Jump to content
Dogomania

BULLOWATA mieszanka BANGI - MA DOM!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 872
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

widziałaś alu jaka Bangi jest cudna :loveu: cieszyła się cały czas - kochana panienka :loveu: ale najlepszy był moment jak Iskra za blisko podeszła (a Iskra na podwórku dokucza Bangicie :mad: ) - i obie panny się do siebie "uśmiechneły" :mad::lol:

Posted

Suczynki pieknie sie prezentowaly. Rzeczywiscie mloda Iskra podeszla do Bangi i nie bylo zadnego konfliktu.

Malawaszko, a jakas psinka od Missieek znalazla dom po programie?

Posted

To warto bylo jechac :klacz: Ciesze sie z Norci, no i Missieek sie zaprezentowala i przypomniala, to wazne, zeby ludzie wiedzieli jak duzo robi dobrego dla zwierzat z Olkusza.

Posted

Naprawdę fajnie się dziewczyny zaprezentowały :lol:
No i super, że Norcia znalazła domek...
Myślę, że Bangi super by się zaprezentowała w ruchu to stworzonko cudnie wygląda na zdjęciach, w biegu :lol:

Posted

kurcze filmik mi nie idzie :cool1: spróbuje jutro..

super że Norci się udało ;) zawsze to jeden bidak mniej :loveu: teraz kolej na Bangisię:lol:.. ale ja nie rozumiem dlaczego nie było telefonów w jej sprawie.. to jest jedno wielkie nieporozumienie..

Posted

pomóżcie mi znaleźć dom dla Bangi :placz::placz::placz: u missieek większość do suki owczarkowate, a jakoś tak jest, że owczarkowate i bullowate za sobą nie przepadają - dokuczają sobie nawzajem i jest niefajnie :placz:

Posted

agaga21 napisał(a):
aż nie wiem co powiedzieć...strasznie mi smutno jak zaglądam do bangi....a może gdzieś do jakiejś zagranicznej fundacji ją zgłosić?może tam jej się poszczęści?

ja nie mam kontaktów z zagranicznymi fundacjami - boję się o Bangi bo co najmniej dwie suki jej nie lubią, ona nie jest im dłużna, ale ona jest jedna i mniejsza od nich :placz:

Posted

masienka napisał(a):
nie wiem niestety czy gdzies wezma bullowata sunieczke...

np. Niemcy sa bardzo antybullowi :shake:

no własnie - moja kuzynka mi ła problemy bo miała mixa ASTa i ciągle się jej ludzie czepiali :shake:

Posted

[quote name='malawaszka']ja nie mam kontaktów z zagranicznymi fundacjami - boję się o Bangi bo co najmniej dwie suki jej nie lubią, ona nie jest im dłużna, ale ona jest jedna i mniejsza od nich :placz:

podobno Pysia ma kontakt z Niufkową ...moze tam szukac pomocy

Posted

w związku z naszymi psami do adopcji, dużo ludzi do mnie dzwoni. Mam dwa domki, które biorą pod uwagę BANGI :) dostałam już wypełnione ankiety adopcyjne, teraz czekam na sprawdzenie domków :)

mam też nadzieję, że ci którym wysyłam link dzwonią bezpośrednio :)

wierzę że wspólnymi siłami damy radę :loveu:

Posted

[quote name='ediiiii']w związku z naszymi psami do adopcji, dużo ludzi do mnie dzwoni. Mam dwa domki, które biorą pod uwagę BANGI :) dostałam już wypełnione ankiety adopcyjne, teraz czekam na sprawdzenie domków :)

mam też nadzieję, że ci którym wysyłam link dzwonią bezpośrednio :)

wierzę że wspólnymi siłami damy radę :loveu:[/quote]

ediiii dzieki za pomoc!!!!!!!! mam nadzieję, że coś z tego będzie :kciuki: