Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 959
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fioneczka napisał(a):
no to czekam na Agnieszki i chłopaków :razz:

A Wy będziecie miały okazję poznać najbardziej drapiącą się psiurę na świecie i nie całkiem normalną mamusię :eviltong:

No to to co lubie:eviltong:

Posted

napalm juz jedzie z agnieszkami do bogatyni!!!:multi: (jakoś przywykłam do tego imienia)

był bardzo grzeczny z anią, cichutko jechał, zadnych problemów.dostał sedalin ale nie był tak bardzo śpiący. drugiej tabletki od agnieszki nie chciał(był najedzony) ale roki spał w bagażniku spokojnie a napalma dziewczyny ulokowały z przodu i przywiązały do zagłówka smyczą więc chłopaki nawet się jeszcze nie widziały(i niech tak lepiej zostanie:evil_lol:)
ania obiecała napisać osobiście jak dojedzie do domku i fotki tez miały być.:cool3:

Posted

rozmawiałam własnie z Agnieszką ... za jakies 1,5 - 2 godz powinnyśmy się spotkać :multi:

Roki śpi ale już miał okazje napyskować do Napalma ... łobuziak jeden

Aga mówi że Napalm/Zeus to kochane, przesłodkie psisko ... nawet przy styczności z innymi psiakami (bo widział jak był z Anią) popiszczał i merdał ogonkiem.

A ja dziś odwiedziłam jeden (póki co:evil_lol:) sklep zzologiczny w moim miescie i wyżebrałam worek karmy :multi: na kazdy miesiąc pobytu chłopaków w hoteliku. Po niedzieli mam odebrać pierwszy :razz:
Myślę ze w tygodniu pobiegam jeszcze po innych :cool3:

No ... zrobimy parę fotek i jak tylko wrócę to zobaczycie przystojniaków :loveu:

Posted

wróciłam :p

a więc tak ... poznałam Agnieszki ... małe dziewczyny :evil_lol: z WIELKIMI SERCAMI i extra powerem ... naprawdę bardzo się cieszę ze miałam okazję je poznać, choć czasu nie miałyśmy zbyt wiele ... a szkoda.

Spotkałyśmy się na CPN w Zgorzelcu ... chłopaki pospacerowały z dala od siebie bo Roki nie pała miłością do Zeusa nawet na "ogłupiaczach".
Dziewczyny zapakowały Rokiego do bagażnika, Zeusek zasiadł z przodu u stóp Agnieszki....niestety jazda 200 metrów i stop bo Roki zaczął kumać co się dzieje i stwierdził że wychodzi....bandziorek:evil_lol:
Tak więc narada i Zeusek trafił do mojego auta....z tyłu Fionka - niezadowolona z nowego pasażera panienka, u moich stóp Zeusek - przekochane psisko, spokojnie ułożył się na dywaniku i nastawiał łepetynkę o głaskania

CDN.....

Dojechałyśmy do Pana Marka (świetny z niego facet) każdy z chłopaków dostał swój pokój, jak wyszłam od Zeuska - strasznie płakał :-(
Roki wyniuchał w mojej torebce smakołyki i sam się zaczął częstować ... mówiłam łobuziak :evil_lol:
W czasie kiedy Pan Marek z Agą wypełniali dokumenty Roki już znalazł sobie zabawkę - zaczął obgryzać uchwyt od rury wystający ze ściany :mad: .... tzw pies demolka :evil_lol:
Później chłopaki zamienią się miejscami ... Zeusek zamieszka w pokoju po Ajsi z wiezą i naroznikiem :eviltong:
A sama Ajsi super dziewczyna ... taka kulka :p zadowolona z życia.

zaraz wrzucę fotki ale tylko Zeuska ... Roki tak się wiercił że nie dało się nic zrobić ... a pogoda brzydka i ciemnawo było.

Posted

mariamc, zaraz wejdę i odczytam maila i odpiszę.

rozmawiałam jakiś czas z ab-agnieszką.
do bogatyni dojechali szczęśliwie.aga jest zachwycona napalmem!psiaki się nie pogryzły, chociaż na postoju jak obie agnieszki wyprowadziły paiaku z auta to roki się chciał rzucac na napalma...a napalm nic!...w każdym razie to było w zgorzelcu, gdzie dziewczyny miały sie spotkać z fioneczką i resztę drogi jeden psiak spędził u fionki w aucie:evil_lol: dla pewności;)

aga mówi że w ostrowcu według nawigacji będzie ok 1-2 w nocy(tam zawozi ajsi) a jeszcze powrót ją czeka, także masakra!dobrze, że jedzie z koleżanką-oby nie zasnęła za kierownicą.

Posted

fioneczko, dziękuję za relację i pomoc!:loveu:
jak to się stało ze ja pisałam pierwsza a okazało się ze ty byłaś przede mną...dogo szaleje!:evil_lol:
no to teraz chłopaki odżyją po tych schronach a potem szybko do domciu niech zmykają!
mam nadzieję ze pysio napalma zarośnie kiedyś sierścią a on sam zapomni o swoich przezyciach...

Posted

agaga21 napisał(a):

mam nadzieję ze pysio napalma zarośnie kiedyś sierścią a on sam zapomni o swoich przezyciach...

Ja też mam taką nadzieję ... Zeusek patrzył na mnie tak jakby chciał zapytać ... zabierzesz mnie do domu ? przeciez jestem grzeczny ... proszę. Jest cudownym psiakiem i wbrew temu co było wcześniej pisane ... lgnie do człowieka i "szuka" ręki i nawet w stosunku do innych psów nie jest agresywny, nawet nie bardzo wykazuje zainteresowanie nimi. Do Fioneczki lgnął na dworze i piszczał i kręcił dupinką ale moja lalka zazdrośnica pokazywała mu zębiaty uśmieszek ... taka baba prawdziwa :diabloti:

O Rokim napiszę więcej jak będę z wizytką i na spacerek pójdziemy