najdekanna Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Tak cioteczki. Bzdzinka ( dzisiaj nazwany bo wali z grubej rurki) ma sie świetnie. Psinka ma apetyt ale tylko na to co Panico i pańcia jedzą, karmy ma w nosie i puszki( chyba że pokazałabym że jem ) A najlepiej smakują ciasteczka pancia te ulubione z czekoladą. Zabić by sie za nie dał gadzina. Dzisiaj akcja przy zamrażarce była . Co tampancia chowa ciekawego? mało se nosa nie przymroził tak sie pchał. A jak dałam mu powąchać mrożonke to zaczoł latać po chałupie jakby go diabeł ganiał:evil_lol: a JA ZA NIM ! Z tą mrożonką! CUDA sie działy psisko ześwirowało. Zabawe se znalazł. Koniec końców ja z językiem na brodzie obiad gotowałam a ten zadowolony czekał aż mu pierożek spadnie na podłoge. Asysten kucharza kurza morda. Fote z pod okna wyniesiony bo pies strajk zrobił jak mu pufe zabraliśmy. Woli sie gniezdzić z dupskiem na małym metrażu. A tak ogólnie to szwy sie zagoiły , słucha sie , od nogi nie odstępuje i łazi jak cień za Krzyśkiem. CUDO nie pies. Zaślinione buziaki od Ziutka dla wszystkich cioteczek.:loveu: Quote
zuzlikowa Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 hihi...no i masz...znowu się uśmiałam!Cwaniak jeden...wie co dobre...no może z wyjątkiem tej zmarzliny:evil_lol: Quote
Sabina02 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Ale sie Zeuskowi super domek trafil!!!! :loveu: Az sie znowu poplakalam ze wzruszenia! :oops: :lol: Quote
ab-agnieszka Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Ale kochany psiak. Bardzo sie ciesze ze tak u Was sie idealnie zaklimatyzowal i wie ze ma swoja rodzinke. Buziaki dla Was :loveu: Quote
agaga21 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 kochana psina pewnie nie może się nacieszyć swoim domem i rodziną. Quote
Alicja Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 no to supcio trafiło Nasze Kochane Słoneczko ;) Quote
ania z poznania Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Zeusek jest słodki chłopak ;), kupiłam dla niego na podróż suchą karmę i smakołyki z wołowiny, na wszystko to (no i na pasztet) pokręcił nosem, ale jak znalazł papierek po Dumle to nie mógł się od niego oderwać! Quote
Alicja Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 ania z poznania napisał(a):Zeusek jest słodki chłopak ;), kupiłam dla niego na podróż suchą karmę i smakołyki z wołowiny, na wszystko to (no i na pasztet) pokręcił nosem, ale jak znalazł papierek po Dumle to nie mógł się od niego oderwać! :roflt: :roflt: :roflt: Quote
fioneczka Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 no więc ... Ziutek ma się świetnie zaakceptował koty które spaceruja juz normalnie a nie po dachach i drzewach :evil_lol: skumplował sie z psiakiem który jest przy budzie na terenie posesji (to psiak kogoś z rodziny) ... nawet razem biegają chłopaki jedyny problem że nie akceptuje małego psiaka który także tam mieszka ... ale unika się spotkań i jest ok ... Ziutek nie może się z nim dogadać chyba dlatego ze ta mała pchełka ciągle dobiega do niego szczekając tak jakby prowokował ogólnie śliczności nasze zapomniało już o tym że było źle - teraz ma kochającą rodzinę i wiedzie mu sie super mam kilka zdjęc w telefonie - wrzucę Wam tutaj jak wrócę z pracy Quote
chita Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 wspaniale sie czyta takie posty, skoro Zeusek szczesliwy to sie chyba nikt nie obrazi :oops:Calusek ma troszke podobną sytuacje i potrzebuje pomocy by naprawic to co zniszczyli ludzie.... http://www.dogomania.pl/forum/f28/calus-dog-kanaryjski-ast-hotel-eutanazja-inne-pomysly-133757/ Quote
chita Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 astoperek??:evil_lol::evil_lol::evil_lol: jest cudowny i wkoncu ma cudowne zycie:multi: Quote
agaga21 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 tym bardziej że to nasz ulubieniec:loveu::loveu::loveu: Quote
ab-agnieszka Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Czekamy na kolejne zdjecia. My bardzo lubimy ogladac duzo fotek:loveu: Quote
fioneczka Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 rozmawiałam właśnie z Anią byli z Ziutkiem u veta jakiś czas temu bo Ania zobaczła kawałek nitki na jego jajcorach i co sie okazało ... pier ... vet wyciął klejnoty i zszył zwykłą nicią którą trzeba było usunąć a nie rozpuszczalną tak jak mówił ... efektem tego Ziutek trafił na stół i pod narkozą usunięta została nić ... lepiej zeby pan vet nie wpadł w rece Krzyska, ukochanego Pana Ziuteczka, bo też będzie miał szyte jajka :evil_lol: poza tym jest ok no może z małym wyjatkiem - ukochany Pan pojechał w delegację i Ziutek próbuje zostać prawdziwym facetem w domu :evil_lol: co chce ma być juz i teraz bo jak nie to ze złości rzuca sie i zaczyna demolować meble ale Ania mówi że daje sobie radę z bandziorkiem na dzieci krzyczeć nie wolno bo Ziutuś staje i patrzy jakby chciał powiedzieć UWAŻAJ bo ci sie zaraz oberwie to tyle mam obiecane zdjecia .... ale trzeba poczekać EDIT co ja napisałam na jajcorach ... przeciez tam jajcorów niet :diabloti: Quote
zuzlikowa Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 No i pan wet powinien zostać bez tego co tak nieudolnie pozszywał Zeuskowi:angryy:.... Ziutula...hamuj! W domu szefuje Pani...na,ale na dzieci nie ma co krzyczeć...lepiej zrobić szlaban:evil_lol:...Ziutek się ucieszy:multi:...z towarzystwa! Quote
zuzlikowa Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 A ta focia mnie zachwyciła...:loveu: ...jeszcze bym kciała:oops: Quote
zuzlikowa Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 No to ci piękny kawał chłopa! Ej,ty...Ziuteńku...tyś chop,ale Pani jest Pani i nie podskakuj! Ale i tak buziola w ten nochal!:loveu: Quote
fioneczka Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 no tak cioteczka zuzlikowa odwiedziła Ziutka a reszta ciotek co ? w nosie mają skarba ? :eviltong: Quote
zuzlikowa Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 No bo ciotki tego jeszcze nie widziały...to niech żałują...sama se znów pooglądam!...cały ci on móóóóóóój...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts