polciuaa Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Tengusia napisał(a):a ja poznam w sobote Bangi :Cool!: a ja poznam w sobote Bangi :Cool!: a co ? wybierasz się do missieek ? :razz: Quote
Tengusia Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 dogomanka_ napisał(a):a co ? wybierasz się do missieek ? :razz: nie to Bangi wybiera sie do mnie (do mojego miasta) :multi::multi::multi: Quote
polciuaa Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Aaaa..bo w ten weekend jest akcja w SCC ? Znowu zapomniałam. :razz: Quote
Therion Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Juz pomyslalem ,ze bangi jedzie do stałego domu. Quote
Ewelina.w38 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Pomóż futrzakom znajdującym sie u Missieek! Zapraszam na nowy bazarek z poszeweczkami handmade, unikatowe(jedyne w Polsce a nawet na świecie:cool3:) niedrogie po prostu śliczne:lol: Idealne na prezent i do domu. Licytacja tylko do końca lutego!!! http://www.dogomania.pl/forum/f99/po.../#post11812019 Quote
malawaszka Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 zapraszamy na piękny bazarek :loveu: Quote
Tengusia Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 no i przypadla mi jutro opieka nad Bangi w czasie akcji adopcyjnej ... mam nadzieje ze nie zaspie bo ostatnio w wolne dni ciezko mi sie z lozka wygramolic :grins: Quote
Alicja Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [FONT=Arial]za udaną akcję :kciuki:[/FONT] Quote
malawaszka Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 Tengusia napisał(a):no i przypadla mi jutro opieka nad Bangi w czasie akcji adopcyjnej ... mam nadzieje ze nie zaspie bo ostatnio w wolne dni ciezko mi sie z lozka wygramolic :grins: ja też będę bo missieek pojedzie z maggie1971 zawieźć Szamanka :loveu::multi: Quote
Ewelina.w38 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Poszewkowy bazarek sie przypomina:) Pomoz zwierzakom Missieek i ożyw swoje wnętrze na wiosnę:cool3: Coraz mniej pozostało slicznych poszeweczek, unikatowych, handmade. Licytacja tylko do końca lutego. :multi:ZAPRASZAM:multi: http://www.dogomania.pl/forum/f99/poszewkowy-bazarek-na-rzecz-zwierzakow-z-olkusza-do-21-marca-131815/ Quote
malawaszka Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 nic nic nic :placz::placz::placz: a dziewczynka tak się pokazywała, bawiła się ze mną, na kolankach mi siedziała i nic :placz: Quote
Alicja Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 [quote name='malawaszka']nic nic nic :placz::placz::placz: a dziewczynka tak się pokazywała, bawiła się ze mną, na kolankach mi siedziała i nic :placz: [FONT=Arial]:-(...bo ludzie się nie znają [/FONT] Quote
malawaszka Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 głaskali ją, mówili jaka fajna i nic :shake: Bangi w ubranku od Vectry :loveu: normalnie szyte jak na miarę - pasuje jak ulał i jest super!!!! :klacz: nie rób zdjęć tylko chodź już :loveu: Quote
malawaszka Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 i lalunia na akcji - fot by Tengusia :cool1: Quote
Tengusia Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 poznalam dzis Bangitke osobiscie, rzucilam sie na nia a ona biedna wogole nie wiedziala dlaczego ta szalona istota zaczyna ja sciskac i calowac :stupid: Bangi cala akcje (w czasie gdy ja tam bylam) byla spokojna jak aniolek, stala grzecznie albo lezala ... najczesciej patrzala na drzwi wyjsciowe jakby chciala powiedziec "no chodz juz stad, tam pobiegac" .... mam nadzieje ze wkoncu sie znajdzie dla niej dom, jest naprawde urocza, budowa bardzo przypomina bullteriera, jest niska, krepa (zeby nie powiedziec kluseczka :evil_lol:) na niskich poteznych lapkach - no poprostu cudo :loveu: powiem wam tez ze przyszli moi kumple z pracy i jeden z nich odrazu zwrocil uwage na Bangi a to dlatego ze chce kiedys miec bullteriera ... wniosek z tego taki ze ta malutka naprawde przypomina bullka :cool3: - kumpel nie dal sie przekonac do adopcji ale bede go meczyc skoro juz sie wygadal ze marzy mu sie taki psiak :evilbat: Quote
agaga21 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 ona naprawdę jest świetna! no ja nie wiem czemu ona tak długo tego ludzia szuka! Quote
missiaa Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 A wogóle to jak zobaczyłam Bangi dzis w tym wdzianku to padłam:D nie moglam sie napatrzec no jak księżniczka:D:eviltong: Quote
polciuaa Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 No w tym ubranku Bangi wygląda cudownie.:lol: Do twarzy jej w różu.:razz: Quote
Alicja Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 [FONT=Arial]bo człowieki się nie znają :shake:[/FONT] :loveu::loveu::loveu: Quote
Vectra Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 ona ciało i ryjek ma bullteriera ino uchy jej coś nie stanęły .. albo odziedziczyła po jakim tatusiu ;) a w kubraku wygląda świetnie :) cieszę się , że pasuje .. bo miałam nerwa ;) Waszka , kradne ze dwie foty , bo trzeba materiały zdobywać .. a z modelem w kubraczku może będzie łatwiej :diabloti: obyć dziewczynko szybko domek znalazła Quote
Recommended Posts