Foksia i Dżekuś Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Wczoraj do kundla zadzwonila pan i byc moze Brutus jest jego psiakiem,Frotka ma to sparwdzic . Quote
mar.gajko Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Gdzies dziewczyny pisały, że on ma domek. Chyba nowy. Quote
wellington Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Wspaniale :multi: :multi: :multi: Jaki ??? Quote
Foksia i Dżekuś Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Ank@2 napisał(a):On już dawno do domu pojechał :roll: On juz dawno pojechala ,zdjecia z nowego domku dawno tez wyslalam ale nie pamietam komu ale nic straconego jade go odwiedzic jutro wiec zrobie nowe zdjecia.:loveu: Quote
Foksia i Dżekuś Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 :multi:hasky ma sie swietnie ,przytylo sie pieskowi ale widac ,ze jest szczesliwy ,ma piekna zadbana siersc ,mieszka w domu z kolega ale ma ogromny ogrod do biegania ,jest bardzo psluszny i na spacerklach ladnie sie pilnuje jak na haskiego nie wglowie mu jakiekolwiek ucieczki w przeciwienstwie do jego kolegi ktory ma takie zapedy i musi byc pilnowany. Syberian bo tak teraz sie wabi jest bardzo towarzyski i widac ,ze lubi ludzi ,a na moje pytanie czy mnie poznaje tylko bruknal:lol: Zdjecia zaraz po adaptacji w nowym domku juz wyslalam camrze ,a z wczorajdszej wizyty wysle jak przeloze na kompa:multi: Quote
Camara Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Sybir, Beatko :evil_lol: Sybir mu teraz :lol: Zdjęcia, które wcześniej przysłali nowi opiekunowie (parę miesięcy temu) Kolega, z którym dzieli dom Sybir Quote
Foksia i Dżekuś Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 [quote name='Camara']Sybir, Beatko :evil_lol: Sybir mu teraz :lol: Zdjęcia, które wcześniej przysłali nowi opiekunowie (parę miesięcy temu) No jak zwykle cos pokrecilam ,ale jestem zdolna:evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts