Joanna G Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Z ogromna przyjemnościa przedstawiam sunię z mojej hodowli - VIVIENNE Bursztynową Bonę. Vivienka tak sie prezentuje w jesiennych promykach slonecznych :) Quote
pati Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 cudo takiej slicznotki to dawno nie widziałam :loveu::loveu: Quote
Franka Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Sliczna lalunia :lol: Joasia .Piekne kolory :loveu: Pzdr. Quote
Joanna G Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Franka dzieki bardzo . Powiem Ci ze zdecydowanie wolę czarnuchy niz złote :) Quote
ewa.c Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Ładna dzidzia :lol: analizując rodowód to połowa Alphavillow, charakteryzująca się doskonałym ruchem, niech zdrowo rośnie :evil_lol: Quote
Joanna G Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 [quote name='ewa.c']Ładna dzidzia :lol: analizując rodowód to połowa Alphavillow, charakteryzująca się doskonałym ruchem, niech zdrowo rośnie :evil_lol: ewa.c dziękujemy :) Jakby nie bylo to Twoja "wnuczka". Własnie taki miałam zamiar , żeby kryć tym reproduktorem bo bardzo załeżało mi na rodowodzie i na imbridzie na suke Alphaville's Shesuitsus. Quote
Joanna G Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 A tutaj link do rodowodu Vivienne ze zdjęciami . http://www.ahpedigrees.com/modules/animal/pedigree.php?pedid=82736 Quote
ewa.c Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 [quote name='Joanna G']ewa.c dziękujemy :) Jakby nie bylo to Twoja "wnuczka". Własnie taki miałam zamiar , żeby kryć tym reproduktorem bo bardzo załeżało mi na rodowodzie i na imbridzie na suke Alphaville's Shesuitsus. Rzeczywiście jesteśmy jakby "Rodzina" :lol: osobiście nie widziałam Alphavilles Shesuits, tylko na zdjęciach, robiąc imbreed na alphaville, szczeniaki powinny mieć bardzo dobre sylwetki i harmonijny ruch. Dużo wystaw przed nimi :evil_lol: Quote
IraKa Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Przyjemna dziewczynka. A jakie futro:p A kiedy zostanie przerobiona na równie przyjemny dywanik przed kominkiem;) :evil_lol: Quote
Joanna G Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 IraKa hihiiii , mam nadzieję że nigdy :) Quote
Joanna G Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 ZamySlona wieczorna Vivienka :) Quote
Joanna G Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Vivienka dzisiaj a własciwie przed chwilka pojechała do swojego nowego domku . A z nieskrywaną radością powiem Wam ,że będzie mieszkać w domku ze swoim miotowym braciszkiem Vixenkiem :) Quote
jareth1 Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Oj będzie miała Vivienka dobrze z braciszkiem,a i z nową mamusią będzie miała niebo na ziemi.Ciekawe jakie bedzie powitanie. My życzymy im jak najlepiej.:loveu: Quote
Joanna G Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 [quote name='jareth1']Oj będzie miała Vivienka dobrze z braciszkiem,a i z nową mamusią będzie miała niebo na ziemi.Ciekawe jakie bedzie powitanie. My życzymy im jak najlepiej.:loveu: jareth1 to prawda . Lepszego domku dla moich kudłoli nie mogłam wymarzyć :) Quote
Joanna G Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Foteczki Vivienki z nowego domku . Spacer po lesie z braciszkiem Super odpoczynek z Omarkiem ,nasz ukochany kumpel :) I tak cię złapie Hmmmm , jakis nowy kolorek na nóżkach :-o Quote
Joanna G Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 O i nowa koleżanka , super Pani wpuszczaj do domku , przecież to tylko błotko i wyschnie :) Znajdziemy tego zajączka . Ok idziemy grzecznie . Quote
Gośka Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Pozazdrościć Vivience, ma super domek:multi: Niech dziewczyna wyrasta na piękną afgankę:p Quote
Joanna G Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 Gośka napisał(a):Pozazdrościć Vivience, ma super domek:multi: Niech dziewczyna wyrasta na piękną afgankę:p Gosiu masz rację ,domek ma najlepszy na świecie :) A oto kolejna porcja foteczek ,świeże dzisiejsze . Znowu super spacerek Czekam na was. No długo jeszcze ?? Coś tu jest ciekawego . Fruwający Vixen. Quote
hariet Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 No no piekna dziewczynka, a swoją drogą to ma imię podobne do mojej briardki - Vivien - a wołam Vivi, Fifi, Vivienka ;-) Wszystkie Vivienki to fajne panienki ;) Niech zdrowo rośnie Quote
Joanna G Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 hariet napisał(a):No no piekna dziewczynka, a swoją drogą to ma imię podobne do mojej briardki - Vivien - a wołam Vivi, Fifi, Vivienka ;-) Wszystkie Vivienki to fajne panienki ;) Niech zdrowo rośnie hariet dziękujemy za miłe słowa . A co do Vivienek to masz rację , matka Vivienki w rodowodzie ma na imię DIVA DA CAPO po domowemu Vivka :) Malutka w nowym domku miała dostać inne imie ,ale z tego co mi Ola o niej opowiada to tez cały czas Vivienka :) Myślę , że w tym imieniu drzemie wiele cudownych cech . Quote
Joanna G Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Kilka foteczek szczęśliwej Vivienki : Vivienka juz sie szykuje na podbój ringów , co mnie jako hodowcę ogromnie cieszy :) Malutka trzymam za ciebie kciuki . Quote
Recommended Posts