agaga21 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 sonikowa, pewnie to seminarium będzie bardzo ciekawe może i w skrócie napiszesz nam potem co ciekawego się dowiedziałaś jeśli zechcesz. mam jednak nadzieję ze napalm jest w dobrych rękach profesjonalisty który się nim zajmie(pan z hotelu jest szkoleniowcem i bullki hoduje)i że nad nim popracuje...no i ze do maja to napalm-zeus będzie juz mieszkał w nowym-super-domku!:evil_lol: Quote
Alicja Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Ryjek się zagoi a tymczasem śpi jak w komnatach :loveu: o tym seminarium to potem chętnie poczytamy Quote
sonikowa Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 agaga21 napisał(a):mam jednak nadzieję ze napalm jest w dobrych rękach profesjonalisty który się nim zajmie(pan z hotelu jest szkoleniowcem i bullki hoduje)i że nad nim popracuje...no i ze do maja to napalm-zeus będzie juz mieszkał w nowym-super-domku!:evil_lol: Dokładnie tak :loveu: Z tego co na razie piszecie nie wynika aby pies był agresywny w jakiś niekontrolowany czy niebezpieczny sposób. Wręcz przeciwnie. A jeśli nawet coś się stało w schronie, to wiadomo, że to zupełnie inny świat. Nawet nie wiecie jak się cieszę, że Zeusek trafił w dobre ciepłe miejsce :loveu: Oby niedługo do domku, prawdziwego i mądrego. A mnie się chyba Napalm bardziej podoba, niż Zeus ;) Quote
agaga21 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='sonikowa'] A mnie się chyba Napalm bardziej podoba, niż Zeus ;) mi też i dla mnie on chyba zawsze będzie napalm!:evil_lol: Quote
agata51 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='agaga21']mi też i dla mnie on chyba zawsze będzie napalm!:evil_lol: Eksplozje bomb napalmowych w jednym z ośrodków Vietcongu położonym na południe od Sajgonu, 1965 A ja jakoś nie wolę. Zwłaszcza jak jego pychol widzę cały w bliznach. Dlatego proponowałam imię Nepal. Brzmi podobnie, krajobrazowo bardziej przyjazny, a i zniechęcić do palenia papierosów może. :lol: Quote
sonikowa Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 NEPAL, NEPAL! Swietnie imię, lepsze i od Zeusa i od Napalma (ten Napalm to taki nie na serio przecież był ;-)) Quote
agaga21 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='agata51'] imię Nepal. Brzmi podobnie, krajobrazowo bardziej przyjazny, a i zniechęcić do palenia papierosów może. :lol: :roflt::roflt::roflt: nie ma już się co spierać o to imię, nowy właściciel i tak sam zdecyduje;) niech go nawet nazwie pikuś-byle by go kochał i wynagrodził mu wszystko co przeżył! Quote
zuzlikowa Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='agaga21']:roflt::roflt::roflt: nie ma już się co spierać o to imię, nowy właściciel i tak sam zdecyduje;) niech go nawet nazwie pikuś-byle by go kochał i wynagrodził mu wszystko co przeżył! Dokładnie! Ma pokochać ...tego psiaka,a nie wyimaginowane wyobrażenie!Jak pokocha, nie da skrzywdzić i wszystko wynagrodzi,choć i wybaczać by musiał! A imię wtedy rzecz drugoplanowa. :eviltong:...ale Napalm mi nie leży! Nepal, by mi spasował(:oops:muszę,rzucać...) Quote
andzia69 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 dziewczyny...ja po prosbie... zagladajcie do krotoszyńskich pręgusków...tam tak pusto...a one takie smutne:-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/jak-nie-znajdzie-domu-uspia-go-131025/index3.html http://www.dogomania.pl/forum/f28/hektor-piekny-amstafa-bez-domu-bez-szans-132015/ Quote
agaga21 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='andzia69']dziewczyny...ja po prosbie... zagladajcie do krotoszyńskich pręgusków...tam tak pusto...a one takie smutne:-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/jak-nie-znajdzie-domu-uspia-go-131025/index3.html http://www.dogomania.pl/forum/f28/hektor-piekny-amstafa-bez-domu-bez-szans-132015/ ja do nich zaglądam...rzeczywiście smutno u nich:-(:shake: Quote
fioneczka Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 byłam dzisiaj po obiecany worek karmy ... mam pojechać jutro bo dzisiaj nie było właścicielki :shake: skontaktował się dzisiaj ze mną redaktor www.e-Bogatynia.pl prosi o pomoc w napisaniu artykułu o Zeusie ... chce pokazać ludziom jego historię powiedziałam, że najpierw muszę pogadać z Wami no i Panem Markiem czy wyrazicie zgodę ... wspomniał, że lokalna telewizja mogłaby nakręcić materiał o nim i "podać" do wrocławskiej ... jednak nie wiem co Wy na to, czy jest to teraz wskazane w sobotę będę u chłopaków, dobrze że nie trzeba było jechać dzisiaj czy jutro z kołnierzem dla Rokiego bo nie dałabym rady ... odebrałam dzisiaj syna z zimowiska ... wcześniejszy odbiór, skręcony staw kolanowy, punkcja, 6 kg gipsu ;) Quote
Alicja Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Współczuję synkowi kontuzji :cool1: nic przyjemnego ...co do artykułu ... trzeba poczekać na cioteczki jutro będą pieniążki :oops: Quote
ab-agnieszka Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Stan finansowy: Zuzlikowa-10zl anonimowa astciotka-150zl Agata51-50zl Tosia-35zl Pani Nowak z NK-40zl J_acek-30zl agnieszka32-50zl doddy-30zl Muller Alicja 30zl dostalam taki przelew w tytule amstaff pittbul Andzia69-100zl Paola06-15zl = 540 zl Wydatki Ani z poznania zaplacilam 130zl za kaganiec smycz i obroze. Jak tylko znajde paragon to go zeskanuje i wstawie na watek poniewaz Ania mi go dala ale nie wiem gdzie go schowalam:oops: Mialam dokumenty od trzech psiakow i mi sie zapodzial ale napewno sie znajdzie. Za hotel zaplacilam 400zl. Napalm jest podciagniety pod przedluzenie umowy Ajsi zamiast Rokiego a Roki zamiast Napalma blad wyniknal tylko i wylacznie z zamieszania.Na umowie jest napisana kwota 10 zl poniewaz umowa nie mogla odbyc sie bez kwoty. Ajsi miala oplacony hotel na marzec ale ze znalazla domek to Roki wskoczyl na jej miejsce. Napalm mial miec podpisana osobna umowe ale nam sie pomieszalo. Oczywiscie tych 10zl nie musialam placic. Przywiozlam dwa psy do hotelu jeden ma oplacony hotel a za drugiego musialam zaplacic w sumie 400zl. Tlumacze sie zeby wszystko bylo jasne a skan umow zaraz wstawie na watek Quote
agaga21 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 dowydatków jeszcze twoje paliwo dochodzi i nie wiem czy mariamc nie poniosła większych kosztów niz jej deklarowane 100zł(mariamc, pisałam o tym do ciebie na pw ale nie odpisałas więc nie wiem) Quote
ab-agnieszka Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='agaga21']dowydatków jeszcze twoje paliwo dochodzi i nie wiem czy mariamc nie poniosła większych kosztów niz jej deklarowane 100zł(mariamc, pisałam o tym do ciebie na pw ale nie odpisałas więc nie wiem) Agata bo ja nie wiem jakie koszty poniosla mariamc. Quote
mariamc Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Pisałam do Agaga21,nie musicie zwracać mi za podróż . To za nowe życie Zeusa :razz: Deklarową 100 wpłacę na koniec marca ,teraz musiałam wpłacić na moje ukochane Krzyczki, bo tam mamy dramat:-( Quote
agaga21 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 mariamc napisał(a):Pisałam do Agaga21,nie musicie zwracać mi za podróż . To za nowe życie Zeusa :razz: dziękujemy bardzo:loveu: ale ja od ciebie nie dostałam ani pw ani maila...dlatego nie wiedziałam. Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='fioneczka']byłam dzisiaj po obiecany worek karmy ... mam pojechać jutro bo dzisiaj nie było właścicielki :shake: skontaktował się dzisiaj ze mną redaktor www.e-Bogatynia.pl prosi o pomoc w napisaniu artykułu o Zeusie ... chce pokazać ludziom jego historię powiedziałam, że najpierw muszę pogadać z Wami no i Panem Markiem czy wyrazicie zgodę ... wspomniał, że lokalna telewizja mogłaby nakręcić materiał o nim i "podać" do wrocławskiej ... jednak nie wiem co Wy na to, czy jest to teraz wskazane w sobotę będę u chłopaków, dobrze że nie trzeba było jechać dzisiaj czy jutro z kołnierzem dla Rokiego bo nie dałabym rady ... odebrałam dzisiaj syna z zimowiska ... wcześniejszy odbiór, skręcony staw kolanowy, punkcja, 6 kg gipsu ;) Współczuję synowi ! Gips to nic fajnego coś o tym wiem ..:-( Co do materiału TV , oby się to nie obróciło przeciwko Zeuskowi , zależy jak skomentują ( chodzi mi o to zmuszanie go do walki ). Takie informacje mogą zrazić potencjalnych chętnych do pokochania Zeusa... Quote
mariamc Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Jak najbardziej tak:loveu: Pokazać poranione pysio i powiedzieć: Wolał dać się pogryzć niz zabijać Quote
mariamc Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Fioneczka ,współczuję. 25lat temu moje starsze dziecko wróciło z zimowiska ze zlamaną ręką, trzykrotnie , z przemieszczeniem kości. Przekreślone marzenia i lata pracy,grał na fortepianie i ponoć dobrze się zapowiadał...:-( Quote
zuzlikowa Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='mariamc']Jak najbardziej tak:loveu: Pokazać poranione pysio i powiedzieć: Wolał dać się pogryzć niz zabijać Do TV dokładnie tak! Czy my dokładnie wiemy jak to było? Czy rzeczywiście zagryzał psy,czy tylko ktoś tak mówi?...przypuszcza? Jeśli jest to faktem,to domek,który się zakocha trzeba będzie uprzedzić ,ale podać tak by nie wskazywać na psa jako na zabójcę.Może właśnie,że chciano z niego zrobić zabójcę. Domek musi wiedzieć i tak Zeusa prowadzić,żeby nie doszło do jakiegoś nieszczęścia,i Zeus nie został odrzucony ponownie. Quote
sonikowa Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Tylko po takim programie, to szczegolnie trzeba uwazac na adopcje, zeby do jakiegos dobrze zakamuflowanego wielbiciela psich walk nie trafił. I jeszcze jedno do rozwazenia, czy potem nie zamknie sie juz to przytulisko dla chcacych psy stamtad wyciagac? Quote
mariamc Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 To przytulisko już jest zamknięte. Mam nadzieję ,że wszystkie psy szybko zastaną zabrane w bezpieczna miejsce. Jak już będę wiedzieć więcej, napiszę. Quote
Recommended Posts