Alicja Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 [quote name='malawaszka']Bangitka od wczoraj w kubraczku super cieplutkim :loveu: i nie zjadła go :multi: ale i tak chciałabym, żeby ktoś ją wziął do ciepłego domku :-( będzie i domeczek :loveu:wazne ze teraz doopka ciepła PS. Kontaktowałaś się z Toruniem ?? Quote
malawaszka Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 Banditko moja kochana kiedy zamieszkasz na własnej kanapie? :-( Quote
malawaszka Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 szukam kogoś kto będzie mógł sprawdzić - może Ty znasz kogoś???? Quote
Jenny19 Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Założyłam wątek na niebieskim forum,może znajdzie się ktoś z Torunia lub okolic. Witamy na Forum "Amstaff-PitBull" Quote
andzia69 Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 z Chełmży jest Saphira - to niedaleko od Torunia - może mogłaby pomóc;) Quote
Alicja Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Waszuś a jak z Patką ?? Może dałaby radę ?? Quote
malawaszka Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 dzięki Jenny Andzia - napisałam pw do Saphiry - dzięki Alu - nie pisałam do Patki jeszcze bo szukałam kogoś kto w adopcjach siedzi, ale jak nie znajdę to spytam Pateczki czy znalazłaby chwilę czasu - ale wiem tez, że przy małej Polci to nie łatwe Quote
Alicja Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 [quote name='malawaszka']dzięki Jenny Andzia - napisałam pw do Saphiry - dzięki Alu - nie pisałam do Patki jeszcze bo szukałam kogoś kto w adopcjach siedzi, ale jak nie znajdę to spytam Pateczki czy znalazłaby chwilę czasu - ale wiem tez, że przy małej Polci to nie łatwe zaraz poszukam ale wydaje Mi się ze Dominika z boxerów jest z Torunia ....zaraz pędzę szukać Quote
Alicja Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 :multi::multi::multi:TAKKKKKKKKKKK Dogomania Forum - Zobacz Profil: Dominika74 Dominika74 jest z Torunia :multi: Quote
malawaszka Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 dzięki alu - napisałam już do Dominiki Quote
Avaloth Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 i co któraś ciotka może ? trzymam kciuki żeby wszytko się udało ;) Quote
malawaszka Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 Dominiki chyba nie ma :placz: Quote
Alicja Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 [quote name='malawaszka']Dominiki chyba nie ma :placz: wejdę na BwP może tam ją znajdę , a moze faktycznie wyjechała :roll: Quote
Alicja Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 :roll:...była ostatni raz na BwP 26 .12 ale posłałam tam PW Quote
malawaszka Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 a oto Bangi w swoim kubraczku - oczywiście już cały brudny bo ona się na spacerach tarza w ziemi :lol: ale za to cieplutki :loveu: oczywiście musiała szczekać bo ją przywiązalam do słupa Quote
malawaszka Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 aha - a Pani z Torunia chyba sobie z nas zażartowała bo nie odpisuje na maile :shake: Quote
Alicja Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 malawaszka napisał(a):aha - a Pani z Torunia chyba sobie z nas zażartowała bo nie odpisuje na maile :shake: nieładnie ze strony tej pani :angryy: a brudasek śliczny :loveu: Quote
malawaszka Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Isia & Chester napisał(a):no to ja też ^^ Majaczki musza być solidarne :D Koberko na 1 ! chyba pomyliłaś wątek, ale dziekujemy za podniesienie :turn-l: :evil_lol: Quote
Avaloth Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 wyśle na tą sympatyczną panią mafię jak nie odpisze :mad: matko ależ ona sliczna :loveu: taka w barach potężna :cool3::cool3: Quote
malawaszka Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Bangi wesoła mieszanka w typie bull szuka swojego człowieka - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Kraków BANGI wesoła i kochana z domieszką bulka ADOPTUJ (511686807) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. Wesoła mieszanka w typie bull BANGI szuka domu! : Ogłoszenie w Dwukropek.pl Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia Wesoła mieszanka w typie bull BANGI szuka domu! / Psy > Bull Terriery - Bukowno Ogłoszenia Sprzedam - Wesoła mieszanka w typie bull BANGI szuka domu! Przygarnij Zwierzaka - Adopcje zwierz�t - Og�oszenia adopcyjne Bangi wesoła mieszanka w typie bull szuka swojego człowieka, Kraków, Społeczność, zwierzaki, małopolska, śląsk BANGI wesoła bull mieszanka wysterylizowana sunia szuka domu Wesoła bull mieszanka BANGI szuka domu : malawaszka : Oddam : Adopcja zwierząt, kupię, sprzedam, oddam, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl Quote
malawaszka Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 wiem Alu - do mnie też, ale co z tego jak tamta babka się nie odzywa - więc dajmy sobie spokój :shake: znajdziemy domek, któremu będzie zależało na Bangi, który ją pokocha i weźmie do ciepełka :placz: Quote
Recommended Posts