ediiiii Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 komu i gdzie wpłacać??? Ciotka Edi jest na miejscu jeśli o bule chodzi... może ją do Żmiji dać, tam gdzie jest Solo.. Quote
malawaszka Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 ediiiii dzięki :loveu: posłałam Ci pw - Bangi ma na jutro umówioną sterylkę bo nie chcemy czekać aż będzie za późno bo brzuszek rośnie... a gdzie to jest u Żmiji? :lol: Quote
malawaszka Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 Prosimy o kciuki za Bangi - jutro sterylka - wiesci będą wieczorem Quote
Sylwia K Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Trzymam kciuki za sunieczke, aby operacja bezproblemowo przebiegła!! Quote
ediiiii Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [quote name='malawaszka']ediiiii dzięki :loveu: posłałam Ci pw - Bangi ma na jutro umówioną sterylkę bo nie chcemy czekać aż będzie za późno bo brzuszek rośnie... a gdzie to jest u Żmiji? :lol: opis i foty tego Hiltona są tu: Bulterier Forum :: Zobacz temat - [Koszalin] DAGO - mix bullterrier w schronisku Quote
malawaszka Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 mało mam czasu więc tylko przejrzałam - ale to dość drogi Hilton :roll: powiem tak - my na pewno nie mamy kasy, żeby się dołożyć do hotelowania tam Bangi - za dużo psów i kotów pod opieką - może lepiej jakbyście pomogły poszukać dla niej domu jak najszybciej? chyba, że chcecie przejąć nad nią opiekę - za 2 godzinki jedziemy na sterylkę, więc ten pierwszy czas musi i tak być tu gdzie jest Quote
Tengusia Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 przyszlam odwiedzic slicznotke :loveu: czy jest jakis odzew na ogloszenia ??? Quote
Alicja Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [FONT=Arial]mogę jedynie pomoc wpodnoszeniu , wrzucić gdzieniegdzie ogłoszonko ....ale kasiorka jak na razie się nam wyszła ...mam nadzieje że wróci jak TZ pójdzie do pracy :roll:[/FONT] Quote
malawaszka Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 Bangi już po zabiegu - strasznie kochana z niej sunia! W życiu nie pomyślałabym, że JA zakocham się w bublowatej :lol: ale to przez nią bo tak się frania cieszy z okazywanej uwagi, że nie da się jej nie pokochać :loveu: po zabiegu, jeszcze nie dobudzona do końca, ale ogon merdolił na całego - kochana dziewczynka! pomóżcie znaleźć dla niej najcudowniejszy dom!!!! Musiała mieć wyrwany górny kieł bo miała go ułamany :shake: i co się okazało bardzo dobrze, że zostało to zauwazone bo pod spodem ropiało mocno - a panienka nie okazywała że ją tam boli - dzielna kochana sunia! Pomóżcie! Ona powinna jak najszybciej zająć swoją kanapę! Quote
Tengusia Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 sloneczko kochane i takie dzielne :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [FONT=Arial]Teraz :kciuki: za szybkie gojenie [/FONT] Quote
Sylwia K Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Szukamy domku dla suni! i czekamy na jakieś nowe foteczki panienki;) Quote
malawaszka Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 dzisiaj jej coś porobiłam na spacerku ale chyba nie są za fajne - zaraz zrzucę i zobaczę widać, że Bangi się oszczędza po zabiegu, rana wygląda ładnie, ale lalunia delikatnie się porusza - ogon jednak tak samo szybko :loveu: Quote
Lionees Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Daj nr konta na pw,dołożę się do sterylki panience;) Quote
andzia69 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 to dobrze, że wszystko po zabiegu jest ok - zdrowie najważniejsze:loveu: i dom.... Quote
malawaszka Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Renata jak chcesz to możesz dołożyć do karmy bo pewnie szukanie domu dla takiej suni potrwa a u missieek tymczasowiczów dużo Quote
malawaszka Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 znowu skaczą posty czy mi się wydaje? Bangi - dziś nie skacząca :shake: sierotka buu no jak ja nie lubię jak one są takie smutne po zabiegach :placz: Quote
Lionees Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Nie wydaje Ci się-posty skaczą:angryy:.A sunia słodziutka:loveu: Quote
andzia69 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 tak na nią patrzę i patrzę...wiecie co? jej pysk przypomina mi charta:cool3: jest długi i wąski.... Quote
Therion Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Andzia na zywo wyglada jak mix bula z amstafem, i charakter wydaje sie byc bulkowy. Quote
malawaszka Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 andzia69 napisał(a):tak na nią patrzę i patrzę...wiecie co? jej pysk przypomina mi charta:cool3: jest długi i wąski.... na zywo nie jest taki wąski jak tu się może wydawać - ja jestem pewna na 100%, że ma w sobie bulla - identycznie skacze, biega - znawcą nie jestem, ale inne psy się tak nie ruszają :lol: Quote
Tengusia Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 przyszlam odwiedzic sloneczko wieczorem :loveu: Quote
Sylwia K Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Zdjęcia często przekłamują, mojemu tez wychodzi nieraz dłuższy i chudszy pysk niż ma w realu;) a jak fotografuję małe pieski ze schronu to na zdjęciach wyglądają jakby były średniej wielkości lub niektóre nawet na duże:oops:, ale to chyba ze mnie taki fotograf... Quote
Recommended Posts