Alicja Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 za akcję :kciuki: tytuł moze zmienić jakiś moderator ;) Quote
fioneczka Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 no to czekam na Agnieszki i chłopaków :razz: A Wy będziecie miały okazję poznać najbardziej drapiącą się psiurę na świecie i nie całkiem normalną mamusię :eviltong: Quote
agaga21 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 dziewczyna jest szybka;) już ma napalma w aucie i jadą! Quote
ab-agnieszka Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 fioneczka napisał(a):no to czekam na Agnieszki i chłopaków :razz: A Wy będziecie miały okazję poznać najbardziej drapiącą się psiurę na świecie i nie całkiem normalną mamusię :eviltong: No to to co lubie:eviltong: Quote
fioneczka Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 ab-agnieszka napisał(a):Ania ma Zeusa.:multi: :multi::multi::multi: Quote
Szczurosława Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Tak jak sie dało zmieniłam, za mało miejsca w tytule żeby zmieścić wszystko :roll: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Cieszę się , że Zeusek już w drodze po nowe życie ! :loveu: Quote
Alicja Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 teraz to już chyba czekamy na wieści z hoteliku ?? Quote
zuzlikowa Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Za bezpieczne życie Zeusa! :popcorn: :cunao: Quote
agaga21 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 napalm juz jedzie z agnieszkami do bogatyni!!!:multi: (jakoś przywykłam do tego imienia) był bardzo grzeczny z anią, cichutko jechał, zadnych problemów.dostał sedalin ale nie był tak bardzo śpiący. drugiej tabletki od agnieszki nie chciał(był najedzony) ale roki spał w bagażniku spokojnie a napalma dziewczyny ulokowały z przodu i przywiązały do zagłówka smyczą więc chłopaki nawet się jeszcze nie widziały(i niech tak lepiej zostanie:evil_lol:) ania obiecała napisać osobiście jak dojedzie do domku i fotki tez miały być.:cool3: Quote
fioneczka Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 rozmawiałam własnie z Agnieszką ... za jakies 1,5 - 2 godz powinnyśmy się spotkać :multi: Roki śpi ale już miał okazje napyskować do Napalma ... łobuziak jeden Aga mówi że Napalm/Zeus to kochane, przesłodkie psisko ... nawet przy styczności z innymi psiakami (bo widział jak był z Anią) popiszczał i merdał ogonkiem. A ja dziś odwiedziłam jeden (póki co:evil_lol:) sklep zzologiczny w moim miescie i wyżebrałam worek karmy :multi: na kazdy miesiąc pobytu chłopaków w hoteliku. Po niedzieli mam odebrać pierwszy :razz: Myślę ze w tygodniu pobiegam jeszcze po innych :cool3: No ... zrobimy parę fotek i jak tylko wrócę to zobaczycie przystojniaków :loveu: Quote
Asta17 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Bardzo dziękujemy:loveu: Trzymamy kciuki za chłopaków;) Quote
mariamc Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Odstresował się już odrobinę nasz Zeusik:loveu: Dobrze to wszystko widzę .:multi: Agaga wysłałam Ci maila na oba adresy , odpowiedz - proszę Quote
Asta17 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Tak na szczęście psiaki już w hoteliku. :multi: Na drogę założyłam Rokiemu kaganiec więc to też było zabezpieczenie. ;) Quote
fioneczka Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 wróciłam :p a więc tak ... poznałam Agnieszki ... małe dziewczyny :evil_lol: z WIELKIMI SERCAMI i extra powerem ... naprawdę bardzo się cieszę ze miałam okazję je poznać, choć czasu nie miałyśmy zbyt wiele ... a szkoda. Spotkałyśmy się na CPN w Zgorzelcu ... chłopaki pospacerowały z dala od siebie bo Roki nie pała miłością do Zeusa nawet na "ogłupiaczach". Dziewczyny zapakowały Rokiego do bagażnika, Zeusek zasiadł z przodu u stóp Agnieszki....niestety jazda 200 metrów i stop bo Roki zaczął kumać co się dzieje i stwierdził że wychodzi....bandziorek:evil_lol: Tak więc narada i Zeusek trafił do mojego auta....z tyłu Fionka - niezadowolona z nowego pasażera panienka, u moich stóp Zeusek - przekochane psisko, spokojnie ułożył się na dywaniku i nastawiał łepetynkę o głaskania CDN..... Dojechałyśmy do Pana Marka (świetny z niego facet) każdy z chłopaków dostał swój pokój, jak wyszłam od Zeuska - strasznie płakał :-( Roki wyniuchał w mojej torebce smakołyki i sam się zaczął częstować ... mówiłam łobuziak :evil_lol: W czasie kiedy Pan Marek z Agą wypełniali dokumenty Roki już znalazł sobie zabawkę - zaczął obgryzać uchwyt od rury wystający ze ściany :mad: .... tzw pies demolka :evil_lol: Później chłopaki zamienią się miejscami ... Zeusek zamieszka w pokoju po Ajsi z wiezą i naroznikiem :eviltong: A sama Ajsi super dziewczyna ... taka kulka :p zadowolona z życia. zaraz wrzucę fotki ale tylko Zeuska ... Roki tak się wiercił że nie dało się nic zrobić ... a pogoda brzydka i ciemnawo było. Quote
agaga21 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 mariamc, zaraz wejdę i odczytam maila i odpiszę. rozmawiałam jakiś czas z ab-agnieszką. do bogatyni dojechali szczęśliwie.aga jest zachwycona napalmem!psiaki się nie pogryzły, chociaż na postoju jak obie agnieszki wyprowadziły paiaku z auta to roki się chciał rzucac na napalma...a napalm nic!...w każdym razie to było w zgorzelcu, gdzie dziewczyny miały sie spotkać z fioneczką i resztę drogi jeden psiak spędził u fionki w aucie:evil_lol: dla pewności;) aga mówi że w ostrowcu według nawigacji będzie ok 1-2 w nocy(tam zawozi ajsi) a jeszcze powrót ją czeka, także masakra!dobrze, że jedzie z koleżanką-oby nie zasnęła za kierownicą. Quote
Alicja Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Kochane psiaczki :loveu: Aga :mdleje:podziwiam Quote
fioneczka Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 KILKA SŁÓW W POŚCIE 419 a tu kilka fotek Quote
agaga21 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 fioneczko, dziękuję za relację i pomoc!:loveu: jak to się stało ze ja pisałam pierwsza a okazało się ze ty byłaś przede mną...dogo szaleje!:evil_lol: no to teraz chłopaki odżyją po tych schronach a potem szybko do domciu niech zmykają! mam nadzieję ze pysio napalma zarośnie kiedyś sierścią a on sam zapomni o swoich przezyciach... Quote
fioneczka Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 agaga21 napisał(a): mam nadzieję ze pysio napalma zarośnie kiedyś sierścią a on sam zapomni o swoich przezyciach... Ja też mam taką nadzieję ... Zeusek patrzył na mnie tak jakby chciał zapytać ... zabierzesz mnie do domu ? przeciez jestem grzeczny ... proszę. Jest cudownym psiakiem i wbrew temu co było wcześniej pisane ... lgnie do człowieka i "szuka" ręki i nawet w stosunku do innych psów nie jest agresywny, nawet nie bardzo wykazuje zainteresowanie nimi. Do Fioneczki lgnął na dworze i piszczał i kręcił dupinką ale moja lalka zazdrośnica pokazywała mu zębiaty uśmieszek ... taka baba prawdziwa :diabloti: O Rokim napiszę więcej jak będę z wizytką i na spacerek pójdziemy Quote
Alicja Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 bosh ...ta niepewność w oczkach ...ciociu gdzie jedziemy ... http://images42.fotosik.pl/69/5c27d7b3c17e87bemed.jpg teraz już będzie TYLKO DOBRZE ....teraz domki Quote
Recommended Posts