Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich.Jestem tu nowa, więc zacznę od przedstawienia mojego szczęścia.Niki uwielbia jedzonko:lol: i popołudniowe spacery, wszystkich ludzi, koty:cool3:. Nie lubi wychodzić w deszcz:evil_lol:.

Mam nadzieję że się udało wstawić zdjęcie:lol:

Posted

Witamy ;)
Śliczna suńka :loveu::loveu::loveu:
Prosimy o wieecej fotek :lol:
Poza tym, aktualnie w jakim wieku jest sunia?
Pozdrawiamy :)

Posted

Jest czekoladowa galeryjka!!! :multi: :multi: :multi:

Cud, miód i orzeszki. :loveu: :loveu: :loveu:

Żeby wstawić zdjęcie na dogo, trzeba je najpierw wrzucić na jakiś serwer.
Ja polecam www.tinypic.com
Jest lepszy od Imageshacka (www.imageshack.us), szybszy i się nie psuje (czasami fotki z Imageshacka się nie wyświetlają). Też nie trzeba się rejestrować, a obsługa jest w jezyku polskim. Fotek nie trzeba zmniejszać, wystarczy zaznaczyć w Tinypicu odpowiedni rozmiar (640x480 pikseli) i fotka zmniejszy się automatycznie.
Żeby wstawić zdjęcie na forum wystarczy skopiować drugi link od góry (ten pod napisem: "Kod IMG forów i paneli dyskusyjnych") i po prostu wkleić na dogo w oknie odpowiedzi. ;-)

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Nie widziałaś czekoladowego spaniela? :-o :cool3: :loveu:

Widziałam, widziałam, chodzi o to, że ja uwielbiam spaniele o tym umaszczeniu :loveu:, a z tego co wiem to u nas są dosyć rzadkie :shake:.

Posted

RCookie napisał(a):
Widziałam, widziałam, chodzi o to, że ja uwielbiam spaniele o tym umaszczeniu :loveu:, a z tego co wiem to u nas są dosyć rzadkie :shake:.

Rzeczywiście nieczęsto można spotkać spanielka o takim umaszczeniu. ;) :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

ulala ale słodziuchna sunia :) uwielbiam czekoladowe psy, a przyznam takiego spaniela to jeszcze nie widziałam :) cudowna, gratuluję