malawaszka Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 TVP KRAKÓW możecie zobaczyć jak pięknie się Bangita tuliła do missieek :loveu: i jak brzunio wywala - moja kochana lalunia :loveu: Quote
malawaszka Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 widziałaś alu jaka Bangi jest cudna :loveu: cieszyła się cały czas - kochana panienka :loveu: ale najlepszy był moment jak Iskra za blisko podeszła (a Iskra na podwórku dokucza Bangicie :mad: ) - i obie panny się do siebie "uśmiechneły" :mad::lol: Quote
Ulka18 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Suczynki pieknie sie prezentowaly. Rzeczywiscie mloda Iskra podeszla do Bangi i nie bylo zadnego konfliktu. Malawaszko, a jakas psinka od Missieek znalazla dom po programie? Quote
malawaszka Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 Norcia :loveu: :multi::multi::multi: Quote
Ulka18 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 To warto bylo jechac :klacz: Ciesze sie z Norci, no i Missieek sie zaprezentowala i przypomniala, to wazne, zeby ludzie wiedzieli jak duzo robi dobrego dla zwierzat z Olkusza. Quote
Fasolka Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Naprawdę fajnie się dziewczyny zaprezentowały :lol: No i super, że Norcia znalazła domek... Myślę, że Bangi super by się zaprezentowała w ruchu to stworzonko cudnie wygląda na zdjęciach, w biegu :lol: Quote
Tengusia Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 wrocilam i widzialam Bangitke kochana :loveu::loveu::loveu: Quote
IKA & SONIA Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Odświeżyłam Bangitce ogłoszenia. Ślicznotka jest na tych stronkach: www.petworld.pl www.mojpupil.pl www.ogloszenia.aleokazja.pl www.ale.gratka.pl www.kupsprzedaj.pl www.adopcjapsa.pl www.4lapy.pl www.gieldaogloszen.pl www.eoferty.com.pl www.kokosy.pl www.ogloszenia.24polska.pl www.zwierzeta.5aleja.pl www.afisze.pl www.drobny.com.pl www.isu.pl www.adin.pl www.dwukropek.pl www.owi.pl www.nasipupile.pl www.zoonet.pl www.przygarnijzwierzaka.pl www.przygarnij.pl www.spacerek.net www.ogloszenia.moje.pl www.karusek.com.pl www.zwierzaki.org www.czworonogi.eu www.ogloszenia.web-marketing.pl Quote
Avaloth Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 kurcze filmik mi nie idzie :cool1: spróbuje jutro.. super że Norci się udało ;) zawsze to jeden bidak mniej :loveu: teraz kolej na Bangisię:lol:.. ale ja nie rozumiem dlaczego nie było telefonów w jej sprawie.. to jest jedno wielkie nieporozumienie.. Quote
Alicja Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 ................................................... Quote
malawaszka Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 pomóżcie mi znaleźć dom dla Bangi :placz::placz::placz: u missieek większość do suki owczarkowate, a jakoś tak jest, że owczarkowate i bullowate za sobą nie przepadają - dokuczają sobie nawzajem i jest niefajnie :placz: Quote
malawaszka Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 proszę pomóżcie :placz: powiedzcie chociaż co mogę jeszcze zrobić? :placz: Quote
malawaszka Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 agaga21 napisał(a):aż nie wiem co powiedzieć...strasznie mi smutno jak zaglądam do bangi....a może gdzieś do jakiejś zagranicznej fundacji ją zgłosić?może tam jej się poszczęści? ja nie mam kontaktów z zagranicznymi fundacjami - boję się o Bangi bo co najmniej dwie suki jej nie lubią, ona nie jest im dłużna, ale ona jest jedna i mniejsza od nich :placz: Quote
agaga21 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 aż nie wiem co powiedzieć...strasznie mi smutno jak zaglądam do bangi....a może gdzieś do jakiejś zagranicznej fundacji ją zgłosić?może tam jej się poszczęści? Quote
masienka Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 nie wiem niestety czy gdzies wezma bullowata sunieczke... np. Niemcy sa bardzo antybullowi :shake: Quote
malawaszka Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 masienka napisał(a):nie wiem niestety czy gdzies wezma bullowata sunieczke... np. Niemcy sa bardzo antybullowi :shake: no własnie - moja kuzynka mi ła problemy bo miała mixa ASTa i ciągle się jej ludzie czepiali :shake: Quote
basiagk Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Przepraszam za offa ale:Rose: Potrzebny transport do DT (czyli do mnie) dla szczeniaka amstaffa CHORZÓW-TARNÓW (ewentualnie Kraków)!!! Quote
Alicja Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='malawaszka']ja nie mam kontaktów z zagranicznymi fundacjami - boję się o Bangi bo co najmniej dwie suki jej nie lubią, ona nie jest im dłużna, ale ona jest jedna i mniejsza od nich :placz: podobno Pysia ma kontakt z Niufkową ...moze tam szukac pomocy Quote
ediiiii Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 w związku z naszymi psami do adopcji, dużo ludzi do mnie dzwoni. Mam dwa domki, które biorą pod uwagę BANGI :) dostałam już wypełnione ankiety adopcyjne, teraz czekam na sprawdzenie domków :) mam też nadzieję, że ci którym wysyłam link dzwonią bezpośrednio :) wierzę że wspólnymi siłami damy radę :loveu: Quote
masienka Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
malawaszka Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='ediiiii']w związku z naszymi psami do adopcji, dużo ludzi do mnie dzwoni. Mam dwa domki, które biorą pod uwagę BANGI :) dostałam już wypełnione ankiety adopcyjne, teraz czekam na sprawdzenie domków :) mam też nadzieję, że ci którym wysyłam link dzwonią bezpośrednio :) wierzę że wspólnymi siłami damy radę :loveu:[/quote] ediiii dzieki za pomoc!!!!!!!! mam nadzieję, że coś z tego będzie :kciuki: Quote
Recommended Posts