Szczurosława Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 andzia69 napisał(a):ja p...e:angryy:...jeśli tego psa sie szybko stamtąd nie wyciągnie to niedługo nie będzie co wyciagać:-( Nie ma dokąd i za co wyciągać :-( On się bezproblemu dogada z sukami, uległe psy tez teraz powinny przejść, ale nie wiem czy facet nie niszczy mu trwale psychiki.... Quote
Alicja Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:o dżisys .......... [/FONT] Quote
ab-agnieszka Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Agaga21 myslalam o tym co napisalas mi na PW. Mysle ze jesli uda nam sie znalesc domek dla Rokiegodosc szybko to w zamian za niego bedziemy mogly sprobowac ulokowac Napalma w hotelu. W piatek jak bede w Bogatyni to porozmawiam z panem Markiem moze cos wymyslimy. Masakra szkoda mi go strasznie. Quote
agaga21 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 ab-agnieszka napisał(a):Agaga21 myslalam o tym co napisalas mi na PW. Mysle ze jesli uda nam sie znalesc domek dla Rokiegodosc szybko to w zamian za niego bedziemy mogly sprobowac ulokowac Napalma w hotelu. W piatek jak bede w Bogatyni to porozmawiam z panem Markiem moze cos wymyslimy. Masakra szkoda mi go strasznie. dzięki aga, ja nie mogę o nim przestać myśleć...i teraz jeszcze widzimy co się musiało z nim dziać ostatnio...tragedia!!!ponoć ona ma zagryzać "niepotrzebne" psy w tym schronie:placz::placz::placz: trzeba go zabrać jak najszybciej...wiem ze z rokim jest juz postanowione ale szczerze mówiąc to miałam cichą nadzieję ze wciśniemy napalma w kolejkę przed rokim....roki w miarę bezpieczny...ale rozumiem i i tak dziękuję ze tu zajrzałaś i że się przejęłaś...:placz::placz::placz: Quote
doddy Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Biedny ten pies... Wygląda koszmarnie teraz... Aż się płakać chce jak się patrzy na pierwsze zdjęcia i teraźniejsze... metamorfoza... Jeśli zdecydujecie się mu pomóc to jak najbardziej dorzucam się finansowo na bidulka. Strasznie go szkoda, po raz że siedzi już tyle w schronisku, po dwa... że ciężko to schronisko nazwać azylem. :-( Quote
agnieszka32 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Ja też pomogę ... :-( To straszne, taki był piękny psiak :shake::placz: Quote
ab-agnieszka Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 agaga21 napisał(a):dzięki aga, ja nie mogę o nim przestać myśleć...i teraz jeszcze widzimy co się musiało z nim dziać ostatnio...tragedia!!!ponoć ona ma zagryzać "niepotrzebne" psy w tym schronie:placz::placz::placz: trzeba go zabrać jak najszybciej...wiem ze z rokim jest juz postanowione ale szczerze mówiąc to miałam cichą nadzieję ze wciśniemy napalma w kolejkę przed rokim....roki w miarę bezpieczny...ale rozumiem i i tak dziękuję ze tu zajrzałaś i że się przejęłaś...:placz::placz::placz: aGAGA21 ja musze porozmawiac z panem Markirm nie wiem jak u niego z miejscami zadzwonie do niego jutro i zobaczymy co on powie. Quote
agaga21 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 ab-agnieszka napisał(a):aGAGA21 ja musze porozmawiac z panem Markirm nie wiem jak u niego z miejscami zadzwonie do niego jutro i zobaczymy co on powie. dziękuję, kochana jesteś...będę czekała na wieści...już będę myślała z czego by mu bazarek zrobić. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Nie chce się wtrącac -bo to bardziej gdyby cos odbije sie na Szczurosławie, która tam jeżdzi...ale ja bym tego tak nie zostawiła i napisała skarge do Urzedu miasta Karajenki!!!!To nie jest schronisko z 60 psami czy więcej, ale małe przytulisko, które gdyby miasto przycisnąc moze dałoby rade doprowadzic do jakiegos stanu normalności....a jak to niech to zamkna -przynajmniej psy nie będa zagryzane:shake: Przeciez Napalm wygląda strasznie- co tam sie musiało dziać:angryy::angryy: Quote
agaga21 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 słuchajcie, właśnie rozmawiałam z ab-agnieszka i mamy miejsce dla napalma w hotelu, w którym jest ajsi!!!chłopak byłby pod nadzorem szkoleniowca. koszt hotelu to 400zł i trzeba by go do piątku przetransportować na ślkąsk, a z tamtąd aga zawiezie go razem z rokim do hotelu...tylko musimy jeszcze zebrać deklaracje finansowe...bardzo proszę o pomoc w rozsyłaniu na pw do użytkowników, ciotek astowych, znajomych prośby o deklaracje dla napalma-nawet po 10 zł!!! musimy się bardzo pospieszyć bo do piątku mało czasu. szczurosława, myśl jak go z tamtąd wyrwać i trzeba ten transport do katowic wykombinować!! Quote
agaga21 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 proszę rozsyłajcie wiadomość o napalmie np. tego typu: BŁAGAMY O SZYBKĄ POMOC, MAMY 3 DNI BARDZO PROSZĘ POMÓŻ NAM WYCIĄGNĄĆ NAPALMA Z KOSZMARU, GDZIE SŁUŻY DO BARDZO ZŁYCH CELÓW...MAMY DLA NIEGO MIEJSCE W HOTELIKU, BRAKUJE PIENIĘDZY...CHOĆBY 10 ZŁ POMOŻE NAM URATOWAĆ NAPALMA, KTÓRY BYŁ ŚWIETNYM PSEM, WYCHOWANYM Z DZIEĆMI, TOLERUJĄCYM ZWIERZAKI A TERAZ ROBIĄ Z NIEGO ZABÓJCĘ!!! to jego wątek: http://www.dogomania.pl/forum/f28/okolice-pily-google-page-rankingegusek-ast-napalm-poraniony-w-schronisku-pilnie-dt-zdjecia-str23-122596/index23.html Quote
fioneczka Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 :-( co oni z nim zrobili :-(:-(:-( jak ludzie zajmujący sie takimi miejscami jak schrony, przytuliska mogą robić coś takiego .... dlaczego to robią !!!!!!! przecież sam z kojca nie wyszedł ... czy nie ma mozliwości zgłoszenia gdzieś tej sprawy ... przecież w tym piekle jest nie tylko Napalm ... jest wiele innych psiaków !!! Quote
ab-agnieszka Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 zuzlikowa napisał(a):Dołożę swój grosik- 10zł, ale nie wiem czy b ędę mogła systematycznie wpłacać:shake: Zaznaczyłam sobie i postaram się! Proszę o nr konta na pw! dzieki sliczne nr konta wyslany Quote
zuzlikowa Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Dołożę swój grosik- 10zł, ale nie wiem czy b ędę mogła systematycznie wpłacać:shake: Zaznaczyłam sobie i postaram się! Proszę o nr konta na pw! Quote
agaga21 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 słuchajcie, czy mógłby mi ktos podać na pw numer do szczurosławy? bardzo dziękuję za deklaracje, proszę rozsyłajcie informacje o napalmie do innych, bo ciągle mało tych deklaracji zeby go wyciągnąć!!! Quote
fioneczka Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 może allegro cegiełkowe ??? jego historia i zdjęcia z października i teraz doddy i agnieszka32 deklarowały pomoc Quote
ab-agnieszka Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Cioteczki to hotel gdzie chcemy go zabrac. [url=http://www.szkoladlapsow.com/]Szko Quote
agaga21 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 fioneczka napisał(a):może allegro cegiełkowe ??? jego historia i zdjęcia z października i teraz doddy i agnieszka32 deklarowały pomoc fioneczko, to świetny pomysł, na pewno zrobimy też cegiełki ale musimy zebrać więcej deklaracji stałych, bo na cegiełkach nie można bazoiwać.czasem się nie sprzedają, mogą być zeby dozbierać jakąś kwotę ale tu potrzebne są stałe konkretne deklaracje. DEKLARACJE jak na razie mamy: zuzlikowa -10 zł jednorazowo ada-jeje -150zł jednorazowo na transport lub kastrację andzia69 -100zł jednorazowo anonimowa astociotka -150 jednorazowo ta sama anonimowa astociotka 50 zł miesięcznie doddy -30 zł miesięcznie agata51 -50 zł miesięcznie mariamc -100 zł miesięcznie agnieszka32 -50 zł miesięcznie alicja -10zł miesięcznie J_aceKK -20-30 zł miesięcznie mało tych deklaracji!:placz: potem będzie ode mnie megabazarek filmowy i na pewno cegiełki zrobimy. proszę, pomóżmy mu!!! dziękuję wszystkim którzy jakoś chcą pomóc, każda złotówka się liczy!!! proszę o deklaracje miesięczne, choćby najmniejsze! Quote
Ada-jeje Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Dziewczyny wyciagajcie psa, zawsze jakis grosz tez dorzucimy. Quote
fioneczka Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 o qrcze ten hotelik jest ok 30 km ode mnie :-o mogłabym odwiedzać Napalma w weekendy i fotki dla Was robić :) Quote
sonikowa Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Na pewno uzbieracie deklaracje, a psa trzeba wyciagac.. Macie juz transport? To kawal drogi... Quote
agaga21 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 sonikowa napisał(a):Na pewno uzbieracie deklaracje, a psa trzeba wyciagac.. Macie juz transport? To kawal drogi... nie mamy transportu z bydgoszczy na śląsk...ze śląska mamy ale w najbliższy piątek-ab-agnieszka go zawiezie razem z rokim do hotelu. proszę, piszcie konkretne deklaracje, musimy wiedzieć ile mamy, ile potrzeba! Quote
fioneczka Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 agaga21 napisał(a):kochana, to by było cudownie jakbys go odwiedzała!:loveu: postaram się ile sił ... a mój mąż :loveu: robi ładne fotki :razz: i wstyd mi :oops::oops::oops: że nie wiedziałam że Ajsi jest tutaj...zagladałam na jej watek czasem...ale tylko czasem :oops::oops::oops: jak Aga będzie w tych stronach to na bank przez moją wichurę będzie jechała ... może na kawkę wdepnie :razz: serdecznie zapraszam Quote
Recommended Posts