agaga21 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 ab-agnieszka napisał(a):Rozmawialam z P Markiem z Hotelu poinformowalam go ze bedziemy w sobote. P Marek przyszykowany na jego przyjazd.Wszystko o Napalku wie i bedzie z nim pracowal. no to świetnie! fioneczko a ty odwiedzaj go i zabieraj na spacerki tak często jak możesz i chcesz!!! rokiego-drugiego pręguska też ;) Quote
ab-agnieszka Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 fioneczka napisał(a):obiecuję na tyle ile będzie to możliwe odwiedzać chłopaków i fotki robić i smakołyki podrzucać ... póki co nie będzie to super często, jednak jak tylko stan mojej Fionki się poprawi chłopaki normalnie się w nas zakochają :razz: A ja mam nazieje ze do tego zakochania to nie dojdzie i chlopaki szybko do swoich nowych domkow trafia:evil_lol: Quote
fioneczka Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 agaga21 napisał(a):no to świetnie! fioneczko a ty odwiedzaj go i zabieraj na spacerki tak często jak możesz i chcesz!!! rokiego-drugiego pręguska też ;) obiecuję na tyle ile będzie to możliwe odwiedzać chłopaków i fotki robić i smakołyki podrzucać ... póki co nie będzie to super często, jednak jak tylko stan mojej Fionki się poprawi chłopaki normalnie się w nas zakochają :razz: Quote
ab-agnieszka Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 fioneczka napisał(a):eeeeeeeee zakochać się fajna rzecz i będą mieli kogo wspominać jak już swoich ludziów znajdą :) Swieta prawda:evil_lol::loveu: Quote
fioneczka Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 ab-agnieszka napisał(a):A ja mam nazieje ze do tego zakochania to nie dojdzie i chlopaki szybko do swoich nowych domkow trafia:evil_lol: eeeeeeeee zakochać się fajna rzecz i będą mieli kogo wspominać jak już swoich ludziów znajdą :) Quote
mariamc Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Dowiedziałam się jeszcze ,ze na te psy czekaja nowe kojce w Złotowie.Filia schroniska w Pile -Gładyszewo i Jędrzejewie. Właśnie w hotelu w Gładyszewie jest Napalm. Mogę napisac do Burmistrza Krajenki do natychmiastowe zabranie tych psów w trybie administracyjnym. Czy zrobi to PiSdZ? A Blady Kris to moje dziecko i przed jego występem w półfinale była malutka migaweczka z naszego Buczka. Jak był u nas TVN , to powiedzieli ,że pierwszy raz widzą w schronisku szczęśliwe psy:loveu: Quote
mariamc Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Wysłałam zdjęcia ,dwa razy wróciły:shake: Quote
J_aceKK Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Super akcja :multi::multi::multi::multi: Oby tylko jak najszybciej zlikwidowali te pseudoschroniska:mad: Quote
agaga21 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 mariamc napisał(a):Wysłałam zdjęcia ,dwa razy wróciły:shake: wysłałam ci na pw mój drugi adres, powinny na niego dojść bo przyjmuje większej pojemności maile Quote
fioneczka Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 mariamc napisał(a): A Blady Kris to moje dziecko i przed jego występem w półfinale była malutka migaweczka z naszego Buczka. Jak był u nas TVN , to powiedzieli ,że pierwszy raz widzą w schronisku szczęśliwe psy:loveu: Pamiętam mówiłaś wtedy że Krzysztof był pierwszym wolontariuszem w schronisku :) Pogratulować syna ... naprawdę świetny chłopak. A szczęśliwe psy ... jeżeli mają u swego boku TAKICH ludzi to im sie nie dziwie Quote
agata51 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Przyłączam się do gratulacji. I bardzo, bardzo się cieszę z udanej akcji. Trzymaj się piesku! Dziewczyny, błagam, zmiencie mu imię! Może Nepal? Nawet podobnie, ale jakoś milej się kojarzy! Pozdrawiam. Quote
Dana i Muszkieterowie Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='agata51']Przyłączam się do gratulacji. I bardzo, bardzo się cieszę z udanej akcji. Trzymaj się piesku! Dziewczyny, błagam, zmiencie mu imię! Może Nepal? Nawet podobnie, ale jakoś milej się kojarzy! Pozdrawiam. Ogromne wyrazy uznania dziewczyny ! :loveu::loveu: Mariamc jesteś wielka !;):loveu: Co do imienia , to Szczurosława pisała w pierwszym poście , że Napalm nazywa się ZEUS i mieszkał u kierowniczki schroniska w domu z dziećmi......:shake: Ma wobec tego imię ! Ale ....... ludzie tacy są...:angryy: A pies jest taki kochany...oby znalazł kochający domek !:loveu: Quote
JaMajka Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 jeeeju ale superrr że wam sie udało :) mały off :evil_lol::oops:: mariamc- mogła byś przekazac Twojemu synowi że go kocham :D:D ten jego beeeeatbox, coś wspaniałego. gratuluje syna :) Quote
Szczurosława Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Jejku, jejku, ależ wieści! :multi: Tak, w ostatnim kojcu Torro, A Napalm ładnie reaguje na Zeusa, tylko jako Napalm figuruje w internecie Taaaa, tyle czasu był w schronisku i nie gryzł się z psami, a tu nagle taki przypadeczek...:cool1: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Czyli - może ZEUS - Napalm ? A domek potem - zdecyduje , to by pieskowi nie mieszało...;) A Ty Szczurosławo - nie wiedziałaś , że są przypadki - ROŻNE !:shake: Ale teraz , na szczęście dla piesa to już minęło ! :multi::loveu: Quote
Alicja Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='mariamc']Dziecko występowało w koszulce "Pokochaj psa lub kota ze schroniska" Nie umiem wstawiać zdjęć, umiem tylko na "normalnego" maila. W ostatnim wybiegu jest chyba Torro , jeśli dobrze go rozpoznałam masz fantastycznego syna .....szacunek dla Was :loveu: jaka mama taki syn ;) POślij fotki na alicja512@gmail.com Quote
andzia69 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='fioneczka']miriamc dziękujemy :loveu: ... masz olbrzymie serducho i spryciara z Ciebie czy Krzysztof (Blady Kris) to Twój syn ????? :-o bo ja i mój syn kibicowalismy mu ile sił i sms-ki też poszły ... jeżeli to ON to gratuluję - wspaniały chłopak i ma tu swoich fanów :razz: Mariamc ja też dziękuję!:loveu:za Napalmka:p:loveu: no i gratuluję sławnego syna! Był w szkole u mojej córki i oczywiście ona obowiązkowo była na jego występie:p Quote
Megi3 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Jesteście cioteczki wielkie:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
fioneczka Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Alicja']Zeusek zaczynasz nowe życie :multi: serducho kochane ależ mu pysia spaskudzili ... szkoda tych które tam zostały :( Quote
OLUTKA55 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 pycholek pogryziony zagoi sie gorzej z duszą ale jak trafi do dobrych ludzi wszystko sie ułozy wszystkiego dobrego piesku:loveu: Quote
ab-agnieszka Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 O jaki pycholek pogryziony. Juz przed nim tylko lepsze zycie. Quote
mariamc Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Jak się z nim żegnaliśmy ,tez mu powiedziałam ,że teraz zaczyna nowe życie:multi: W poniedziałek napiszę do PIW,że mimo zamknięcia przytuliska , nadal przebywają tam psy i poproszę o interwencję. Zadzwonię jeszcze do Złotowa ,do PIW , z naszego inspektoratu. I napiszę do Burmistrza o zabranie tych psów w trybie administracyjnym. Będzie dobrze, Teraz tylko trzymac kciuki aby szczęśliwie dojechał do hoteliku i aby starczyło nam kasy na utrzymywanie go tam aż znajdzie swój własny domek i odpowiedzialnych ludzi:lol: Quote
Asta17 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Super, że Zeus już bezpieczny:multi: Tylko naprawdę szkoda tych pozostałych psiaków:-(:-(:-( Quote
Recommended Posts