Jump to content
Dogomania

BULLOWATA mieszanka BANGI - MA DOM!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Ewelina.w38 napisał(a):
Tą fotę gdzie psina ma "zmarszczone brwi" to może by lepiej jakąś inną zastąpić bo potencjalny właściciel jak poczyta, ze pies lubi "terroryzować" i zobaczy na tym zdjęciu oczy mordercy to może sie przestraszyć i szerokim łukiem ominąć wątek. Zwłazszca jak nigdy psa nie miał albo sie nie zna na "psich zwyzcajach".

ale ona nie terroryzuje - biega po podwórku z innymi psami, śpi w domu z innymi psami, tylko lubi mieć coś swojego i tego sobie pilnuje - tak jak to robi wiele psów - w tym moje dwie suki i też jak sobie czegoś pilnują to burczą na siebie i patrzą spod byka, ale nic złego się nie dzieje - ale skoro tak to odebrałaś Ty to znaczy że inni też mogą i zabieram tę "złą" fotkę ;)

• Replies 872
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja cały czas myślałam że bangi śpi w kojcu!
cieszę się że w domu i nie marznie...a fotka jest fajna, nie zabieraj!:diabloti:
czasami człowiek też ma kiepski humor i robi różne miny;)

Posted

agaga21 napisał(a):
ja cały czas myślałam że bangi śpi w kojcu!
cieszę się że w domu i nie marznie...a fotka jest fajna, nie zabieraj!:diabloti:
czasami człowiek też ma kiepski humor i robi różne miny;)

bo niedawno jak psy zrobiły dziurę w siatce to Bangi wzięła i wprowadziła się do domu, no i jak się okazało, że nie broi to już tam została - tzn na klatce schodowej, ale dzięki temu wiemy, że nie brudzi w domu i nie niszczy i może zostać kanapowcem :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
bo niedawno jak psy zrobiły dziurę w siatce to Bangi wzięła i wprowadziła się do domu, no i jak się okazało, że nie broi to już tam została - tzn na klatce schodowej, ale dzięki temu wiemy, że nie brudzi w domu i nie niszczy i może zostać kanapowcem :loveu:

no to super, zawsze to lepsze niż kojec i buda! no i właśnie dla przyszłych właścicieli ważne informacje!!!

Posted

Ja też mam 2 suczki, które żyć bez siebie nie moga ale lubią się nawzajem "terroryzować" -czasem tez kota jak się nawinie:cool3:. Jak któraś dorwie sucha skórkę od chleba albo kawałek suszonej dżdżownicy to przejść obok nie można- norma:)
Aczkolwiek brzmi to niezachęcająco.

Posted

Ewelina.w38 napisał(a):
Ja też mam 2 suczki, które żyć bez siebie nie moga ale lubią się nawzajem "terroryzować" -czasem tez kota jak się nawinie:cool3:. Jak któraś dorwie sucha skórkę od chleba albo kawałek suszonej dżdżownicy to przejść obok nie można- norma:)

haha dokładnie - moje też tak właśnie robią, z tym, ze mogłyby spokojnie bez siebie żyć :lol:

Posted

hmmmm , jeśli sobie tylko pilnuje .. nie rzuca się na psy , ot dla zasady .. to można spoko nad tym panować ... :)
Mój dobermanek , uwielbiał posiadać ... tylko potrafił wklepać psom ... ale żyły z nim trzy psy , one nauczyły się że on jest posiadać i trzeba mieć go w zadzie jak posiada ;)

Posted

Vectra napisał(a):
hmmmm , jeśli sobie tylko pilnuje .. nie rzuca się na psy , ot dla zasady .. to można spoko nad tym panować ... :)
Mój dobermanek , uwielbiał posiadać ... tylko potrafił wklepać psom ... ale żyły z nim trzy psy , one nauczyły się że on jest posiadać i trzeba mieć go w zadzie jak posiada ;)

no odebrać sobie nie pozwoli - wtedy jest dym

Posted

Wiem, ze z kasa krucho, ale moze by sie jakos Missieek dostala do Mojego Psa z ogloszeniami? Moze udaloby sie jakies darmowe zalatwic albo artykul o ratowaniu psow z OL? Nam sie udalo tymczasowicza Berniego po 10 miechach w DT wyprawic do domu, wlasnie dzieki MP.