malawaszka Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 moje to tylko jedna sznupka a druga ma sznupi charrakterek tylko :lol: a Bangitkę kocham bardzo bardzo :placz: Quote
malawaszka Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Bangitko na pewno w taki mróz marzniesz mimo kubraczka :placz::placz::placz: Quote
Tengusia Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 ech a Bangi dalej bez domku biedactwo nasze kofane :placz::placz::placz: moze sprobowac jej znalezc DT moze to jest jakies wyjscie ??? wiem tylko gdzie je znalezc :placz: Quote
malawaszka Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Tengusia jak jej znajdziesz DT gdzie będzie mogła mieszkać w domu w ciepełku to postawię Ci pomnik!!! Mamy zdjęcia Bangi w schronisku z lutego zeszłego roku!!! Jest na nich w ciązy! Ile ona musiała tam przejść :-( rodziła na ogólnym wybiegu, szczenięta pewnie pozagryzane przez inne suki albo nei wiadomo co jeszcze :-( ona przeszła już tak wiele, a nadal jest taką kochaną suką!!!!! a ja nie umiem jej znaleźć domu :placz::placz::placz: Quote
Fasolka Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 malawaszka napisał(a):Tengusia jak jej znajdziesz DT gdzie będzie mogła mieszkać w domu w ciepełku to postawię Ci pomnik!!! Mamy zdjęcia Bangi w schronisku z lutego zeszłego roku!!! Jest na nich w ciązy! Ile ona musiała tam przejść :-( rodziła na ogólnym wybiegu, szczenięta pewnie pozagryzane przez inne suki albo nei wiadomo co jeszcze :-( ona przeszła już tak wiele, a nadal jest taką kochaną suką!!!!! a ja nie umiem jej znaleźć domu :placz::placz::placz: O Dżizas :placz: A wiadomo co się z maluchami stało? Bangisia teraz już musi być lepiej. Ktoś Cię musi wypatrzyć. Czy ona ma jakieś ogłoszenia? Quote
malawaszka Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 maluchy tam nie miały szans na przezycie :shake: Quote
Fasolka Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Rany jak to? Przecież to jednak schronisko czyli suka z małymi powinna być oddzielona od reszty?!!! Quote
malawaszka Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Fasolka napisał(a):Rany jak to? Przecież to jednak schronisko czyli suka z małymi powinna być oddzielona od reszty?!!! nie widziałaś wątków tego "schroniska" teraz co się tam dzieje? tam nikomu na psach nie zalezy więc... :shake: Quote
Therion Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Malawaszka ,moze dac jeszcze raz ogloszenie bangi w dzienniku, zaplace za nie ? Quote
Ulka18 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Na mojej aukcji allegro Bangi ponownie ma obserwatora, moze w koncu sie odezwie. Quote
Fasolka Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 malawaszka napisał(a):nie widziałaś wątków tego "schroniska" teraz co się tam dzieje? tam nikomu na psach nie zalezy więc... :shake: ups :oops: nie widziałam chyba a które to schronisko? Quote
Fasolka Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Aaaaa, oooo to tak, słyszałam. Fatalnie mała trafiła :-( Na szczęście ma Was!!! :loveu: A przez to wielką szansę na dom :loveu: Quote
basiagk Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Przestrzegam przed pewnymi delikwentami (moze dzwonić dziewczyna o bardzo młodym głosie, wspomina o dziecku) z Tarnowa. Poszukują amstaffów i rottków innych bullków (prawdopodobnie do walk lub rozmnażania). Posiadam numer telefonu tych ludzi więc w razie czego można porównać. Końcówka ich numeru ....225 Quote
malawaszka Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 dzięki Basia - ja już to ostrzeżenie widziałam gdzieś na wątkach i mam w głowie gnojków :angryy::angryy::angryy: Quote
Avaloth Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 o matko ! ona biedna w Olkuszu była ?!?! :placz::placz: niedawno stamtąd zdjęcia oglądałam .. :-( biedactwo malutkie :shake: domku gdzie ty !?! Quote
malawaszka Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 ja ją uwielbiam bardzo bardzo i chcę dla niej cudownego DOMKU!!! Quote
agaga21 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Bangi nie ma szczęścia....:-( oby to czekanie zaowocowało najlepszym domkiem na świecie! Quote
malawaszka Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 no własnie nie wiem czemu taka kochana panienka nie ma szcześcia :-( Quote
Tengusia Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 bedziesz z Bangi w Silesii (24-25) ??? Quote
Recommended Posts