malawaszka Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 nooo jakby tak te uchi przyciać to może i by stanęły :diabloti: Quote
agaga21 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 vectra, świetne ściągacze przy rękawkach jej porobiłaś!:evil_lol: wygląda jak laleczka! ...albo jak dzidzia w pampersie;):evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 od przou to wygląda jak różowe majtory :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ewelina.w38 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Pomóż futrzakom znajdującym sie u Missieek! Zapraszam na bazarek z poszeweczkami handmade, unikatowe, niedrogie, śliczne:lol: licytacja tylko do końca lutego!!! Poszewkowy bazarek na rzecz zwierzaków z olkusza Quote
Vectra Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 no co , morderca w różowych pantalonach - nikt się nie oprze :evil_lol: Quote
Ewelina.w38 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Alicja: [FONT=Arial]bo człowieki się nie znają :shake: hehe:evil_lol: z pewnościa bo jak sie mozna oprzeć psince w takim wdzianku:cool3: Jakbym swoich nie miała to bym brała nawet 2:) Moze w ogłoszeniach adopcyjnych dopisać, ze psina do adopcji i dodać jej zdjecie w tym kubraczku:P Przypominam o bazarku na psy i koty Missieek. Licytacja tylko do końca lutego! http://www.dogomania.pl/forum/f99/poszewkowy-bazarek-na-rzecz-zwierzakow-z-olkusza-do-21-marca-131815/ [/FONT] Quote
Avaloth Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 malawaszka napisał(a):nic nic nic :placz::placz::placz: a dziewczynka tak się pokazywała, bawiła się ze mną, na kolankach mi siedziała i nic :placz: ludzie są ślepi i się nie znają :shake::mad: matko ależ ona cudna ! :loveu::loveu: różowa panienka :D spróbuję sklecić jakiś prosty baner z nowym zdjęciem, bo tamten mi się nie otwiera w podpisie ^^ Quote
Ewelina.w38 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Ona mi na oko tak trochę amstafa przypomina:cool3: -takiego przypasionego i skundlonego (tylko bez urazy dla suczki). Ale te pręgi i bialy kołnierzyk no bardzo podobne. Moze by ja pooglaszać na forum amstafowskim o ile niby-amstafy też można? Moze ktoś zawsze chciał większego, buloowatego albo mastifowskiego ale sie boi takiego psa a tu sunia mix:) Quote
malawaszka Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 ona jest na amstafowym, ale dla nich jest za mało astowata - bardziej w bullka się wdała zterszą, na bullkowym też jest, a;le też nic :shake: ogłoszenia miała w działach astowych, bullkowych i nic więc teraz jej zrobiłam serię ogłoszeń po prostu jako mieszaniec niewiadogoczego :roll: Quote
Ewelina.w38 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Taka fajna suncia:)Mordka przyjazna i wogóle....:shake: Quote
malawaszka Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Ewelina.w38 napisał(a):Taka fajna suncia:)Mordka przyjazna i wogóle....:shake: kochana jest bardzo! na akcji obcy ludzi ją głaskali, dzieci ją głaskały - jest cudowna, ale nie podoba się ludziom :-( Quote
Avaloth Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 malawaszka napisał(a):kochana jest bardzo! na akcji obcy ludzi ją głaskali, dzieci ją głaskały - jest cudowna, ale nie podoba się ludziom :-( jak to się nie podoba ? myślałam że ludzie się domieszki bullowatej krwi boją.. ona się może nie podobać ?!? magia :shake: czarna magia:shake: albo ludzie mają zbyt czarne okulary żeby dokładnie ją zobaczyć.. Quote
Alicja Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 http://img21.imageshack.us/img21/9779/dsc0085.jpg różowa landryneczka :loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 nikt nie kocha Bangitki :placz: Quote
andzia69 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 malawaszka napisał(a):nikt nie kocha Bangitki :placz: ja kocham...ale co ja mogę:-(:-(:-( Quote
Avaloth Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 ja też są kocham .. jak można jej nie kochać ? :shake: tej różowej blondyneczki która jest raczej brunetką ale pomińmy to :loveu: Quote
missiaa Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 ostatnio pozabierała wszystkim psom kosci-giganty i zasłała nimi swoje legowisko:) I brakowało tylko znaku:" uwaga moje kości, won gdzie indziej" Quote
malawaszka Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 missiaa napisał(a):ostatnio pozabierała wszystkim psom kosci-giganty i zasłała nimi swoje legowisko:) I brakowało tylko znaku:" uwaga moje kości, won gdzie indziej" łomatko niebawem się pisac nauczy i zrobi transparenty - z tym pilnowaniem to jest okropna, a najgorsze jest to, że moje obie pindy są identyczne :placz: i dlatego one nie dostają NIC czego nie zjadają szybko :mad: Quote
malawaszka Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 to jest upierdliwe to pilnowanie i zbieranie wszystkiego - moja Pepa potrafi sobie przynieść z miski ziarenko karmy, rzucić je na środku pokoju i terroryzuje Lune jak przechodzi :mad: a Luna robi to samo tylko ona zbiera na swoje legowisko i tam pilnuje :lol: wspólne bieganko ale tylko ją zawołać i porzuca zabawę i leeciiiii Quote
masienka Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 jeeesu, normalnie widac prawie zmarszczone brwi :diabloti: Quote
Recommended Posts