Jump to content
Dogomania

BULLOWATA mieszanka BANGI - MA DOM!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 872
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alicja: [FONT=Arial]bo człowieki się nie znają :shake:
hehe:evil_lol: z pewnościa bo jak sie mozna oprzeć psince w takim wdzianku:cool3: Jakbym swoich nie miała to bym brała nawet 2:)
Moze w ogłoszeniach adopcyjnych dopisać, ze psina do adopcji i dodać jej zdjecie w tym kubraczku:P

Przypominam o bazarku na psy i koty Missieek. Licytacja tylko do końca lutego!

http://www.dogomania.pl/forum/f99/poszewkowy-bazarek-na-rzecz-zwierzakow-z-olkusza-do-21-marca-131815/
[/FONT]

Posted

malawaszka napisał(a):
nic nic nic :placz::placz::placz: a dziewczynka tak się pokazywała, bawiła się ze mną, na kolankach mi siedziała i nic :placz:

ludzie są ślepi i się nie znają :shake::mad:

matko ależ ona cudna ! :loveu::loveu: różowa panienka :D
spróbuję sklecić jakiś prosty baner z nowym zdjęciem, bo tamten mi się nie otwiera w podpisie ^^

Posted

Ona mi na oko tak trochę amstafa przypomina:cool3: -takiego przypasionego i skundlonego (tylko bez urazy dla suczki). Ale te pręgi i bialy kołnierzyk no bardzo podobne.
Moze by ja pooglaszać na forum amstafowskim o ile niby-amstafy też można? Moze ktoś zawsze chciał większego, buloowatego albo mastifowskiego ale sie boi takiego psa a tu sunia mix:)

Posted

ona jest na amstafowym, ale dla nich jest za mało astowata - bardziej w bullka się wdała zterszą, na bullkowym też jest, a;le też nic :shake: ogłoszenia miała w działach astowych, bullkowych i nic więc teraz jej zrobiłam serię ogłoszeń po prostu jako mieszaniec niewiadogoczego :roll:

Posted

Ewelina.w38 napisał(a):
Taka fajna suncia:)Mordka przyjazna i wogóle....:shake:

kochana jest bardzo! na akcji obcy ludzi ją głaskali, dzieci ją głaskały - jest cudowna, ale nie podoba się ludziom :-(

Posted

malawaszka napisał(a):
kochana jest bardzo! na akcji obcy ludzi ją głaskali, dzieci ją głaskały - jest cudowna, ale nie podoba się ludziom :-(

jak to się nie podoba ? myślałam że ludzie się domieszki bullowatej krwi boją.. ona się może nie podobać ?!? magia :shake: czarna magia:shake: albo ludzie mają zbyt czarne okulary żeby dokładnie ją zobaczyć..

Posted

missiaa napisał(a):
ostatnio pozabierała wszystkim psom kosci-giganty i zasłała nimi swoje legowisko:) I brakowało tylko znaku:" uwaga moje kości, won gdzie indziej"

łomatko niebawem się pisac nauczy i zrobi transparenty - z tym pilnowaniem to jest okropna, a najgorsze jest to, że moje obie pindy są identyczne :placz: i dlatego one nie dostają NIC czego nie zjadają szybko :mad:

Posted

to jest upierdliwe to pilnowanie i zbieranie wszystkiego - moja Pepa potrafi sobie przynieść z miski ziarenko karmy, rzucić je na środku pokoju i terroryzuje Lune jak przechodzi :mad: a Luna robi to samo tylko ona zbiera na swoje legowisko i tam pilnuje :lol:

wspólne bieganko

ale tylko ją zawołać i porzuca zabawę i leeciiiii