Jump to content
Dogomania

BULLOWATA mieszanka BANGI - MA DOM!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 872
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mało mam czasu więc tylko przejrzałam - ale to dość drogi Hilton :roll: powiem tak - my na pewno nie mamy kasy, żeby się dołożyć do hotelowania tam Bangi - za dużo psów i kotów pod opieką - może lepiej jakbyście pomogły poszukać dla niej domu jak najszybciej? chyba, że chcecie przejąć nad nią opiekę - za 2 godzinki jedziemy na sterylkę, więc ten pierwszy czas musi i tak być tu gdzie jest

Posted

[FONT=Arial]mogę jedynie pomoc wpodnoszeniu , wrzucić gdzieniegdzie ogłoszonko ....ale kasiorka jak na razie się nam wyszła ...mam nadzieje że wróci jak TZ pójdzie do pracy :roll:[/FONT]

Posted

Bangi już po zabiegu - strasznie kochana z niej sunia! W życiu nie pomyślałabym, że JA zakocham się w bublowatej :lol: ale to przez nią bo tak się frania cieszy z okazywanej uwagi, że nie da się jej nie pokochać :loveu: po zabiegu, jeszcze nie dobudzona do końca, ale ogon merdolił na całego - kochana dziewczynka! pomóżcie znaleźć dla niej najcudowniejszy dom!!!! Musiała mieć wyrwany górny kieł bo miała go ułamany :shake: i co się okazało bardzo dobrze, że zostało to zauwazone bo pod spodem ropiało mocno - a panienka nie okazywała że ją tam boli - dzielna kochana sunia!

Pomóżcie! Ona powinna jak najszybciej zająć swoją kanapę!

Posted

dzisiaj jej coś porobiłam na spacerku ale chyba nie są za fajne - zaraz zrzucę i zobaczę

widać, że Bangi się oszczędza po zabiegu, rana wygląda ładnie, ale lalunia delikatnie się porusza - ogon jednak tak samo szybko :loveu:

Posted

andzia69 napisał(a):
tak na nią patrzę i patrzę...wiecie co? jej pysk przypomina mi charta:cool3: jest długi i wąski....

na zywo nie jest taki wąski jak tu się może wydawać - ja jestem pewna na 100%, że ma w sobie bulla - identycznie skacze, biega - znawcą nie jestem, ale inne psy się tak nie ruszają :lol:

Posted

Zdjęcia często przekłamują, mojemu tez wychodzi nieraz dłuższy i chudszy pysk niż ma w realu;) a jak fotografuję małe pieski ze schronu to na zdjęciach wyglądają jakby były średniej wielkości lub niektóre nawet na duże:oops:, ale to chyba ze mnie taki fotograf...