malawaszka Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Ewelina.w38 napisał(a):Tą fotę gdzie psina ma "zmarszczone brwi" to może by lepiej jakąś inną zastąpić bo potencjalny właściciel jak poczyta, ze pies lubi "terroryzować" i zobaczy na tym zdjęciu oczy mordercy to może sie przestraszyć i szerokim łukiem ominąć wątek. Zwłazszca jak nigdy psa nie miał albo sie nie zna na "psich zwyzcajach". ale ona nie terroryzuje - biega po podwórku z innymi psami, śpi w domu z innymi psami, tylko lubi mieć coś swojego i tego sobie pilnuje - tak jak to robi wiele psów - w tym moje dwie suki i też jak sobie czegoś pilnują to burczą na siebie i patrzą spod byka, ale nic złego się nie dzieje - ale skoro tak to odebrałaś Ty to znaczy że inni też mogą i zabieram tę "złą" fotkę ;) Quote
agaga21 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 ja cały czas myślałam że bangi śpi w kojcu! cieszę się że w domu i nie marznie...a fotka jest fajna, nie zabieraj!:diabloti: czasami człowiek też ma kiepski humor i robi różne miny;) Quote
malawaszka Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 agaga21 napisał(a):ja cały czas myślałam że bangi śpi w kojcu! cieszę się że w domu i nie marznie...a fotka jest fajna, nie zabieraj!:diabloti: czasami człowiek też ma kiepski humor i robi różne miny;) bo niedawno jak psy zrobiły dziurę w siatce to Bangi wzięła i wprowadziła się do domu, no i jak się okazało, że nie broi to już tam została - tzn na klatce schodowej, ale dzięki temu wiemy, że nie brudzi w domu i nie niszczy i może zostać kanapowcem :loveu: Quote
agaga21 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 malawaszka napisał(a):bo niedawno jak psy zrobiły dziurę w siatce to Bangi wzięła i wprowadziła się do domu, no i jak się okazało, że nie broi to już tam została - tzn na klatce schodowej, ale dzięki temu wiemy, że nie brudzi w domu i nie niszczy i może zostać kanapowcem :loveu: no to super, zawsze to lepsze niż kojec i buda! no i właśnie dla przyszłych właścicieli ważne informacje!!! Quote
malawaszka Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 agaga21 napisał(a):dla przyszłych właścicieli ważne informacje!!! tylko gdzie oni są? :placz: Quote
Ewelina.w38 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Ja też mam 2 suczki, które żyć bez siebie nie moga ale lubią się nawzajem "terroryzować" -czasem tez kota jak się nawinie:cool3:. Jak któraś dorwie sucha skórkę od chleba albo kawałek suszonej dżdżownicy to przejść obok nie można- norma:) Aczkolwiek brzmi to niezachęcająco. Quote
malawaszka Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Ewelina.w38 napisał(a):Ja też mam 2 suczki, które żyć bez siebie nie moga ale lubią się nawzajem "terroryzować" -czasem tez kota jak się nawinie:cool3:. Jak któraś dorwie sucha skórkę od chleba albo kawałek suszonej dżdżownicy to przejść obok nie można- norma:) haha dokładnie - moje też tak właśnie robią, z tym, ze mogłyby spokojnie bez siebie żyć :lol: Quote
Vectra Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 hmmmm , jeśli sobie tylko pilnuje .. nie rzuca się na psy , ot dla zasady .. to można spoko nad tym panować ... :) Mój dobermanek , uwielbiał posiadać ... tylko potrafił wklepać psom ... ale żyły z nim trzy psy , one nauczyły się że on jest posiadać i trzeba mieć go w zadzie jak posiada ;) Quote
malawaszka Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Vectra napisał(a):hmmmm , jeśli sobie tylko pilnuje .. nie rzuca się na psy , ot dla zasady .. to można spoko nad tym panować ... :) Mój dobermanek , uwielbiał posiadać ... tylko potrafił wklepać psom ... ale żyły z nim trzy psy , one nauczyły się że on jest posiadać i trzeba mieć go w zadzie jak posiada ;) no odebrać sobie nie pozwoli - wtedy jest dym Quote
malawaszka Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 zapraszam na bazarki na utrzymanie tymczasów u missieek: http://www.dogomania.pl/forum/f99/bizu-ksiazki-duperelki-na-tymczasy-u-missieek-do-16-03-a-133221/#post11934538 http://www.dogomania.pl/forum/f99/ubrania-nie-dla-chudzielcow-na-tymczasy-u-missieek-do-16-03-a-133228/#post11935108 http://www.dogomania.pl/forum/f99/talerzyki-dzbanki-filmy-ksiazki-slowniki-na-tymczasy-u-missieek-do-14-marca-133027/#post11918003 Quote
missiaa Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 malawaszka napisał(a):nikt nas nie kocha :-( nie pocieszy Cię to ale ja z Fruzią was kochamy:):cool3::loveu: Quote
malawaszka Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 Haniu :Rose: NIE dziękuję :loveu::loveu::loveu: teraz to się musi udać :kciuki: Quote
andzia69 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 gdzie kogo nie zapytam to ....adopcje stoją:-( jakos tak przykro.... Quote
malawaszka Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 Hanna R. napisał(a):Ostatnio passa nie jest najlepsza ... ale MY ją odmienimy!!!!! i NIE CZARNOWIDZIĆ MI TU!!!!!!! :-x BANGI ZNAJDZIE DOM I BASTA! :grins: Quote
agaga21 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 malawaszka napisał(a):ale MY ją odmienimy!!!!! i NIE CZARNOWIDZIĆ MI TU!!!!!!! :-x BANGI ZNAJDZIE DOM I BASTA! :grins: i to najnajnajnajlepszy!:eviltong: Quote
malawaszka Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 agaga21 napisał(a):i to najnajnajnajlepszy!:eviltong: HOWGH!!! :cool2: Quote
missiaa Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Bangita ja wiem ze kochasz malawaszke i lubisz jej odwiedziny u nas ale najwyższy czas zmykac do nowgo domu:mad: Quote
Ulka18 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Wiem, ze z kasa krucho, ale moze by sie jakos Missieek dostala do Mojego Psa z ogloszeniami? Moze udaloby sie jakies darmowe zalatwic albo artykul o ratowaniu psow z OL? Nam sie udalo tymczasowicza Berniego po 10 miechach w DT wyprawic do domu, wlasnie dzieki MP. Quote
malawaszka Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 zajmę się tym, kiedyś miałam dobry kontakt z MP ale się urwał :roll: Quote
Ewelina.w38 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Zapraszam na poszewkowy bazarek na rzezc Olkuskich bid u Missieek. Śliczne, haftowane i kolorowe poszewki w sprzedaży tylko do przyszłej soboty!! http://www.dogomania.pl/forum/f99/bazarek-na-rzecz-zwierzakow-z-olkusza-sprzedaz-do-21-marca-131815/ Quote
Alicja Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Bangi .... i co z tym domkiem co to się kiedyś klarował .... Quote
Recommended Posts