agaga21 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 co z tą zainteresowaną panią, z kotami? Quote
malawaszka Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 nie wiem - wczoraj zrobiłyśmy próbę na koty, wysłałam maila z opisem i nie odpisała jeszcze... może znalazła innego bulkowatego :niewiem: No i Bangi nas wczoraj bardzo zaskoczyła z tymi kotami - ona była na smyczy - kot na rękach u missieek - najpierw chyba udawała że kota nie widzi cwaniara :lol: jak już zauważyłam kota to nie było furii, nie było szczekania, warczenia - zainteresowanie było, na 100% na dworze pogoni kota, ale nie potrafię powiedzieć co może zrobić jak dogoni - ona ma silny instynkt pościgu - to na pewno bo kiedyś na spacerze urządziła sobie małe "polowanie" na małą suczkę która też z nami była i biegła przodem, ale to był tylko pościg i jak dobiegła to zwolniła; kot był też niedaleko niej na podłodze potem i poza zainteresowaniem i lekkim podnieceniem nie było jakiegoś szarpania się i rzucania Quote
agaga21 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 to w sumie bardzo pozytywnie...mam nadzieję ze tamta pani nie zrezygnowała. Quote
malawaszka Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 nadal brak odpowiedzi więc chyba nic z tego, a ja tak pięknie o Bangi napisałam :placz: Quote
malawaszka Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 odpisała mi ta Pani, że biorą z F. AST innego psa - też dobrze, ale prawie sie popłakałam, że Bangi znowu przegrała pewnie z tym bardziej rasowym :-(:placz: Quote
Avaloth Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 biedna Bangitka :shake: a już myślałam że na święta będzie w nowym domu.. ale heszcze nic straconego, jest parę dni czasu Bangi w górę !! Quote
malawaszka Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 BANGI wesoła i kochana z domieszką bulka ADOPTUJ (511686807) - Aukcje internetowe Allegro Bangi ode mnie na gwiazdkę wyróżnione allegro bo nie mogę myśleć, że siedzisz w budzie w taką pogodę :-(:-(:-( Quote
Avaloth Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 ona ma adopcje.org ? jak nie to mogę założyć ;) tylko w jakim województwie i mieście ona jest ? Quote
malawaszka Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 nie wiem czy ma, ale i tak można założyć - dzięki, Bangi jest w Bukownie woj małopolskie Quote
Avaloth Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 ah ^^ miałam jeszcze gdzieś konto, jak sobie przypomnę gdzie to tam ją wrzuce ^^ Quote
malawaszka Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 kochani znacie kogoś obcykanego w wizytach przedadopcyjnych z Torunia??!!!! Quote
agaga21 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [quote name='malawaszka']kochani znacie kogoś obcykanego w wizytach przedadopcyjnych z Torunia??!!!! czyżby cos sie kroiło...? Quote
malawaszka Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 był jeden telefon - ponieważ to kawał drogi musimy prosić o pomoc kogoś doświadczonego Quote
Avaloth Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 ja nie mam pojęcia.. była taka mapa dgm, co się tam oferowało DT, transport itp. może kogoś od wizyt też się tam znajdzie ? Quote
malawaszka Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 szukałam tam, ale w Toruniu nie ma wielu osób, a tych co są to ja chyba nie znam - napisałam do Estery, Virginii i Lorien z Bydgoszczy - może mogłyby pomóc albo kogoś znają stamtąd Quote
agaga21 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 w mapie jest mało osób zarejestrowanych jeszcze.patrzyłas w spisie uzytkowników dogo? Quote
malawaszka Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 tak, tylko nie znam za bardzo tych osób z Torunia, a chciałabym, żeby to był ktoś zajmujący się adopcjami - to kawał drogi i nie chcemy narazać Bangi na niepotrzebne stresy Quote
Alicja Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [quote name='malawaszka']tak, tylko nie znam za bardzo tych osób z Torunia, a chciałabym, żeby to był ktoś zajmujący się adopcjami - to kawał drogi i nie chcemy narazać Bangi na niepotrzebne stresy W Toruniu mieszka Rinuś i Patka .... może nawet jeśli Patka nie miałaby czasu to kogoś umiałaby polecić Quote
malawaszka Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 no własnie też wiem tylko o nich, ale myslałam, że jest może ktoś, kto działa w adopcjach a tymczasem zapraszam na wątek kolejnej body u missieek - tym razem BEAUCERON :crazyeye: http://www.dogomania.pl/forum/f28/beauceron-zmieszany-ze-smokiem-starsza-sunia-w-ciazy-u-missieek-pomocy-127701/ Quote
Tengusia Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Wszystkiego naj naj naj lepszego, dużo zdrowia, pomyślności z okazji Dnia Wielkiej Radości życze Wam Wesołych Świąt ;-) Dominika, Marcin, Cyprian wraz ze zwierzakami Fazą i Bolkiem ;-) Quote
malawaszka Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 Bangitka od wczoraj w kubraczku super cieplutkim :loveu: i nie zjadła go :multi: ale i tak chciałabym, żeby ktoś ją wziął do ciepłego domku :-( Quote
Recommended Posts