Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

szczurosława chyba się troszkę wycofała...chyba dlatego ze teraz jest w bydgoszczy.napisałam jej pw z pytaniem o adres schronu, jak się pojawi na dogo to mam nadzieję że mi napisze...i że chociaż z daleka pomoże, nakieruje nas na właściwe tory, powie co i jak...

• Replies 959
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeśli facet zgodzi sie go oddać będzie chciał kase, 25zł za szczepienie,

Myśle, że trzebaby go łagodnie podejść, wszystko ładnie i milutko, że chcielibyśmy obejrzeć pieski, że ten nam się podoba i go chcemy, zadnego innego.
To jest starszy facet, uważa się za pana i władce schroniska, i jak coś mu się nie spodoba to może chcieć nie wydać go:-(
Jak ja byłam ostatnio to mnie straszył, że to jest zły, agresywny, groźny pies, a przecież wcale tak nie jest...
Tylko , jak juz było mówione, trzebaby go wyciągać od razu, żeby faktycznie nie znikł

Posted

a kto miałby próbować Napalma zabrać ??? i dowieźć do Agnieszki ?

dziad zna tę osobę ?
jeżeli nie to podejsć go psychologicznie ... że jakie to psy dopilnowane a on wspaniały i że psa do pilnowania posesji potrzeba i nawet pięć dych dziadowi dać

a nr tel jest w pierwszym poscie

Posted

sŁuchajcie, ze staŁych deklaracji jest 280 zŁ...hotel kosztuje 400.
sĄ deklaracje jednorazowe, ale pewnie transport teŻ nam trochĘ wyniesie.
BojĘ siĘ ze staŁych deklaracji mamy trochĘ za maŁo i problem bĘdzie za miesiĄc, bo nie wiem czy bazarkami i cegieŁkami dozbieramy.
Czy ktoŚ jeszcze coŚ by zadeklarowaŁ?nawet maŁĄ kwotĘ...bardzo proszĘ...

Posted

w czasie weekendu porozsyłIam wiecej "żebractwa" na PW ... nazbieramy jestem pewna

allegro trzeba zrobić takie bardzo "obrazowe" zdjęcia Napalma z października i obecne - opis tego co działo sie z nim w tym czasie tekst mówiący o "normalnym" życiu za 5 zł itd

o kase będziemy walczyć ...

ale póki co nic dalej nie wiemy o transporcie ... znaczy najważniejsze czy jest ktoś z tamtych rejonów kto dostarczy Napalma na śląsk

Posted

elik napisał(a):
Pies ma szanse na powrót do normalności. Czy ktoś załatwia transport ?

pies będzie zawieziony do piły...być może kobieta z poznania odbierze go stamtąd i podwiezie kawałek za poznań-ma dać mi znać czy napewno i jak daleko może go zawieźć dziś wieczorem.wtedy będziemy wiedzieć skąd dalej transportu szukać-np. do wrocławia, skąd ab-agnieszka by go odebrała...
to wszystko bardzo niepewne, proszę was o pomoc w organizacji tego transportu.

Posted

andzia69 napisał(a):
Aniu - a czy np. do czasu znalezienia ew. transportu na Śląsk nie dałoby rady umieścić aścika u Ciebie gdzieś w hoteliku? im szybciej go się wyciagnie tym lepiej...

andzia, pies musi pojechac w piątek bo ab-agnieszka ze śląska zawozi go do bogatyni-bo tam właśnie jest ten hotel.
nie urządza nas za bardzo zawiezienie go w innym terminie na śląsk...zresztą poczekajmy, aga wieczorem się na pewno pojawi....ale tymczasem proszę, popytajcie, może ktoś akurat ze znajomych będzie w okolicach i go zabierze.

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
gdyby był problem z trafieniem, albo jakies pytania co do samego schronu czy dziadka to mozna do mnie dzwonic

725133141

jeszcze cos tam pamietam z czasu odbioru sary i szczeniaków...

Aniu - a czy np. do czasu znalezienia ew. transportu na Śląsk nie dałoby rady umieścić aścika u Ciebie gdzieś w hoteliku? im szybciej go się wyciagnie tym lepiej...

Posted

mam transport!!
jutro mariamc jedzie po psa, w sobotę ktoś pewna osoba:loveu:-dobra duszyczka z poznania-wirtualna opiekunka lolka i tory zawozi go do wrocławia, z wrocławia ab-agnieszka go przejmuje...trzymajcie kciuki za jutrzejszą akcję!

Posted

agaga21 napisał(a):
mam transport!!
jutro mariamc jedzie po psa, w sobotę ktoś pewna osoba:loveu:-dobra duszyczka z poznania-wirtualna opiekunka lolka i tory zawozi go do wrocławia, z wrocławia ab-agnieszka go przejmuje...trzymajcie kciuki za jutrzejszą akcję!

Agata jestes wielka:loveu:
na moje konto wplynelo:

Zuzlikowa-10zl
anonimowa astciotka-150zl
Agata51-50zl
Tosia-35zl
Pani Nowak z NK-40zl
J_acek-30zl
Dziekujemy:loveu: