Jump to content
Dogomania

BULLOWATA mieszanka BANGI - MA DOM!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 872
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie wiem - wczoraj zrobiłyśmy próbę na koty, wysłałam maila z opisem i nie odpisała jeszcze... może znalazła innego bulkowatego :niewiem:

No i Bangi nas wczoraj bardzo zaskoczyła z tymi kotami - ona była na smyczy - kot na rękach u missieek - najpierw chyba udawała że kota nie widzi cwaniara :lol: jak już zauważyłam kota to nie było furii, nie było szczekania, warczenia - zainteresowanie było, na 100% na dworze pogoni kota, ale nie potrafię powiedzieć co może zrobić jak dogoni - ona ma silny instynkt pościgu - to na pewno bo kiedyś na spacerze urządziła sobie małe "polowanie" na małą suczkę która też z nami była i biegła przodem, ale to był tylko pościg i jak dobiegła to zwolniła; kot był też niedaleko niej na podłodze potem i poza zainteresowaniem i lekkim podnieceniem nie było jakiegoś szarpania się i rzucania

Posted

[quote name='malawaszka']tak, tylko nie znam za bardzo tych osób z Torunia, a chciałabym, żeby to był ktoś zajmujący się adopcjami - to kawał drogi i nie chcemy narazać Bangi na niepotrzebne stresy

W Toruniu mieszka Rinuś i Patka .... może nawet jeśli Patka nie miałaby czasu to kogoś umiałaby polecić

Posted

Wszystkiego naj naj naj lepszego, dużo zdrowia, pomyślności z okazji Dnia Wielkiej Radości życze Wam Wesołych Świąt ;-)

Dominika, Marcin, Cyprian wraz ze zwierzakami Fazą i Bolkiem ;-)