Szczurosława Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 mariamc napisał(a):Wróciłam, weszłam na wątek szok:shake: Poprosiłam o pomoc Straż dla Zwierząt z Trzcianki , p.Grzegorza Bielawskiego. Obiecał pomoc , sprawdzenia , wszystko i słowa nie dotrzymał.:-( Nigdy więcej nie poproszę nikogo o pomoc. Umówiłam się z kolegą i jestem w Wąsoszkach w czwartek rano. Dziewczyny ,błagam o przebaczenie ale nie mogłam wcześniej. Deklaruję wpłatę co miesiac 100pnl podajcie konto. konto przekleiłam juz do pierwszego postu, facet może nie chcieć go oddać, musicie się przygotować na taką okoliczność:-( Tu namiary na komunalke, w razie co powinni zmusić faceta do oddania Napalma: Komunalny Zakład Użyteczności Publicznej - Krajenka - Katalog Firm - Polish Yellow Pages Quote
mariamc Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 W tym stanie to lepiej aby Napalm trafił do hotelu. Odwiedzę komunalkę tez, my sobie poradzimy. Quote
mariamc Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Ile brakuje kasy,aby zabrać go natychmiast do hotelu? Quote
ab-agnieszka Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 wyglada na to ze na hotel juz uzbierane.Czekamy teraz na wszystkie przelewy. Quote
agata51 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 A hotel już macie? Przepraszam, nie miałam czasu przeczytać całego wątku. Quote
fioneczka Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 agata51 napisał(a):A hotel już macie? Przepraszam, nie miałam czasu przeczytać całego wątku. http://www.szkoladlapsow.com/ i będa odwiedzinki i zdjecia :) bo mam powiedzmy niedaleko :) edytowałam bo mi pierdoły wczesniej wyszły Quote
Alicja Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 [FONT=Arial]cioteczki .... jak dziękować :oops: teraz tylko wyciągnięcie psiaka ... [/FONT] Quote
nescca Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 A może zabrać go na dt lub hotelik.....i wtedy zbierac, byle tylko byl bezpieczny? Proponuje poproście o tekst Majgę..... ona tak pieknie pisze ,że łzy same sączą się z oczu.....Trzymam kciuki za Waszą akcje i za psiaka. Quote
agaga21 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 nescca napisał(a):A może zabrać go na dt lub hotelik.....i wtedy zbierac, byle tylko byl bezpieczny? Proponuje poproście o tekst Majgę..... ona tak pieknie pisze ,że łzy same sączą się z oczu.....Trzymam kciuki za Waszą akcje i za psiaka. nesca, pies jedzie do hotelu jeśli uda się go stamtąd wyrwać. Quote
nescca Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Sorry.......nie przebrnelam calego watku. A jaki jest problem z wyciagnieciem psiaka? Co stoi na przeszkodzie? Może bede mogla pomoc.... moje gg5481579 Quote
agaga21 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 agnieszka32, mariamc, dziękuję za deklaracje!!! :loveu: Quote
_Tosia_ Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 przelałam pieniążka kropla, ale mam nadzieję, że się przyda Quote
agaga21 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 andzia69 napisał(a):tylko jeszcze transport.....:-( ja się bardziej boję ze facet go nie odda, albo się wystraszy i go zlikwiduje... co robić? jak go wyrwać z tego piekła? Quote
sonikowa Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 agaga21 napisał(a):ja się bardziej boję ze facet go nie odda, albo się wystraszy i go zlikwiduje... To jest chyba poważne ryzyko. Że usunie psa, żeby zatrzeć ślady. Chyba trzeba jechać i już nie ustapić, nie pozwolić na jakies inne terminy itd. Tylko w razie kłopotów powiedzieć, że są zdjęcia, są świadkowie i jak psa nie odda to dopiero będa kłopoty.. Nesca ofiaruje pomoc, na pewno będzie wiedziała jak to zrobić, zadzwońcie :-) Quote
ab-agnieszka Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 AngelikaXD napisał(a):Pieniądze jeszcze potrzebne? Bo jeśli tak to postaram się wpłacić chociaż 10 zł :-( Na pierwszy miesiac hotelu mamy ale jesli mozesz cos przelac bedziemy bardzo wdzieczne bo transport na Sloask tez bedziemy musialy zaplacic. Dostalam przelew w wysokosci 40zl na nazwisko nowak miroslawa ale bez niku jesli to ktoras z cioteczek dogo prosze dac znac zeby nie bylo niejasnosci przy robieniu rozliczenia.:roll: Quote
agaga21 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 jestem z nescca w kontakcie, obiecała pomóc w miarę możliwości. czy ktoś z was zna dokładne namiary(adres) na ten schron? proszę na pw Quote
AngelikaXD Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Pieniądze jeszcze potrzebne? Bo jeśli tak to postaram się wpłacić chociaż 10 zł :-( Quote
Alicja Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 sonikowa napisał(a):To jest chyba poważne ryzyko. Że usunie psa, żeby zatrzeć ślady. Chyba trzeba jechać i już nie ustapić, nie pozwolić na jakies inne terminy itd. Tylko w razie kłopotów powiedzieć, że są zdjęcia, są świadkowie i jak psa nie odda to dopiero będa kłopoty.. Nesca ofiaruje pomoc, na pewno będzie wiedziała jak to zrobić, zadzwońcie :-) [FONT=Arial]koniecznie .... wejść i zabrać ...bo inaczej moze być cienko ...[/FONT] Quote
Asta17 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Podnoszę i zaznaczam. Jutro przeczytam dokładnie cały wątek. Czy jest jakiegoś allegro cegiełkowe bo mogłabym po znajomych porozsyłać...Czyli Napalm pojdzie do tego samego hotelu co Roki? Quote
ab-agnieszka Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Asta17 napisał(a):Podnoszę i zaznaczam. Jutro przeczytam dokładnie cały wątek. Czy jest jakiegoś allegro cegiełkowe bo mogłabym po znajomych porozsyłać...Czyli Napalm pojdzie do tego samego hotelu co Roki? Tak Aniu. Czy Ty pojedziesz ze mna? Quote
fioneczka Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 agaga21 napisał(a):czy ktoś z was zna dokładne namiary(adres) na ten schron? proszę na pw tak naprawde to ja tu czegoś nie rozumiem ... watek założyła Szczurosława, pomogłyście w znalezieniu kasy, ludzi do deklaracji ... a nie macie z nią kontaktu ??? czy Szczurosława nie może dokładnie określić gdzie znajduje się pies ??? Qrcze czy walczymy z wiatrakami bo jakiś stary dziad nie będzie chciał wydać psa ??? podobno te "resztki przytuliska" podlegajapod schron z Piły ... kontaktować się z kierownikiem w sprawie adopcji. Przeciez powinien być zainteresowany wydaniem "niepotrzebnego kundla" do adopcji - jedna morda do wyżywienia mniej ??? qrcze o co tu chodzi ??? są różne instytucje ... nagłośnić sprawę!!! tylko wówczas potrzebne błyskawiczne działanie żeby Napalmowi krzywdy nie zrobili. Jest przecież Towarzystwo opieki nad zwierzętami, policja i inne takie i co oni nic nie mogą ??? Qrcze mieszkam na takim zad... ze osobiście pomóc nie jestem w stanie. Ale przestańmy gdybać ... trzeba stałego kontaktu ze Szczurosławą bo ona "jest w temacie" Quote
Asta17 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 To miałby być piątek...do 13 mam lekcje, ale jak ubłagam mamę to może będę mogła się zwolnić. I jakby miał ten transport wyglądać? Quote
fioneczka Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 agaga21 napisał(a):szczurosława chyba się troszkę wycofała...chyba dlatego ze teraz jest w bydgoszczy.napisałam jej pw z pytaniem o adres schronu, jak się pojawi na dogo to mam nadzieję że mi napisze...i że chociaż z daleka pomoże, nakieruje nas na właściwe tory, powie co i jak... nie no dalej nie rozumiem ... organizacja akcji wyciągania Napalma ale nie wiadomo skąd ... czy Szczurosława nie zostawiła Wam numeru do siebie??? jutro środa a do piatku rzut beretem ... jak się Szczurosława nie zaloguje na dogo to nawet próby zabrania psa nie będzie a później z transportem będzie problem i z miejscem w hotelu itd ... extra Quote
Recommended Posts