu: W Was najsłodsze psiejskie serducha biją!Uwierzcie...:loveu::loveu::loveu: Quote
agaga21 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 fioneczka napisał(a): wiecie co .... ja sie za tym małym normalnie steskniłam :oops: coś on takiego w sobie ma że wszystkie ciotki, które go spotkały od pierwszego wejrzenia go kochają... Quote
ab-agnieszka Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 agaga21 napisał(a):coś on takiego w sobie ma że wszystkie ciotki, które go spotkały od pierwszego wejrzenia go kochają... Nie wiem ale umie sie tak przymilic i do tego jest jeszcze taki grzeczny ze nie idzie sie w nim nie zakochac. Do tego ten poraniony pyszczek.:loveu: Quote
ab-agnieszka Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Nie poginely tylko dogo nawala i strony sie otwieraja strasznie powoli:mad: Czekamy az cioteczka fioneczka bedzie u chlopakow. Quote
fioneczka Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 ab-agnieszka napisał(a):Nie poginely tylko dogo nawala i strony sie otwieraja strasznie powoli:mad: Czekamy az cioteczka fioneczka bedzie u chlopakow. będzie będzie jutro po południu .... tylko czeka jeszcze na adres tej mófci czy jak jej tam było coby kasiorkę odebrać psiową :mad::mad::mad: oj odbiorę ... Quote
zuzlikowa Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Oj cuduje to dogo...dziś to jajko wysiedzieć można przy jednej stronie!:shake: No ...na razie miziaki wysyłam, bo do jutra muszę przelecieć wątki:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zeus...pamiętaj ...dama ...gentelmen!:loveu: Quote
Recommended Posts