Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny uwazajcie z prasa, kto ma sie zajac udzielaniem wywiadu prosze napisac do mnie PW, skontaktuje ta osobe najpierw z dziennikarka ktora znam, i ktora przygotuje grunt do napisania poprawnego artykulu.

• Replies 959
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']Dyszka wpłacona ;)

:calus::buzi:

a jeżeli chodzi o ten artykuł to ja lepiej podam temu człowiekowi maila Agnieszki niech się z nią skontaktuje i Ona podejmie decyzję ... tak będzie najlepiej

i dzisiaj odebrałam worek karmy ... co prawda jest tylko dziesięcio-kilowy :roll: ale zawsze to coś :multi:

Posted

[quote name='Alicja']a na jakie imię chłopak reaguje ??

jak mówiłam do niego Zeusku to patrzył na mnie, ale jak powiedziałam kilaka razy serduszko maleńkie kochane to nadstawiał łepetynę do głaskania .... wiec chyba "seduszko maleńkie kochane" ;)

no a jak sie zaczyna mówić do niego - zobacz kto idzie!!! kto tam jest!!! zobacz ciocia!!! albo zobacz pieski są!!!! to mało mu dupiny nie urwie tak sie cieszy...ogonek to jak śmigiełko w kółko się kreci

mówie Wam on przesłodki jest

Posted

[quote name='fioneczka']jak mówiłam do niego Zeusku to patrzył na mnie, ale jak powiedziałam kilaka razy serduszko maleńkie kochane to nadstawiał łepetynę do głaskania .... wiec chyba "seduszko maleńkie kochane" ;)

:evil_lol: to niech tak zostanie ,,serduszko maleńkie kochane"

mój box Harley reagował na Niuniek a Ozzy na Ziutek :evil_lol:

Posted

[quote name='andzia69']"serduszko maleńkie kochane"!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: tylko ciut przydługie:eviltong:

Serduszko w skrócie,a pełne do miziania serduszko maleńkie kochane!:loveu:
Wszelkie modyfikacje związane z serduszko,kochane,moje,maleńkie...mile widziane!
Wie chłopak co dobre...i jaki jest!Serduszko maleńkie kochane!:evil_lol:

Posted

Rozmawialam z panem Markiem no i nasze malenstwo kochane sie rozkrecilo. Jest bardzo agresywny do innych psow jak tylko wychodza na ranny spacer a Zeus uslyszy inne psiaki to staje sie agresywny.
Potrzebuje bardzo swojego ludzia jest bardzo pocieszny i skory do zabawy i nauki. Pan Marek cwiczy z nim na oddzielonym terenie aby nie mial bliskiego kontaktu z psami ale zeby jakikolwiek byl zajmuje go nauka ale chce aby Zeus przyzwyczail sie do obecnosci innych zwierzat. Jest bardzo czysty widac ze zostawal sam w domu nawet na dluzsze godziny. W chwili obecnej domek dla niego wylacznie bez jakichkolwiek zwierzat. Beda pracowac nad tolerancja do innych zwierzat ale Zeus ma juz uraz psychiczny.:shake:
Alicja dziekujemy Twoje pieniazki doszly.:loveu:

Posted

agaga21 napisał(a):
CZYLI JEDNAK:shake:
szkoda....
czy na suki też tak reaguje czy tylko na psy?

Nie byl jeszcze puszczany tak zeby sprawdzic czy reaguje agresja na suki.
On reaguje agresja jak tylko uslyszy inne psy. Marek jako pierwszy krok do przodu przyzwyczaja go o obecnosci innych psow ale sa od siebie odgrodzone i w tym czasie zajmuje go nauka aby nie koncentrowal sie na psach tylko na zabawie i nauce.

Posted

agaga21 napisał(a):
eh...całe szczęście że trafił tam gdzie trafił....obawiam się że czeka go duuuuuużo nauki i pracy a nas cierpliwości w szukaniu dla niego ODPOWIEDNIEGO domu.

Agaga21 Marek powiedzial ze on sie nadaje na chwile obecna do domu ale bez innyh zwierzat i takiego domu musimy mu szukac.
Nawet po nauce nie powinien trafic do domu ze zwierzetami teraz probuja ta jego agresje zlagodzic ale napewno do konca sie jej nie da wyleczyc.:shake:

Posted

eh...całe szczęście że trafił tam gdzie trafił....obawiam się że czeka go duuuuuużo nauki i pracy a nas cierpliwości w szukaniu dla niego ODPOWIEDNIEGO domu.

Posted

Zeus zwany serduszkiem na pewno potrzebuje pracy, ale agresja do samców to naprawdę nie jest taka niezwykła sprawa. Wiadomo, że w przypadku takiego psa to powazniejsze niż agresywny jorek, ale sama mam agresora w domu i da się z tym żyć i da się pracować. Ale fakt, z nowym domkiem trzeba ostrożnie i lepiej bez zwierzęcego towarzystwa.

Posted

Z bazarku mamy już 60 zł na pręguski, mam nadzieję że to dopiero początek bo jakoś mało ciotek tam dotarło jak na razie:mad::mad:
zostało mnóstwo filmów, a te które już ktoś wybrał można przecież przelicytować:cool3:

zapraszam:

Posted

Z tą agresją do psów to różnie bywa.Dobrze,że ujawniła się od razu i jest ktoś kto choć trochę może nad tym popracować!
U mojego Bercika,agresja pokazała się dopiero niedawno i to raczej w odpowiedzi na agresję innych psiaków.No i sądzę... trochę wywołana jest jego niedosłuchem.

Posted

on na poczatku nie był agresywny...widac to po pierwszych zdjęciach

Szczurosława tak przecież o nim pisała:

"Toto małe czarne wciąz go gryzie po łapach, szczeka, skacze, drażni,a on nic. Po prostu gna przed siebie"

"On jest rewelacyjny!
Ostatnio na spacerze przybiegł do nas ucieknier Miecio, Napalm najpierw cały się naprężył, okrążył Miecia, a potem zaczęły szaleć dwa czuby:loveu:
Potem przybiegł drugi uciekinier ,Maff, mniejszy od Napalma,ale dominant straszny! Od razu próbował kryć Napalma, ten sie troche wkurzył, ale ostatecznie uznał wyższość kurdupla."

tu sporo zdjęć do ogłoszeń:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/czlowiek-chcial-zrobic-z-niego-zabojce-wyrwany-z-koszmaru-pomoz-zb-na-hotelik-122596/index6.html

tak więc jego psychika została zniszczona w tym "schronie" - skoro zaczęto go szczuć na inne psy to nic dziwnego, że zaczął źle reagować na psy:-(