Jump to content
Dogomania

BULLOWATA mieszanka BANGI - MA DOM!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 872
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
:lol: to nie takie proste - jak ją ignoruję toi się odwracam to skacze mi po plecach - czasem idę a ona za mną na dwóch łapach oparta o moje plecy :lol:

dokładnie :D

tez robię tak jak mówi Masienka tyle ze to wychodzi jak wchodz eja albo ktoś z rodziny - jak goście to choćby go trzymac, kazać siedziec, założyć kaganiec i przypiac smycz i tak bedzie skakał, albo oprzyanjmiej latał w kołko..:roll:
w książce 'Marley i ja' bardzo fajnej zresztą była nieświadomie zastosowana przez jakiegoś kolegę właściciela metoda kolanem w brzuch, raz a porządnie :evil_lol: i poskutkowała ^^

ależ ona ma kochany pyszczol :loveu::loveu:

Posted

wyszłam dziś na dwór do psiaków.. wróciłam gorzej niż brudna:D błoto miałam wszędzie:D Bangitka uraczyła mnie swoim autografem w postaci odbitych łap na kurtce:) Zresztą nie tylko ona:) Jeszcze Kobra i Iskra(ta to wogóle wyskoczyla mi na głowe jak kucałam głaskając Lejle...:D)

Posted

Tengusia napisał(a):
a ja poznam w sobote Bangi :Cool!: a ja poznam w sobote Bangi :Cool!:

wymiziaj ją ode mnie i powiedz jej na uszko, że na pewno znajdzie ją w końcu ten jej domek!