mariamc Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Jak już weszłam w Asty, to już ich nie zostawię;) U Krzyczkowiaków pożar tylko się tli, moja wpłata też przechodzi na Rokiego. Quote
agaga21 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 mariamc napisał(a):Jak już weszłam w Asty, to już ich nie zostawię;) U Krzyczkowiaków pożar tylko się tli, moja wpłata też przechodzi na Rokiego. :loveu::loveu::multi::multi: dziękujemy!!!! Quote
ab-agnieszka Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 A wiec Napalm jedzie w niedziele do domku:multi::multi::multi: Cioteczki kochane potrzebny mi jest wzor umowy adopcyjnej. Ba ja jestem opiekunem Napalma wiec umowa adopcyjna musi byc spisana miedzy mna a Ania. Quote
zuzlikowa Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 [quote name='ab-agnieszka']A wiec Napalm jedzie w niedziele do domku:multi::multi::multi: Cioteczki kochane potrzebny mi jest wzor umowy adopcyjnej. Ba ja jestem opiekunem Napalma wiec umowa adopcyjna musi byc spisana miedzy mna a Ania. Właśnie tak...do domku...swojego domku!!! Szczęśliwego życia!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
fioneczka Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Bardzo proszę http://www.dogomania.pl/forum/6201369-post109.html http://www.dogomania.pl/forum/3524336-post80.html http://www.dogomania.pl/forum/2586782-post1.html moze umowa na wzór którejś z tych ? Quote
agaga21 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 ja już się cieszę ale po cichu...będę się głośno cieszyć w niedzielę, poniedziałek-po pierwszych dobrych wiadomościach z nowego domu:eviltong: Quote
agaga21 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 ab-agnieszka, właśnie poszedł do ciebie przelew na kwotę 237 zł:multi:!!!!! z bazarku filmowego dla pręgusów. miało być 215 zł ale dzięki hojnym wpłatom kochanych cioteczek :loveu::loveu::loveu:mamy aż 237zł!:multi::multi::multi: bardzo dziękuję wszystkim ciotkom które brały udział w bazarku!!! Quote
fioneczka Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 ciekawe jak nasze serduszko kochane jak byłam u dzieciaków w sobotę to mówiłam mu że do domku pojedzie ... nie wie tylko że już w niedzielę Quote
najdekanna Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Fioneczko, kotku . Zadzwoń do Anusi bo w tym rozgardiaszu przepiłam gdzieś twój numer:shake:. A przeciesz musimy sie umówić co do niedzieli. Quote
ab-agnieszka Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Napalm juz po zabiegu:multi: Ma tak silne serduszko ze trzebabylo go dwa razy usypiac. Teraz spi i jest w drodze do hotelu. Quote
agaga21 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 super, teraz tylko przeprowadzka mu została!!!!!:lol::lol::lol: Quote
fioneczka Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 chłopinka bez jajek została a cioteczki sie cieszą ... ale jesteście ... wszystko mu powiem :mad: Quote
zuzlikowa Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 fioneczka napisał(a):chłopinka bez jajek została a cioteczki sie cieszą ... ale jesteście ... wszystko mu powiem :mad: ...a cieszą ...cieszą, a cioteczka fioneczka nie mniej...tylko pożartować se lubią:evil_lol:... Chłopczyczek bezpieczniejszy,to i poskakać se można:multi::multi::multi: Quote
ab-agnieszka Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Jutro wielki dzien dla Napalma. Juz nie moge sie doczekac. Quote
Alicja Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 :multi: supcio że już po i teraz tylko spotkanko z Rodzinką :multi: mam nadzieję , ze domeczek już przygotowany na Domowniczka :loveu::loveu::loveu: wrzuciłam dyszke z dopiskiem Alicja Roki -Napalm ;) Quote
fioneczka Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 a jutro wielki dzień ... strasznie się denerwuję ... Ania z rodzina będą tutaj ok 12.30 czyli chwilę po pierwszej będziemy u dzieciaków ciekawe jak przebiegnie spotkanie ... mam nadzieję ze do domu pojadą razem Quote
Alicja Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 fioneczka napisał(a):a jutro wielki dzień ... strasznie się denerwuję ... Ania z rodzina będą tutaj ok 12.30 czyli chwilę po pierwszej będziemy u dzieciaków ciekawe jak przebiegnie spotkanie ... mam nadzieję ze do domu pojadą razem .............................................. :kciuki: Quote
mariamc Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Trzymam kciuki z nadzieją,że Napalm-Zeusek znalazł już swoje miejsce na ziemi:multi: Quote
agaga21 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 ojej, to już dziś!!! mam nadzieje że cała rodzinka zakocha się w napalmie od pierwszego wejrzenia a on w rodzinie!!! Quote
Alicja Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 czy to JUŻ :razz::razz: ?????????........................................... :kciuki: Quote
Alicja Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 [quote name='agaga21']a o której godzinie ma być spotkanie? :splat: ..... o 12.30 ...a ja myślałam , że 11.30 :oops: Quote
Recommended Posts