Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
Rozmawialam z P Markiem z Hotelu poinformowalam go ze bedziemy w sobote. P Marek przyszykowany na jego przyjazd.Wszystko o Napalku wie i bedzie z nim pracowal.

no to świetnie!

fioneczko a ty odwiedzaj go i zabieraj na spacerki tak często jak możesz i chcesz!!!
rokiego-drugiego pręguska też ;)

• Replies 959
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fioneczka napisał(a):
obiecuję na tyle ile będzie to możliwe odwiedzać chłopaków i fotki robić i smakołyki podrzucać ... póki co nie będzie to super często, jednak jak tylko stan mojej Fionki się poprawi chłopaki normalnie się w nas zakochają :razz:

A ja mam nazieje ze do tego zakochania to nie dojdzie i chlopaki szybko do swoich nowych domkow trafia:evil_lol:

Posted

agaga21 napisał(a):
no to świetnie!

fioneczko a ty odwiedzaj go i zabieraj na spacerki tak często jak możesz i chcesz!!!
rokiego-drugiego pręguska też ;)

obiecuję na tyle ile będzie to możliwe odwiedzać chłopaków i fotki robić i smakołyki podrzucać ... póki co nie będzie to super często, jednak jak tylko stan mojej Fionki się poprawi chłopaki normalnie się w nas zakochają :razz:

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
A ja mam nazieje ze do tego zakochania to nie dojdzie i chlopaki szybko do swoich nowych domkow trafia:evil_lol:

eeeeeeeee zakochać się fajna rzecz i będą mieli kogo wspominać jak już swoich ludziów znajdą :)

Posted

Dowiedziałam się jeszcze ,ze na te psy czekaja nowe kojce w Złotowie.Filia schroniska w Pile -Gładyszewo i Jędrzejewie.
Właśnie w hotelu w Gładyszewie jest Napalm.

Mogę napisac do Burmistrza Krajenki do natychmiastowe zabranie tych psów w trybie administracyjnym.
Czy zrobi to PiSdZ?

A Blady Kris to moje dziecko i przed jego występem w półfinale była malutka migaweczka z naszego Buczka.

Jak był u nas TVN , to powiedzieli ,że pierwszy raz widzą w schronisku szczęśliwe psy:loveu:

Posted

mariamc napisał(a):

A Blady Kris to moje dziecko i przed jego występem w półfinale była malutka migaweczka z naszego Buczka.

Jak był u nas TVN , to powiedzieli ,że pierwszy raz widzą w schronisku szczęśliwe psy:loveu:

Pamiętam mówiłaś wtedy że Krzysztof był pierwszym wolontariuszem w schronisku :)
Pogratulować syna ... naprawdę świetny chłopak.
A szczęśliwe psy ... jeżeli mają u swego boku TAKICH ludzi to im sie nie dziwie

Posted

Przyłączam się do gratulacji.

I bardzo, bardzo się cieszę z udanej akcji. Trzymaj się piesku!

Dziewczyny, błagam, zmiencie mu imię! Może Nepal? Nawet podobnie, ale jakoś milej się kojarzy!

Pozdrawiam.

Posted

[quote name='agata51']Przyłączam się do gratulacji.

I bardzo, bardzo się cieszę z udanej akcji. Trzymaj się piesku!

Dziewczyny, błagam, zmiencie mu imię! Może Nepal? Nawet podobnie, ale jakoś milej się kojarzy!

Pozdrawiam.

Ogromne wyrazy uznania dziewczyny ! :loveu::loveu:
Mariamc jesteś wielka !;):loveu:
Co do imienia , to Szczurosława pisała w pierwszym poście , że Napalm nazywa się ZEUS i mieszkał u kierowniczki schroniska w domu z dziećmi......:shake: Ma wobec tego imię !
Ale ....... ludzie tacy są...:angryy:
A pies jest taki kochany...oby znalazł kochający domek !:loveu:

Posted

jeeeju ale superrr że wam sie udało :)

mały off :evil_lol::oops:: mariamc- mogła byś przekazac Twojemu synowi że go kocham :D:D ten jego beeeeatbox, coś wspaniałego. gratuluje syna :)

Posted

Jejku, jejku, ależ wieści! :multi:

Tak, w ostatnim kojcu Torro,
A Napalm ładnie reaguje na Zeusa, tylko jako Napalm figuruje w internecie

Taaaa, tyle czasu był w schronisku i nie gryzł się z psami, a tu nagle taki przypadeczek...:cool1:

Posted

[quote name='mariamc']Dziecko występowało w koszulce "Pokochaj psa lub kota ze schroniska"

Nie umiem wstawiać zdjęć, umiem tylko na "normalnego" maila.

W ostatnim wybiegu jest chyba Torro , jeśli dobrze go rozpoznałam

masz fantastycznego syna .....szacunek dla Was :loveu:
jaka mama taki syn ;)

POślij fotki na alicja512@gmail.com

Posted

[quote name='fioneczka']miriamc dziękujemy :loveu: ... masz olbrzymie serducho i spryciara z Ciebie

czy Krzysztof (Blady Kris) to Twój syn ????? :-o
bo ja i mój syn kibicowalismy mu ile sił i sms-ki też poszły ... jeżeli to ON to gratuluję - wspaniały chłopak i ma tu swoich fanów :razz:

Mariamc ja też dziękuję!:loveu:za Napalmka:p:loveu:

no i gratuluję sławnego syna! Był w szkole u mojej córki i oczywiście ona obowiązkowo była na jego występie:p

Posted

Jak się z nim żegnaliśmy ,tez mu powiedziałam ,że teraz zaczyna nowe życie:multi:
W poniedziałek napiszę do PIW,że mimo zamknięcia przytuliska , nadal przebywają tam psy i poproszę o interwencję.
Zadzwonię jeszcze do Złotowa ,do PIW , z naszego inspektoratu.

I napiszę do Burmistrza o zabranie tych psów w trybie administracyjnym.

Będzie dobrze,

Teraz tylko trzymac kciuki aby szczęśliwie dojechał do hoteliku i aby starczyło nam kasy na utrzymywanie go tam aż znajdzie swój własny domek i odpowiedzialnych ludzi:lol: