Jump to content
Dogomania

BULLOWATA mieszanka BANGI - MA DOM!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 872
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

missieek jest na liście rezerwowej z tego co widzę, więc wątpię, że będę z Bangi bo jakby jakiś psiak znalazł domek to zanim ja wyjadę z domu po Bangi i zanim z nią dojadę do silesii to będziemy musiały się zbierać... :roll:

Posted

andzia69 napisał(a):
czy dawał ktoś ogłoszenia na krakowskich zwierzakach? a moze choc jej zdjęcie i historie pokazać w Kundlu?....sama nie wiem:-(

dziś było jej ogłoszenie ze zdjęciem w dzienniku polskim i NIC - ani jednego telefonu :-(

Posted

malawaszka napisał(a):
dziś było jej ogłoszenie ze zdjęciem w dzienniku polskim i NIC - ani jednego telefonu :-(

teraz wszedzie adopcje stoja, moje asty tez ogloszen maja co niemiara a ani jednego tel w ich sprawie ... kompletna cisza :shake: mam nadzieje ze po feriach cos sie ruszy ;)

Posted

Tengusia napisał(a):
teraz wszedzie adopcje stoja, moje asty tez ogloszen maja co niemiara a ani jednego tel w ich sprawie ... kompletna cisza :shake: mam nadzieje ze po feriach cos sie ruszy ;)

ja nie wiem, ale ostatnio kompletnie nie widzę jakiegoś "porządku" w tym kiedy adopcje stoją a kiedy "idą" - u missieek miałyśmy dużo adopcji w wakacje na przykład :niewiem:

Po prostu Bangi musi trafić na tego właściwego człowieka - gdzieś się w końcu spotkają :placz:

Posted

oby to była szansa dla niej!
malawaszka, szkoda że cie tam nie będzie bo na pewno nikt jej tak nie zareklamuje jak ty byś to zrobiła....ale może i tak się uda :thumbs: musi się udać!