Jump to content
Dogomania

BULLOWATA mieszanka BANGI - MA DOM!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 872
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tengusia napisał(a):
no i przypadla mi jutro opieka nad Bangi w czasie akcji adopcyjnej ... mam nadzieje ze nie zaspie bo ostatnio w wolne dni ciezko mi sie z lozka wygramolic :grins:

ja też będę bo missieek pojedzie z maggie1971 zawieźć Szamanka :loveu::multi:

Posted

[quote name='malawaszka']nic nic nic :placz::placz::placz: a dziewczynka tak się pokazywała, bawiła się ze mną, na kolankach mi siedziała i nic :placz:

[FONT=Arial]:-(...bo ludzie się nie znają [/FONT]

Posted

głaskali ją, mówili jaka fajna i nic :shake:

Bangi w ubranku od Vectry :loveu: normalnie szyte jak na miarę - pasuje jak ulał i jest super!!!! :klacz:

nie rób zdjęć tylko chodź już :loveu:

Posted

poznalam dzis Bangitke osobiscie, rzucilam sie na nia a ona biedna wogole nie wiedziala dlaczego ta szalona istota zaczyna ja sciskac i calowac :stupid: Bangi cala akcje (w czasie gdy ja tam bylam) byla spokojna jak aniolek, stala grzecznie albo lezala ... najczesciej patrzala na drzwi wyjsciowe jakby chciala powiedziec "no chodz juz stad, tam pobiegac" ....

mam nadzieje ze wkoncu sie znajdzie dla niej dom, jest naprawde urocza, budowa bardzo przypomina bullteriera, jest niska, krepa (zeby nie powiedziec kluseczka :evil_lol:) na niskich poteznych lapkach - no poprostu cudo :loveu: powiem wam tez ze przyszli moi kumple z pracy i jeden z nich odrazu zwrocil uwage na Bangi a to dlatego ze chce kiedys miec bullteriera ... wniosek z tego taki ze ta malutka naprawde przypomina bullka :cool3: - kumpel nie dal sie przekonac do adopcji ale bede go meczyc skoro juz sie wygadal ze marzy mu sie taki psiak :evilbat:

Posted

ona ciało i ryjek ma bullteriera ino uchy jej coś nie stanęły .. albo odziedziczyła po jakim tatusiu ;)

a w kubraku wygląda świetnie :) cieszę się , że pasuje .. bo miałam nerwa ;)

Waszka , kradne ze dwie foty , bo trzeba materiały zdobywać .. a z modelem w kubraczku może będzie łatwiej :diabloti:

obyć dziewczynko szybko domek znalazła