Ulka18 Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Na mojej aukcji allegro Bangi jest 2 obserwatorow, moze akurat cos z tego obserwowania wyjdzie :kciuki: Suczka taki radosny pręgusek szuka domu (516500478) - Aukcje internetowe Allegro Quote
malawaszka Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 Bangitko moja kochana zyczę Ci żebyś się dzisiejszej nocy nie bała i żebyś w Nowym Roku znalazła najwspanialszy na świecie domek taki już na zawsze! Quote
Avaloth Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Bangitko kochana na ten nadchodzący rok życzę ci przede wszystkim tego twojego jedynego, Pana oczywiście, albo Pani, cieplutkiego domku, zawsze pełnej miseczki i duużo radości !:loveu: Szczęśliwego wszystkim ;-) Quote
andzia69 Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 i ja zyczę nowego domku dla suni w nowym roku!!!!:p Quote
Alicja Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Bangisiu .....przynoszę Ci życzenia ...aby Nowy Rok przyniósł Ci domek Quote
malawaszka Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Bangitko mam nadzieje ze nie marzniesz za bardzo Quote
malawaszka Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Bangita zapraszam na nocny spacerek Quote
malawaszka Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 ale zrobiłyśmy sobie z Bangi dzisiaj spacer :mdleje: miało być szybko, bo wiele spraw innych psio-kocich czekało do wykonania... no i coś mnie pokusiło, żeby do lasu :oops: bo tam ją puszczę porzucam patyki, pobiega, zagrzeje się, zmęczy i do domu :roll: no i owszem, wszystko było pięknie dopóki nie zorientowałam się, że :shock: właściwie to nie wiem czy idę w dobrym kierunku, że :shock: minęłam kilka skrzyżowań ścieżek i nie wiem jak skręcałam bo za bardzo zajęłam się zabawianiem Bangi :oops: a tu zbliża się 16, zaczyna zachodzić słońce :eek2: tak to jest jak się debil do lasu na spacer wybierze :shake: dostałam takiego speeda, bałam się, że zastanie mnie w lesie ciemność i dawaj prawie biegiem po tych ściezkach :oops: udało się - nie mam pojęcia jakim cudem znalazłam sie tak daleko :crazyeye: tzn teraz już wiem bo na zumi sprawdziłam :lol: doczołgałam sie do missieek cała upocona - masakra :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 :roll:.... nosz kurde ....to teraz albo laptop;) z ZUMI nosić musisz albo kompas :mad: Quote
malawaszka Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 najlepiej to gps w doope załadować :roll: a najlepsze jak spotkałam w lesie jakiegoś pana... jaka ja byłam szczęsliwa, że mam ze sobą Bangi a nie na przykład Zorkę - Pan się bał chyba jeszcze bardziej niż ja :lol: a Bangi tylko patrzyła :loveu: Quote
polciuaa Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Malawaszko- skoro w takie dlugie wyprawy po lesie ruszasz to keidys moze do Olkusza sie przez las przedostan z Bangitka.:razz: wyszlabym Ci na przeciw.:diabloti: A tak pozatym to musze sie pochwalic,ze poznalam Bangite.:loveu: W troche nietypowy sposob,ale poznalam.:evil_lol: A mianowicie juz wsiadalam do auta gdy zobaczylam jak siostra missieek biegnie z transporterkiem w lapie za jakims psiakiem. Pobieglam za nia i gdy Karolina ja zlapala wzielam Bangite za obroze,bo Karolinie niewygodnie z tym transporterkiem bylo itp. Po pierwsze balam sie,ze mnei ugryzie,bo przeciez mnie nie zna kompletnie. Po drugie bylam w ciezkich buciorach i co chwila ja kopalam wiec jeszcze bardziej bylo mozliwe,ze mnie ugryzie.:razz: Po trzecie ciagnie cholera jak parowoz.:evil_lol: Myslalam,ze mi sie wyrwie bo niedosc,ze bylam schylona to jeszcze ona tak ciagnela strasznie.:evil_lol: Ale i tak jest przekochana.:loveu: Quote
Alicja Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:no taaaa ... przygody to Twoja specjalność ;) a spacer z bullowatym to pewność że Ci nikt nie podskoczy :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 [quote name='dogomanka_']Malawaszko- skoro w takie dlugie wyprawy po lesie ruszasz to keidys moze do Olkusza sie przez las przedostan z Bangitka.:razz: wyszlabym Ci na przeciw.:diabloti: akurat wyniosło mnie w drugą stronę :lol: Quote
malawaszka Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 ZAPRASZAM NA BAZARKI - PROSZĘ O PODNOSZENIE I KUPOWANIE :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/f99/breloki-bizuteria-naszyjniki-na-tymczasy-u-missieek-do-10-01-2009-a-128397/#post11535681 http://www.dogomania.pl/forum/f99/ksiegarnia-cieply-polar-na-tymczasy-u-missieek-do-12-01-2009-a-128401/#post11535810 http://www.dogomania.pl/forum/f99/dzbanek-owocowe-pojemniki-kubki-zodiak-z-torunia-na-tymczasy-u-missieek-do-12-01-a-128403/#post11536111 Quote
polciuaa Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 malawaszka napisał(a):akurat wyniosło mnie w drugą stronę :lol: no to nastepnym razem niech Cię wyniesie w strone Olkusza.:diabloti: Quote
malawaszka Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 tamte rejony działają na mnie wyjątkowo odpychająco :shake:- chyba łatwo się domyślić czemu :angryy: Quote
polciuaa Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 wiem,wiem...i powiem Ci,ze nie tylko Ciebie odpychaja..:roll: Quote
malawaszka Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Banditka w górę!!!!!! ja nie wiem czemu jej nikt nie chce :-( Quote
Fasolka Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Na pewno ktoś ją chce tylko jeszcze o niej nie wie ;) Bangi jest cudeńkiem nawet na zdjęciach to widać. Musi trafić na swego :evil_lol: Pozdrawiam noworocznie, wszystkiego dobrego dla Was i Waszych podopiecznych :loveu: Quote
malawaszka Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 jest cudowna, ja byłabym w stanie zdradzić dla niej sznaucery, ale nie zgodzi się moimi suczami bo ma taki sam zazdrośnicki charrakterek jak moje :placz: Quote
Fasolka Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Moja mała sznupcia zachowuje od kilku lat taki sam dystans jaki widać na zdjęciu ;) oprócz tego że obserwuje to i oszczekuje a bullmiś tylko czasem jak ma jej dziamgania serdecznie dość przyciśnie ją łapą :roll: ona wtedy desperuje jakby już ją rozszarpał na kawałki :roll: Czasem mi jej szkoda bo się maluch stresuje ponad miarę. On ma ochotę rozszarpać każdego samca zbliżonego wzrostem do niego. I każdego psa który ponad jego przyzwolenie zbliża się do nas. Oczywiście oprócz sznupci którą traktuje jak zbzikowaną starą pannę z pluszu :evil_lol: Oboje uwielbiam. A oni z konieczności się dogadują. Niestety obawiam się, że Twoje sznupciowe panny nie zaakceptowałyby Bangity nawet w taki sposób. Moja gdyby miała siostrę też pewnie byłaby odważniejsza i nie wiadomo co by z tego wynikło... Gdzieś jest dla Bangitki dom tylko jeszcze o niej nie wie. Tak jak było z Mirabelką pardon Lolą, niesłyszącą bullcią która trafiła na swego jedynego i ukochanego pana, który mówi teraz o niej per Tłusty Muminek :lol: Tak będzie i z Bangitką, zobaczysz :lol: Quote
malawaszka Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 to trzy suki - trzy zadziory do innych suk - Bangi mogłaby zamieszkać z jakimś samcem, ale takim który jej się nie będzie narzucał - ona nie jest zainteresowana zabawą z psami - ona kocha zabawę z ludźmi:loveu: Quote
Fasolka Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 No to powinna mieć 'człowieków' tylko dla siebie :loveu: A że te Twoje panny się dogadują :crazyeye: Są spokrewnione? Znają się od malucha? Quote
malawaszka Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 nie są spokrewnione, nie są ze sobą od szczeniaka, znają się od roku jak znalazłam Pepę - tylko że Pepe jest stara i jużnie ma takiego wigoru - na początku się nie kochały bardzo, ale obie są panikarami więc wszystkie akcje i spięcia to było dużo krzyku o nic, a Bangi niestety nie robi krzyku - co prawda spięcia miała tylko z większymi od siebie sukami, ale bałabym się z moimi ją łączyć bo moje zaczepiają a potem panikują :angryy: a teraz mimo iż dalej się nie kochaja i nie bawią sie ze sobą to jak Lunę jakiś pies pogoni to Pepa jej pomaga :lol: Quote
Fasolka Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 malawaszka napisał(a):obie są panikarami więc wszystkie akcje i spięcia to było dużo krzyku o nic, a Bangi niestety nie robi krzyku - co prawda spięcia miała tylko z większymi od siebie sukami, ale bałabym się z moimi ją łączyć bo moje zaczepiają a potem panikują :angryy: a teraz mimo iż dalej się nie kochaja i nie bawią sie ze sobą to jak Lunę jakiś pies pogoni to Pepa jej pomaga :lol: 100% sznupka w tych Twoich pannach ;) Dużo krzyku o nic :evil_lol: I masz rację, bullki mogą nawet nie warknąć u mojego nie widziałam nigdy nawet podniesionej wargi, pokazanych zębów od razu atak. Ale właśnie na duże i tej samej płci. Maluchy zostawia w spokoju. Ale nie ma co. Nie sposób ryzykować. Przyznasz jednak, że można się w takim bullmisiu zakochać ;) Quote
Recommended Posts