Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

fioneczka napisał(a):
o qrcze ten hotelik jest ok 30 km ode mnie :-o

mogłabym odwiedzać Napalma w weekendy i fotki dla Was robić :)

kochana, to by było cudownie jakbys go odwiedzała!:loveu:

• Replies 959
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale z tego co odladnełam na stronie to hotel jest w okolicach Bogatyni i Zgorzelca a nie na slasku .Szkoda psa jest naprawde piekny i ma takie madre oczy.A takie podłe osoby w roli opiekunow,wychodzi na to ze to oboz koncentracyjny a nie przytulisko, nie mozna tego tak zostawic:mad:

Posted

OLUTKA55 napisał(a):
ale z tego co odladnełam na stronie to hotel jest w okolicach Bogatyni i Zgorzelca a nie na slasku .Szkoda psa jest naprawde piekny i ma takie madre oczy.A takie podłe osoby w roli opiekunow,wychodzi na to ze to oboz koncentracyjny a nie przytulisko, nie mozna tego tak zostawic:mad:

tak, ale ze śląska ab-agnieszka jedzie do hotelu zawieźć psa.
tak więc potrzebny jest tez transport z okolic bydgoszczy do gliwic lub rudy sląskiej

Posted

andzia69 napisał(a):
ja jednorazowo dam 100 zł...nie wiem jak potem...bo sobie za dużo na głowę wzięłam...

dziękuję!
jednorazowe wpłaty też są na wagę złota bo pewnie początek jest najtrudniejszy!

Posted

[FONT=Arial]Dziewczyny jestem na posterunku ...puki co naprawde pieniążków nie dam rady ale jak tylko coś się odwróci ...czekamy na decyzję ZUS i Sąd Pracy ... to choćby po troszku dołożę [/FONT]

Posted

Przed chwilą się dowiedziałam, że jeden z moich podopiecznych opuszcza dziś hotelik u wiosny i jedzie do domku. :multi: Wobec tego Timowe 50zł (miesięcznie) przerzucam na Napalma. Matko, czy on musi się tak nazywać?

Posted

agata51 napisał(a):
Przed chwilą się dowiedziałam, że jeden z moich podopiecznych opuszcza dziś hotelik u wiosny i jedzie do domku. :multi: Wobec tego Timowe 50zł (miesięcznie) przerzucam na Napalma. Matko, czy on musi się tak nazywać?

agatko! :loveu: super, dziękuję!

Posted

_Tosia_ napisał(a):
jezu... to potwierdzone??

tak pisały dziewczyny, które są tam na miejscu:-( zresztą wystarczy popatrzec na zdjęcia .
podejrzewam ze będzie mu potrzebna resocjalizacja. na szczęście hotel do którego chcemy go wysłac jest prowadzony przez szkoleniowca ( i chyba hodowcę bullterierów)

Posted

Wróciłam, weszłam na wątek szok:shake:

Poprosiłam o pomoc Straż dla Zwierząt z Trzcianki , p.Grzegorza Bielawskiego.

Obiecał pomoc , sprawdzenia , wszystko i słowa nie dotrzymał.:-(

Nigdy więcej nie poproszę nikogo o pomoc.

Umówiłam się z kolegą i jestem w Wąsoszkach w czwartek rano.

Dziewczyny ,błagam o przebaczenie ale nie mogłam wcześniej.

Deklaruję wpłatę co miesiac 100pnl podajcie konto.